ce parere aveti despre relatiile interaciale?
Scris 21 February 2008 - 08:57 PM
nu stiu daca termenul folost de mine este corect,ma refer la relatiile sexuale si mariajul intre persoane din rase diferite,de exemplu un barbat negru si o femeie negresa.De exemplu daca copilul dvs ar avea o asemena relatie ati impotrivi si de ce?Pentru mine ca si pentru,cred orice om educat este un non sens sa crezi in aberatile trecutului despre pasrtrarea puritatii raselor sau asa mai departe,mariajul interacial e deja ceva comun prin alte parti...dar cand vine vorba de tari precum romania nu sunt sigur cum stau lucrurile.Pareri pro si contra?
Scris 21 February 2008 - 09:42 PM
faxxx, la Feb 21 2008, 08:57 PM, a spus:
nu stiu daca termenul folost de mine este corect,ma refer la relatiile sexuale si mariajul intre persoane din rase diferite,de exemplu un barbat negru si o femeie alba.De exemplu daca copilul dvs ar avea o asemena relatie ati impotrivi si de ce?Pentru mine ca si pentru,cred orice om educat este un non sens sa crezi in aberatile trecutului despre pasrtrarea puritatii raselor sau asa mai departe,mariajul interacial e deja ceva comun prin alte parti...dar cand vine vorba de tari precum romania nu sunt sigur cum stau lucrurile.Pareri pro si contra?
SeqenenreTao, la Feb 21 2008, 08:59 PM, a spus:
femeie alba right?
Pai daca Jenel isi nevasta o negresa nu mai dorm de grija puritatii rasei cel putin doua nopti.
Pai daca Jenel isi nevasta o negresa nu mai dorm de grija puritatii rasei cel putin doua nopti.
da..femeie alba
Scris 21 February 2008 - 10:18 PM
[quote name='SeqenenreTao' date='Feb 21 2008, 09:48 PM' post='1347204']
Si Jenel ce culoare vrei sa aibe?
[/quot hai ma..e o intrebare serioasa:D
Si Jenel ce culoare vrei sa aibe?
[/quot hai ma..e o intrebare serioasa:D
Scris 22 February 2008 - 12:09 AM
eu n-am nimic impotriva.la urma urmei sunt romance casatorite,cu nemti,italieni,spanioli(am dat un exemplu)copiii tot rase amestecate sunt,de ce nu si o casatorie alb-negru?
daca copilul meu ar fi fericit intr-o astfel de relatie,nu,nu m-as impotrivi.
daca copilul meu ar fi fericit intr-o astfel de relatie,nu,nu m-as impotrivi.
Scris 22 February 2008 - 02:18 AM
faxxx, la Feb 21 2008, 01:57 PM, a spus:
nu stiu daca termenul folost de mine este corect,ma refer la relatiile sexuale si mariajul intre persoane din rase diferite,de exemplu un barbat negru si o femeie negresa.De exemplu daca copilul dvs ar avea o asemena relatie ati impotrivi si de ce?Pentru mine ca si pentru,cred orice om educat este un non sens sa crezi in aberatile trecutului despre pasrtrarea puritatii raselor sau asa mai departe,mariajul interacial e deja ceva comun prin alte parti...dar cand vine vorba de tari precum romania nu sunt sigur cum stau lucrurile.Pareri pro si contra?
in general ies copii f frumosi (sanatosi) din cupluri mixte, mai greu este insa cu 'trainicia' cuplului, negrii sau rasele in general au fiecare un 'stil' propriu mai greu de depasit, cred ca atractia trebuie sa fie f mare intre parteneri ca un astfel de cuplu sa reziste in timp.
am auzit insa ca relatiile sexuale sunt super...
Aceasta postare a fost editata de estella: 22 February 2008 - 02:20 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Nachtvogel | 13 | 7.458 |
|
|
Liviu. | 206 | 13.978 |
|