Despre asta vorbeste fizica cuantica, asa numita fizica a ... (paradoxal) posibilitatilor. Nu doar despre a prezice un anumit eveniment, sau mai bine zis...de a-l programa/dori sa se petreaca, ci si despre a fi in doua locuri diferite in acelasi timp! Fizica cuantica sustine ca tot ce vedem in jur poate fi produs al imaginatiei noastre si deci - modelabil -
Practic putem influenta realitatea pentru ca realitatea ne-o creem de fapt, singuri.Tot "secretul" ar fi sa ne eliberam constiinta de barierele unor date exacte in care ne aflam in prezent.
Heisenberg, unul din fondatorii fizicii cuantice a spus ca atomii nu sunt lucruri, ci doar tendinte. Acest lucru e demonstrat si mai e si credibil, ceea ce intr-adevar da de gandit.
Apoi mai vine si partea aceea cu apa...faptul ca corpul uman e format din aprox 70% apa, iar apa e influentata de o multime de factori
Sunt multe de luat in considerare vizavi de topicul tau....nu cred ca mintea genereaza doar tipare dar vezi tu...aceste tipare au creat cat de cat o ordine si cred ca alegem intuitiv varianta mai simpla, sau mai bine zis mai putin riscanta a unei convietuiri, pentru a nu crea (cine stie) haos...
Offtopic (aproximativ)
E curios cum, in fizica cuantica, cea care neaga existenta divinitatii, sustinand ca noi suntem proprii nostrii stapani, cum totul se reduce (la fel ca in religie) tot la credinta. Doar daca crezi ca poti fi in doua locuri in acelasi timp, acest lucru ar fi si posibil. Ori, e cam...greu de crezut. Ironia face ca si viceversa sa fie valabila - s-ar (PREA) putea sa ne amagim cand spunem ca-credem in Dumnezeu. Parerea mea e ca cel mult speram in existenta lui.
Aceasta postare a fost editata de Utopia: 21 February 2008 - 03:11 PM