sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

jocul de-a dragostea pana unde duce naivitatea oamenilor.... Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 20 February 2008 - 06:27 PM

Vezi postareasuflet_vandut, la Feb 20 2008, 05:25 PM, a spus:

da asa este . insel pe toata lumea din jurul meu , indeosebi pe mine . si mai sunt si constienta de lucrul asta . si da asta e motivul pt care nu mai am incredere in mine , pt ca persita in mintea mea ideea ca oamenii nu sunt sinceri , daca eu mint si ei fac la fel.

pedeapsa mincinosului nu consta in faptul ca nu este crezut,ci in faptul ca el nu crede pe nimeni.te regasesti?
nu ai raspuns:daca intr-adevar regreti si vrei sa fi iar om,esti in stare sa iei legatura cu victimele si sa le ceri iertare?

Ps:acum am vazut ca ai raspuns,scuze.

Aceasta postare a fost editata de AderoL: 20 February 2008 - 06:28 PM

0

#22 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 20 February 2008 - 06:29 PM

Vezi postareasuflet_vandut, la Feb 20 2008, 08:25 PM, a spus:

7 ani , cu putin noroc faci doar 3 + daune morale reclamantiilor . :- . cam tot ce ai spus pe aici e real (mai putin partea cu povestiile folosite), nu sunt victima. pare incredibil dar am un loc de munca bun. tot ce am scris aici a fost real.

da asa este . insel pe toata lumea din jurul meu , indeosebi pe mine . si mai sunt si constienta de lucrul asta . si da asta e motivul pt care nu mai am incredere in mine , pt ca persita in mintea mea ideea ca oamenii nu sunt sinceri , daca eu mint si ei fac la fel.

si nu te-ai saturat de inselat? sau astepti finalul mai "dur" ca sa te "indrepti"? :jester: sau de fapt ce vrei sa iti spunem noi? ca faci bine? ca faci rau? te ajuta cu ceva? sau doar povestim asa ca sa pierdem vremea...... :jester:
multa iubire
ps daca nu e totul la misto :)
multa iubire

Aceasta postare a fost editata de the listener: 20 February 2008 - 06:30 PM

0

#23 Utilizator offline   Maàt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 14-July 07

Scris 20 February 2008 - 06:35 PM

Vezi postareasuflet_vandut, la Feb 20 2008, 04:59 PM, a spus:

imi doresc sa revin la viata de dinainte ... sa redevin studenta acea sfioasa de la drept care nu face nimic decat sa iubeasca si sa aiba incredere....vreau sa sterg ultimii 4 ani ai vietii mele...dar orice as face nu pot , si asta simt ca ma omoara incet incet. parerile in ceea ce-mi priveste persoana vor fi negative stiu asta deoarece si eu sunt constienta ca nu mai sunt un om bun ... nu am scris mesajul ca sa gasesc mila sau intelegere...l-am scris doar pt ca simteam nevoia sa ma descarc sa scriu undeva tot ceea ce am pe suflet...multumesc celor care vor citi si-si vor spune parerea...accept orice critca...sfat , vorba , jignire....pt ca stiu ca le merit pe toate > :jester:

Incepi prin a te reconsidera pe tine . Acum esti doar vanat transformat in vanator , in animalul ranit ce-a reactionat in felul lui la situatia creata . Trebuie sa-nveti sa te iubesti , trebuie sa-nveti sa ai vise , sa ai dorinte , pe care incet , incet sa le si realizezi .
Oameni sunt atat papusari cat si marionete pe scena vietii , din marioneta ai ajuns papusar , dar asta nu te ajuta sa mergi mai departe . Vindeca-ti ranile si-nvata sa te iubesti pentru a fi iarasi studenta de la drept cu suflet curat .
0

#24 Utilizator offline   suflet_vandut 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-February 08

Scris 20 February 2008 - 06:36 PM

Vezi postareathe listener, la Feb 20 2008, 06:29 PM, a spus:

si nu te-ai saturat de inselat? sau astepti finalul mai "dur" ca sa te "indrepti"? :jester: sau de fapt ce vrei sa iti spunem noi? ca faci bine? ca faci rau? te ajuta cu ceva? sau doar povestim asa ca sa pierdem vremea...... :jester:
multa iuire

asta e finalul . vroiam doar sa stiu parerea voastra :) cum gandeste cel care nu are nici o legatura directa cu mine ...
0

#25 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 20 February 2008 - 06:43 PM

Vezi postareasuflet_vandut, la Feb 20 2008, 06:36 PM, a spus:

asta e finalul . vroiam doar sa stiu parerea voastra :jester: cum gandeste cel care nu are nici o legatura directa cu mine ...

