Transfer Factor
Scris 05 July 2005 - 07:02 AM
E un produs american din categoria suplimentelor, care mareste actiunea sistemului imunitar foarte mult. Am vazut ca in afara este distribuit de firma 4Life, am telefonat chiar la depozitul 4Life de la noi dar nu il au si nu la-au adus niciodata. Cristina, cunosti pe cineva in Germania care ia acest produs sau stii mai multe despre eficacitatea lui? Pe forumurile straine de hepatita c pare a fi destul de cunoscut.
Ceva linca-uri pentru lamurire:
http://www.transferf...rinstitute.com/
http://www.4life.com/International/europe/...ctor/index.html
Scris 05 July 2005 - 08:49 AM
Am citit ca produsul Transfer Factor se livreaza aproape in exclusivitate online, in Germania mai putin, dar in special in SUA. Este po combinatie de proteine extras din laptele de vaca. Inca n-am auzit de nimeni care sa-la ia.
Aceasta postare a fost editata de Enigma: 05 July 2005 - 09:01 AM
Scris 01 March 2008 - 11:23 PM
Scris 14 March 2008 - 02:42 PM
si cica farmacista s-a uitat pe compiuter si nu aparea ca fiind inregistrat in germanDaca tu stii mai mult despre acest medicament te rog mult poate imi lasi si mie un mesaj.. Multumesc!
Scris 15 March 2008 - 08:28 PM
Scris 03 October 2008 - 12:24 PM
Enigma, la Jul 5 2005, 09:49 AM, a spus:
Am citit ca produsul Transfer Factor se livreaza aproape in exclusivitate online, in Germania mai putin, dar in special in SUA. Este po combinatie de proteine extras din laptele de vaca. Inca n-am auzit de nimeni care sa-la ia.
Enigma, la Jul 5 2005, 09:49 AM, a spus:
Acum produsele 4life pot fi gasite mult mai usor prin intermediul distribuitorilor. daca va mai intereseaza sa vb despre 4life,va astept aici.
rodica.suvaiala, la Mar 14 2008, 03:42 PM, a spus:
si cica farmacista s-a uitat pe compiuter si nu aparea ca fiind inregistrat in germanDaca tu stii mai mult despre acest medicament te rog mult poate imi lasi si mie un mesaj.. Multumesc!
Vreti sa aflati mai multe despre cum puteti obtine produsele 4life? Va stau la dispozitie!
Scris 24 November 2008 - 01:21 AM
Scris 01 June 2009 - 01:08 PM
Gia, la Jul 5 2005, 08:02 AM, a spus:
E un produs american din categoria suplimentelor, care mareste actiunea sistemului imunitar foarte mult. Am vazut ca in afara este distribuit de firma 4Life, am telefonat chiar la depozitul 4Life de la noi dar nu il au si nu la-au adus niciodata. Cristina, cunosti pe cineva in Germania care ia acest produs sau stii mai multe despre eficacitatea lui? Pe forumurile straine de hepatita c pare a fi destul de cunoscut.
Ceva linca-uri pentru lamurire:
http://www.transferf...rinstitute.com/
http://www.4life.com/International/europe/...ctor/index.html
Factorii de transfer sunt mici molecule care transmit informatii imunitare, consolidand si oferind inteligenta sistemului imunitar, oferindu-i capacitatea de a recunoaste si de a distruge virusi, bacterii, paraziti, ciuperci si celule canceroase.
Sistemul imunitar este responsabil pentru apararea organismului nostru impotriva oricarei amenintari iar daca ii mentinem inteligenta si puterea, putem preveni multe boli care adesea sunt incurabile.
Factorii de transfer sunt un sistem de mesagerie imunologica extrem de eficient, formati din mici lanturi de peptic compuse din 44 de aminoacizi. Au fost proiectati de natura pentru a transfera informatii de imunitate.
Factorii de transfer educa sistemul imunitar sa se reorganizeze, sa dea raspunsul potrivit si sa tina minte, cu alte cuvinte factorii de transfer ii confera sistemului imunitar inteligenta.
Nano factorii regleaza sistemul imunitar dandu-i acestuia intelepciune si intuitie astfel incat sa stie cand sa actioneze, cum sa actioneze si cand sa se odihnesca.
Numai produsele 4life Research asigura un echilibu imunitar corect. Daca imunitatea este prea ridicata atunci este atacat propriul nostru organism si astfel apar artrozele, durerile articulare etc.. Daca imunitatea este prea scazuta sistemul imunitar nu mai recunoaste virusi, microbi si astfel apar cancerul, infectiile etc. (vezi www.transfer-pentru-viata.ro). Cititi, incercati sa intelegeti, si apoi luati o hotarare. Daca lasati o adresa de email pe site-ul mentionat mai sus veti primi si alte argumente in favoarea acestor suplimente unice. Nu va uitati prima data la preturi. Eu, cand am asistat la prima conferinta tinuta de Jacobo Morales, am vrut sa plec din sala, pentru ca nu ma interesa altceva decat sa le cumpar pentru ca am intuit cat sunt de bune. Acum imi pare rau ca nu l-am inregistrat video.
Daca doriti sa stiti si mai multe va stau la dispozitie la adresa valeria_burcu@yahoo.com
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Gingivita, lichen plan?
dureri locale |
emiliapop | 0 | 2.532 |
|
Mai pot face sport? | iulianm | 14 | 7.957 |
|
Buna - fratele meu a primit rezultataul de la biopsie