O friptura de ciine alimentatie neconventionala
Scris 06 July 2005 - 07:43 PM
Ce parere aveti de cei care consuma cu placere o fripturica de catel sau pisica ?
Nu este cazul doar a zonelor departate asiatice ci in mijlocul Europei (Elvetia, Italia) ?
Personal nu pot intelege ce-la determina pe un elvetian sa-si manince ciinele (excluzind iminenta moarte) dar tot la fel de putin pot intelege un locuitor care nu traieste la mare si consuma cu placere scoici, caracatite samd.
Marius
Scris 06 July 2005 - 08:06 PM
lor li se pare normal, ca si cum ar manca un pui sau un porc, dar yo nu pot concepe asa cevasaracutele animale
am mai auzit de persoane care cresc iepurasul in casa de cand e mititel si pe urma il mananca; mie mi se pare aiurea
poate la ei un catelus o fi o delicatesa....
Scris 06 July 2005 - 10:39 PM
dmb, la Jul 6 2005, 08:43 PM, a spus:
Ce parere aveti de cei care consuma cu placere o fripturica de catel sau pisica ?
Nu este cazul doar a zonelor departate asiatice ci in mijlocul Europei (Elvetia, Italia) ?
Personal nu pot intelege ce-la determina pe un elvetian sa-si manince ciinele (excluzind iminenta moarte) dar tot la fel de putin pot intelege un locuitor care nu traieste la mare si consuma cu placere scoici, caracatite samd.
Marius
[snapbacca]53575[/snapbacca]
N-am nici o parere. Nu pot sa-i inteleg. Imi repugna pina si ideea
Scris 06 July 2005 - 11:22 PM
Pana la urma, totul se rezuma la perceptie...
Scris 07 July 2005 - 04:39 PM
ConteleDracaula, la Jul 6 2005, 10:22 PM, a spus:
Pana la urma, totul se rezuma la perceptie...
[snapbacca]53616[/snapbacca]
Sint cu totul de acord cu parerea ta ca esenta. DAR este vorba de Elvetia, Italia unde Nu toti maninca ciine, pisica ,unde nu exista o traditie comuna in sensul acesta ci locuri izolate din respectivele tari
Nici mie nu mi se pare ca un animal este superior altui animal prin faptul ca unu-i mai usor de domesticit iar celalalt nu, sau ca asa-i moda sa umblii cu cinele dupa tine si nu cu porcul.
Am lucrat intr-o bucatarie unde se gatea tot felul de peste . Mie nu-mi place oricum pestele dar printre soiurile servite exista si coada de rechin. O specie care la fel nu prea se maninca. Si nu se maninca din cauza mirosului care-la degaje la gatit ! Imi pot inchipuii cum poate mirosii Azorel la gratar ..!!!
Deci ce te poate face sa-ti invingi repulsia (care pentru cineva care nu e invatat de mic, cu catelul pe lista de bucate, si care nu vede majoritatea lumii lui consumind acest animal) exista cu siguranta ?
Marius
Scris 12 July 2005 - 09:23 AM
intr-un loc unde a mers a dat peste un "trib" care considerau friptura de ciine un deliciu... si ca urmare a zis ca a "trebuit" sa guste ca sa nu-i jigneasca pe cei care au pregatit mincarea... a zis ca se aseamana cu gustul carnii de pui... personal mi se pare ciudat... dar daca m-as afla intr-o situatie ca cea de mai sus poate as "gusta" .... depinde cit de "periculoasa" ar fi situatia daca nu as minca.....
Scris 14 July 2005 - 01:04 PM
Aceasta postare a fost editata de denysa: 14 July 2005 - 01:05 PM
Scris 14 July 2005 - 02:56 PM
Scris 17 July 2005 - 04:24 AM
Scris 17 July 2005 - 12:27 PM
marcela123, la Jul 17 2005, 06:24 AM, a spus:
[snapbacca]55510[/snapbacca]
.....cum tie nu-ti plac metodele lor de viata asa si lor si sa-ar putea parea respingator felul nostru de viata.....
Aceasta postare a fost editata de midnight-ghost: 17 July 2005 - 12:28 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Ce facem cu cainii maidanezi? | ActorGrabit | 11 | 6.123 |
|
Totul despre dresajul canin | donkelusan | 0 | 2.151 |
|
Cat traieste un yorkshire?
care p |