Cu ce te incalzeste ceea ce faci? Pe cine te razbuni? Merita dobitocul ala ceea ce faci tu? :jester:
0

#26 Utilizator offline   SeqenenreTao 

• Horus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-January 07

Scris 20 February 2008 - 06:46 PM

Vezi postareasuflet_vandut, la Feb 20 2008, 06:36 PM, a spus:

asta e finalul . vroiam doar sa stiu parerea voastra :jester: cum gandeste cel care nu are nici o legatura directa cu mine ...

Ceva targeturi noi?

Heidy , multumesc ptr. promptitudine .
0

#27 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 20 February 2008 - 07:53 PM

Nu cred ca te-as putea acuza. Transformarea asta s-a intamplat pentru ca ai suferit o dezamagire. Si ai inceput sa te razbuni, insa pe alte persoane... gandeste-te ca cei pe care te vei razbuna sunt altii... Incearca sa te opresti. Ce cauti de fapt? Iubirea adevarata? Multumeste-te cu faptul ca din aceste experiente o recunosti. Sigur, nu e bine sa ai incredere asa in toata lumea... incearca sa accepti ca asa e lumea asta, dar si sa-ti gasesti o persoana in care sa poti avea incredere si sa fii fericita.
0

#28 Utilizator offline   qusay 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 20 February 2008 - 07:57 PM

Intr-o atare situatie sa vrei sa redevii cel de dinainte este o iluzie. SI pagubos - pierzi timp si energie crezand ca iti poti recapata inocenta. Inutil. SI neprogresist. Inocenta de dinainte te-a dus la reactivitate, razbunare, declasare. Inocenta aceea se baza pe credulitate, vulnerabilitate, vise. Nu de asta are nevoie acum un suflet tradat.
Ci sa accepti ce s-a intamplat fara sa mai faci (melo)drama din asta. Multi au fost, intr-un fel sau altul tradati, si n-au tabarat cu ticalosia pe nivinovati. N-au continuat sirul victimelor. Pentru ca au intuit ca nu le aduce nici o alinare. Dimpotriva. Ii umple de nerost, de regrete, dezgust fata de ei insisi. SI apoi... e si ingrozitor de plictisitor sa ai aceeasi ocupatie ani la rand. Oricat ar fi de buna - nu vorbeam noi aici de plictisul conjugal care nu trece nici cu catuse si bici? SI acolo startul a fost parfum, cu voal si lamaita!

Ce-ti poti dori acum este sa iti creezi o viata. Asa cum vrei tu sa fii - cat mai aproape de ceea ce este sufletul tau. Lasa fata inocenta de la drept. E o utopie sa o reinvii. Dar poti castiga o alta imaculare, ce a sufletului regasit. Unul plictisit de rutina tradarilor, avid de autenticitate. Reconstruieste-l si nu lasa vocea din cap sa-ti spuna ca nu vei reusi, ca tu de fapt esti condamnata sa ramai o impostoare. Asta e vocea aia care ti-a zis si sa te razbuni. Toti avem o astfel de voce. Numai ca cei mai multi prefera sa n-o asculte. Mai stau la taifas cu ea dar in general nu dau prea multi bani pe sfaturile ei. Aia e vocea umbrei noastre. Urmeaza-ti vointa si si inspiratia de a-ti construi o viata.

De ce am senzatia ca cineva arunca aici pastile, povesti si apoi se distreaza cu rapsunsurile naostre. Sau, mai stii, contribuim la vreun referat.....

Aceasta postare a fost editata de qusay: 20 February 2008 - 07:57 PM

0

#29 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 20 February 2008 - 08:06 PM

Si dupa deschiderea topicului te-ai trezit?
0

#30 Utilizator offline   qusay 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 20 February 2008 - 08:20 PM

Sa zic ca e mai bine mai tarziu decat... Pai, nu-i mai bine. Uite ca acum am inceput sa ma simt prost.. :cheer:
0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Chiar as putea s-o cuceresc?
?
sergiulica  26 9.064
Topic inchis Cat de mult dureaza actul sexual? FNF  22 4.834
Topic inchis De ce anume au nevoie barbatii din partea femeilor sa fie multumiti de casnicie?
Rog in primul rand sa comenteze barbatii..sa stim si noi unde gresim
OacOac  318 33.714
Topic inchis plictiseala
.......................................
Baa'l  4 1.612
Topic inchis ce faci daca?
ce ar trebui eu sa fac daca prietenul cel mai bun al iubitului meu se
just be  15 6.938