sau Inregistrare

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 28
  • 29
  • 30
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Caut un film Evaluare topic: - - - - -

#291 Utilizator offline   Puferiu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-August 11

Scris 22 March 2012 - 02:53 PM

Caut 2 filme despre care stiu urmatoarele detalii:

In primul film unu' electrocuta o broasca moarta. Cred ca voia sa dovedeasca ca poate aduce ceva mort la viata. Pe la mijlocul filmului, un tip e pe moarte si scrie cu sange NO37. Dar, de fapt, citit invers, era LEON.

Al doilea film e posibil sa fie alb-negru, atat de vechi este. Stiu ca e american, SF-groaza, cu niste astronauti, pe alta planeta. Imi amintesc urmatoarea faza: luptau impotriva unui monstru (?) si pusesera un fel de senzori in jurul bazei. Cei doi care se uita pe monitor sa vada pe unde apare aratarea au parte de o surpriza: senzorii detecteaza miscare in doua locuri, pentru ca erau doi monstri.
0

#292 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 22 March 2012 - 03:00 PM

Al doilea s-ar putea sa fie asta (Planeta interzisa): http://www.imdb.com/title/tt0049223/

Primul nu stiu.
0

#293 Utilizator offline   Puferiu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-August 11

Scris 22 March 2012 - 03:25 PM

Nu este acesta filmul. Multumesc, oricum.

Stiu ca erau (cred) doi insi care se uitau la monitor sa vada unde detecteaza senzorii miscare si observa miscare in doua locuri, pentru ca erau doi monstri, nu unul, cum se asteptau.
0

#294 Utilizator offline   Mariadecluj 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-March 12

Scris 25 March 2012 - 06:19 PM

Caut si eu un film pe care l-am vazut prin 2000 sau 2001 probabil pe canalul Hallmark, dar nu sunt sigura. Este povestea unei fete sarmane care ii face un copil unui tip bogat printr-o intelegere. Tipul ia copilasul si se intoarce in orasul lui. Dupa cativa ani fata se hotaraste sa mearga sa isi caute fetita si ajunge sa se angajeze chiar guvernanta la tipul respectiv. Fetita nu stie ca noua guvernanta este chiar mama ei si se comporta urat cu tanara. Tipul se indragosteste de tanara, dar nu isi poate manifesta dragostea pentru ca era casatorit, chiar daca sotia lui era nebuna si o tinea inchisa. Atat imi amintesc din film. E o un film siropel, dar imprejurarile in care l-am vazut imi amintesc cu drag de el si mi-ar placea tare mult sa il revad. Daca ma poate ajuta cineva cu un titlu(in engleza), ii multumesc deja.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 28
  • 29
  • 30
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari