Martisoare
Scris 23 February 2008 - 12:02 PM
Mai oferiti martisoare? Si daca da, din cele traditionale, sau oferiti cadouri alte obiecte de martisor?
Eu, de exemplu, am primit de martisor niste pestisori de argint care se pot pune pe lantisor. Si in anii trecuti am oferit de martisor si brose, si asa ceva de pus pe lantisor, dar si martisoare traditionale.
Eu, de exemplu, am primit de martisor niste pestisori de argint care se pot pune pe lantisor. Si in anii trecuti am oferit de martisor si brose, si asa ceva de pus pe lantisor, dar si martisoare traditionale.
Scris 23 February 2008 - 12:08 PM
De 1 martie nu mai dau martisoare de ceva ani.. Prefer sa ofer flori.. zambile, ghiocei.. si eventual o bomboana de ciocolata cu snur alb-rosu
Scris 23 February 2008 - 12:35 PM
Amarena, la Feb 23 2008, 12:08 PM, a spus:
De 1 martie nu mai dau martisoare de ceva ani.. Prefer sa ofer flori.. zambile, ghiocei.. si eventual o bomboana de ciocolata cu snur alb-rosu
In sfarsit ti-ai dat si tu seama ca e o chestie lipsita de eleganta ca o femeie sa ofere altei femei martisor.
Renunta si la flori.
Scris 23 February 2008 - 01:06 PM
Aceasta postare a fost editata de mysterious*girl: 23 February 2008 - 01:17 PM
Scris 23 February 2008 - 03:48 PM
La fiecare 1 martie daruiesc martisoare...cui merita sa primeasca.Daruiesc de toate:martisoare clasice,bijuterii mici,,flori,dulciuri...dar in functie de persoana...si imi place sa cercetez reactia celor ce primesc:de la uimire,pana la recunostinta. ...
Scris 27 February 2008 - 07:48 PM
eu gazdei mele ii ofer martisoare ca deh asa e frumos in rest nu mai am nimanui ce sa i dau sau de la cine s primesc
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cati barbati ati avut pana acum?
rog...seriozitate |
Etherial | 75 | 18.282 |
|
Ce crezi tu mai exact despre viata? | copil-in-anonimat | 27 | 5.211 |
|
Vorbe de alint si dulcegarii...