Sari la conținut
Forum Roportal
maisha88

Eruptie puternica pe fata

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna ziua!

 

Va rog mult ajutati-ma!

Anul trecut dupa ce am facut testelele alergologice mi-au gasit o rintia alergica, alergie la acarieni si dermatita atopica au numit petele rosii din jurul ochilor. Dupa un tratament cu flonidan si Bioderma Atoderm pe afta timp de o luna, nuu am mai avut probleme pana acum o luna.

Acum am din nou niste eruptii groaznice: in jurul ochilor, langa nas, in jurul gurii, chiar si buzele mi se usuca, mi se inrosesc puternic si pielea se ingroasa si se usuca, aratand ca un carton. Eruptia dureaza pana la 10 zile, apoi trece, uneroi decat 3 zile, ca sa reapara. Mi-e teama ca nu va mai trece niciodata. Am fost deja la 3 dermatologi si nu m-au trimis acasa decat cu tratamente cu Aerius, un sampon anti matreata si o crema ( am renuntat la Bioderma pt avene piele intoleranta). Nu vad nicio imbunatatire. Mai are cineva asa ceva

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Am urmatoarea problema pe care nu mai stiu cum sa o rezolv. Prin primavara mi-au aparut in jurul gurii si nasului niste pete rosii. Am fost la dermatolog si am fost diagnosticata cu dermita. Am facut 5 saptamani tratament cu tetraciclina si hidrocortizon. Au disparut la un moment dat dat cred ca doar sa-au "ascuns" pentru ca la aproximativ o luna dupa tratament au aparut din nou. Am mers din nou la medic si mi-a dat urmatorul tratament 10 zile Roletra pastile si Ruboril (unguent) seara,fara sucuri acidulate, ciocolata, mancaruri firbinti, cafea, etc. Dupa 10zile, la control, mi-a recomandat sa urmez in continuare tratamentul cu Ruboril seara si sa incerc Diroseal (unguent) dimineata. La Diroseal am renuntat pentru ca fat sa-a iritat mai tare si seara cand foloseam Ruboril ma ustura fata f tare.

 

Rezultat dupa o luna de tratament = ZERO, petele sunt inca prezente, am o sensatie ciudata pe care nu stiu sa o explic, parca ma strange pielea si de vre-o doua zile au inceput sa apara si niste bubite minuscule care parca au apa.

 

Ma poate ajuta cineva cu un sfat?? Poate un tratament narturist??!!

 

Multumesc

Bună :tease:

Această problemă cu faţa o am si eu.Insă nu am găsit nici un remediu.In urma analizelor am fost depistată cu helicobacter.

Am luat tratament pt helicobacter dar roseaţa nu a dispărut.Am observat că atunci cand mananc cu poftă si ma enervez sau sunt foarte solicitată psihic

Editat de Anca/Maria

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×