asta e partea trista a vietii mele...in acel moment mi-am pierdut increderea in toti oamenii din jurul meu si am devenit o marioneta care nu facea decat sa-i faca pe altii sa se simta bine...sa aiba impresia ca sunt iubiti dupa care ii lasa balta... la inceput a fost o gluma ... am parasit cativa barbati fara sa le spun nimic...atunci cand ei credeau sa ne e mai bine . mai apoi ma rugat un prieten sa-l pacalesc pe un individ...sa-l fac sa-mi trimit bani din anglia pt a-si rascumpara o datorie...am acceptat sa-l ajut si involuntar mi-a intrat in minte ideea ca pe langa ca ma voi comporta la fel , exista si posibilitatea sa castig bani... la inceput a fost destul de greu pt ca pe atunci aveam constiinta...gaseam strini pe la 40-50 de ani si ii convingeam sa vreau sa-mi petrec restul vietii alaturi de ei ... ii convingeam sa-mi trimita bani pt transport dupa care dispaream ... sa intamplat odata sa gasesc un individ care si-a scos toate economiile pe care le avea doar pt a-mi putea platii drumul.... a fost singura data cand am restituit banii + ceva in plus...pt ca scopul meu era sa ma razbun pt cei care cumpara dragostea...nu pt cei care chiar aveau nevoie de ea ... de 3 ani viata mea are cam acelas curs ... am gasit un buletin intr-un cos de gunoi si acela a devenit noua mea identitate...pt a nu ma trezi cu o gramada de barbati inselati la usa apartamentului meu....nu ma poate acuza nimeni ca sunt femeie usoara pt ca nu ma vand pt bani ... vand doar iluzii si promisiuni,vand incredere , vand speranta vand cam tot ce ar avea nevoie ... un om intr-o viata... si mia apoi dau cu piciorul la tot ... si trec mai departe . nu sunt mandra de mine dar simt ca nu mai e suflet in interiorul meu...ma simt goala , fara nici un rost ... banii primiti nu-i folosesc niciodata pt mine...ii impart in toate partiile , familie , prieteni , cunostiinte si distractii ... nimic pt mine ...
imi doresc sa revin la viata de dinainte ... sa redevin studenta acea sfioasa de la drept care nu face nimic decat sa iubeasca si sa aiba incredere....vreau sa sterg ultimii 4 ani ai vietii mele...dar orice as face nu pot , si asta simt ca ma omoara incet incet. parerile in ceea ce-mi priveste persoana vor fi negative stiu asta deoarece si eu sunt constienta ca nu mai sunt un om bun ... nu am scris mesajul ca sa gasesc mila sau intelegere...l-am scris doar pt ca simteam nevoia sa ma descarc sa scriu undeva tot ceea ce am pe suflet...multumesc celor care vor citi si-si vor spune parerea...accept orice critca...sfat , vorba , jignire....pt ca stiu ca le merit pe toate >
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis