Sari la conținut
Forum Roportal
dulce maria

Cine beneficiaza de tratament cu interferon

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Draga Maria,

 

Si mie imi pare rau ca vii pe acest forum cu asa vesti proaste, dar de asta suntem aici, sa ne ajutam si sa ne incurajam unii pe altii. Am avut un coleg de serviciu care avea ciroza cu varice esofagiene, hemoragi .... A refuzat tratamentul cu interferon si pur si simplu a tinut (si mai tine inca) un regim drastic, odihna, ceaiuri, nu face nici cel mai mic efort, hepatoprotectoare si de doi ani de zile analizele ii ies asa de bune incat doctorul a spus ca el nu mai are ciroza, ci doar hepatita cronica persistenta si daca o tine tot asa o sa moara de batranete. Ce bine e sa fii barbat! Draga mea, nu dispera, mai incearca sa obtii tratamentul cu interferon, daca nu, mergi pe tratament alternativ si multa credinta in Dumnezeu. O sa vezi ca in timp o sa te simti mai bine. Tine-ne la curent. Sanatate multa.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna Mihail,

 

da inteleleg...daca neaparat vrea sa incerce acest tratament al lui Ciuhrii i...insa nu cedati sa-la convingeti dupa acest trat. sa faca o viremie si apoi biopsie....Daca are de asa mult timp virusul e f. imp. sa se stie in ce stare se afla. Faptul ca se simte inca bine nu spune nimica de starea ficatului.

Biopsia nu este asa de rea cum suna, exista de ex. alte chestii care sunt mai dureroase dupa parerea mea...extragerea unei masele sau asa ceva.

Mult noroc.

 

@Liliana: Doctorii spun ca femeile au un plus in scaparea de virus. Dar cine stie...

Editat de Enigma

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pentru. ca cei de la ciuhrii sunt in concediu, i sa-a mai dat sa mai ia o luna tratamentul actual (plus ca era si mai greu de ajuns, socrii fiind din vrancea cea afectata de inundatii; ei nu au avut probleme, insa drumurile sunt proaste). am sa insist pe viremie si biopsie, sa vedem ce succes avem. cum avem date noi revenim.

m75

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna IVANCU44!

 

Esti prima persoana pe care o aud ca face trat. cu interferon.Si tatal meu e bolnav de hepatita C.Mi-ai fi de ajutor daca mi-ai spune ce diagnostic ti sa-a dat si ce efecte secundare ai simtit de la tratament.Cum e sa faci acest tratament.Simti ca te ajuta?Tatal meu ar vrea sa incerce si el cu interferon, i8nsa eu nu sunt foarte sigura daca e bina sau nu cu toate efectele lui secundare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

buna irina,

scuza-ma ca nu ti-am vazut mesajul decit acum ,si m-am si grabit sa-ti raspund.

draga mea sintem foarte multi care facem acest tratament care dupa umila mea parere este singurul care poate sa vindece aceasta boala grava.in rest nu sint decit tratamente ajutatoare pentru a mari capacitatea organismului de a lupta si de asemenea de a mari capacitatea ficatului de a rezista , de a nu ceda la atacul zilnic al virusilor asupra lui.egzista persoane care datorita alimentatiei sanatoase si a unui regim de viata la fel de echilibrat traiesc ani multi cu aceasta boala,isi regleaza transaminazele distrugind zilnic miliarde de virusi iar cu ajutorul capacitatii mari de regenerare a ficatului nu fac ciroza sau cancer si ating virste de-a dreptul incredibile.dar.....dar....si inca odata dar....cine poate risca,cine poate sa-si asume un asa de mare risc....de unde stim noi ca avem un organism atit de puternic in lupta lui cu virusii? draga mea eu fac interferon de 8 luni ma simt minunat si pot privi familia in ochi in fiecare zi.lupt pentru fetita mea vreau sa traiesc mult si sa o conduc spre altar atunci cind va fi cazul.mai vreau sa-mi cunosc nepotii si sa -mi duc lupta pina la capat cu demnitate,cu fruntea sus fara lamentari cu curaj si multa iubire in suflet.daca iubesti organismul si-la ajuti cu toata forta mintii cu tratamentul clasic ajutat (protejat) de hepatoprotectoare,de suplimente alimentare de o hrana sanatoasa,este imposibil sa ramii cu urmari datorate efectelor secundare sau sa nu poti duce pina la capat tratamentul.

cred totusi ca uneori daca boala este mai avansata sau organismul mai slabit este mai greu de suportat tratamentul.in interiorul nostru se duce o lupta foarte mare si daca nu esti alimentat bine cum sa reziste ficatul,inima,rinichii stomacul?

in acel an de tratament o gresala conteaza enorm.putem sa discutam mult pe aceasta tema...dar totul depinde de fiecare de modul cum priveste fiecare lucrurile si mai depinde de dragostea pe care o poarta celor din jur si de dragostea pe care o primeste de la cei din jur.am intilnit oameni care se asaza intr-un pat si asteapta sa se scurga INCET ULTIMA PICATURA DE VIATA DIN EI si nu au nici un ajutor;....pina ce si creerul ii paraseste ...familia....prietenii...

viata... desi au potential real de supravietuire de insanatosire...

eu astazi am fost in busteni si am urcat cu familia pina la babele(cu telecabina bineinteles).am imbratisat sfinxul si am ramas o jumatate de ora lipita de stinca sfinxului spunind rugaciuni cu ochii in lacrimi prabusita la "picioarele "lui implorind

forta naturii sa ajute alaturi de interferon si ribavirina sa ma vindec,sa ajute inima,plaminii,ficatul,rinichii,mintea....TOTUL....sa reziste si sa ma fac bine.lacrimile mele si forta mea spirituala si toti ingerii vor fi linga mine....ASA SA MA AJUTE DUMNEZEU.

iti doresc multa incredere si mult curaj si nu in cele din urma multa iubire in suflet.

ajuta-la pe tatal tau SA INTELEAGA......si fi linga el cu mintea si cu sufletul

cu drag maria.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna Maria,si pe mine ma chiama Maria dar parinti mau alintat mariana si asa ma cunosc aproape toti cunoscuti,doar sora mea imi sapune Maria dinte rude.

Am citit mesajul tau ,dar la-am citit sa sti plingind,ma impresionat foarte mult,in momentul cind il citeam gindul ma ducea,(oare sa rugat la Sfinx si pentru toti cei bolnavi,ca atunci sunt si eu printre ei).Maria sa de-ie ce -la de sus sa ne auda la toti rugaciunele si sa ne putem vindeca.

Imi pare bine ca duci bine tratamentul si nu mai ai mult si te vei scapa de el.As vrea sa stiu cum stai cu viremia?

Maria iti dorec insanatosire si mult succes si sanatate la intrega familie. :good:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

buna tatal meu a fost depistat cu ciroza in faza 1....fara ascita,endeme..fara stari de greata,fara oboseala,fara ochi galbeni,fara fata neagra..cu varice esofagiene de gradul 1-2...si am gasit pe net multe tratamente naturiste..ai spus la un moment dat de tratamentele domnului doctor cozac...cum pot intra in posesia lor..ai idee?? te rog mult ajuta-ma..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pinkyela,

 

poti sa-i dai un mesaj privat lui GREYT, ea este cea care a pomenit de tratamentul lui Cozac, ca sa primesti raspuns, perioada asta a fost cam liniste pe forum, lumea o fi plecata in concediu, e mai sigur asa.

 

Imi pare rau sa aud ca nu poti face tratam. cu Interferon, esti din Bucuresti? Poti sa schimbi si doctorul si spitalul, eu zic sa mai faci sapaturi.

 

Adica imi pare rau de tatal tau ca i s-a spus ca nu poate face trat cu Interferon, acum am vazut ca nu e vorba de tine. Mai conteaza si varsta, stiu ca dupa 65 ani nu se mai da tratament cu interferon.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buan ,

imi cer scuze ca am intrat pe Hepatita C, sunt o persoana care are hepatita B, va rog daca ati intalnit cazuri asemanatoare sa ma lamuriti si pe mine. este acelasi mesaj pus si la intrebari , raspunsuri ptr. B

 

 

Ag. Bs - pozitiv ;

Ag. HBe - negatv

Anti - HBE - pozitiv

Ce parere aveti este de bine sau ba ? la ce se refera HBe ? ce inseamna asta ?

 

Rezultatul de la biopsie : Scor Knodell : 10 (1+3+3+3)

Scor Ishak : 11 ( 2+1+3+2+3)

Scor Metavir: A2 (NL2; NP1) F2

 

- Exista focare necroinflamatoare in majoritate lobulilor, cu mai multe focare / lobul . Fibroza stadiul 3

- ce inseamna: colestaza intrahepatocitara prezenta

- ce sunt limfocitele ( infiltrat inflamator limfocitar portal de intensitate medie)

Scrie multe dar nu inteleg nimic.

 

Am facut viremia (pentru cine nu stie , costa 410 RON ) daca se aproba tratamentul chitanta o sa fie decontata de firma furnizoare de tratament.

 

Medicul mi-a spus ca in functie de rezultatul viremiei o sa mi se stabileasca tratamentul.

 

As vrea sa stiu daca dintre cei care cititi mesajul aveti probleme de scadere in greutate, nu-mi explic de ce eu am . Scrieti-mi va rog din problemele pe care le-ati intalnit dvs. si cam la ce sa ma astept in momentul in care am sa incep tratamentul , astept sfaturi.

 

insanatosire grabnica pentru toti si increder in Dumnezeu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

buna maria,

imi pare rau ca ai probleme, din cate stiu eu, din cauza varicelor esofagiene nu ai voie sa faci tratament cu interferon...

ar trebui totusi sa mergi sa stai de vorba cu un medic specialist sa vezi ce alte variante ai, poate incerci un tratament naturist!

multa sanatate va doresc si curaj!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×