sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Intrebare...? (chestionar examen) Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   nike 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-March 06

Scris 17 February 2008 - 01:12 PM

Am gasit intr-un chestionar o intrebare care m-a cam pus p ganduri daca gasesc asa ceva si la examen....

O imagine cu in tramvai oprit in statie fara refugiu, iar in depasirea lui se angajasera un autoturism si o motocicleta, iar intrebarea: Care dintre conducatorii celor 2 autovehicule procedeaza NEREGULAMENTAR.
1. autoturismul
2. motocicleta
3. nici unul

Clar, ambii depaseau incorect tramvaiul, acesta fiind oprit in statie fara refugiu iar pietonii urmau sa traverseze pt a urca in tramvai. Deci daca intreba care procedeaza NEREGULAMENTAR, am spus autoturismul si motocicleta. Dar la raspunsuri, cel corect dupa cum zic ei era "3 - nici unul" Am banuit ca a fost o greseala si ca se referea la "nici unul nu procedeaza regulamentar", nu ca nici unul nu procedeaza neregulamentar.

Daca imi pica o intrebare asa la examen? ce raspuns sa dau?
0

#2 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 25 August 2008 - 08:47 PM

Vezi postareanike, la Feb 17 2008, 02:12 PM, a spus:

Am gasit intr-un chestionar o intrebare care m-a cam pus p ganduri daca gasesc asa ceva si la examen....

O imagine cu in tramvai oprit in statie fara refugiu, iar in depasirea lui se angajasera un autoturism si o motocicleta, iar intrebarea: Care dintre conducatorii celor 2 autovehicule procedeaza NEREGULAMENTAR.
1. autoturismul
2. motocicleta
3. nici unul

Clar, ambii depaseau incorect tramvaiul, acesta fiind oprit in statie fara refugiu iar pietonii urmau sa traverseze pt a urca in tramvai. Deci daca intreba care procedeaza NEREGULAMENTAR, am spus autoturismul si motocicleta. Dar la raspunsuri, cel corect dupa cum zic ei era "3 - nici unul" Am banuit ca a fost o greseala si ca se referea la "nici unul nu procedeaza regulamentar", nu ca nici unul nu procedeaza neregulamentar.

Daca imi pica o intrebare asa la examen? ce raspuns sa dau?

Ideea e ca nu prea ai ce face decit sa gindesti ca cel care a conceput chestionarul...sau dupa citeva sedinte de rezolvat chestionare poate reusesti sa cunosti efecticv raspunsul...
0

#3 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 02 September 2008 - 10:36 PM

Vezi postareaVictor Apostu, la Aug 25 2008, 08:47 PM, a spus:

Ideea e ca nu prea ai ce face decit sa gindesti ca cel care a conceput chestionarul...sau dupa citeva sedinte de rezolvat chestionare poate reusesti sa cunosti efecticv raspunsul...

Intrebarea fiind din februarie, cred ca a avut timpul sa pice de vreo 10 ori inainte sa-si ia in final examenul. :airkiss: Daca bine tin minte, restrictiile referitoare la statiile de tramvai fara refugiu sunt valabile in intervalul in care usile acestuia sunt deschise. Deci daca stationeaza cu usile inchise, puteau sa-l depaseasca fara probleme.
0

#4 Utilizator offline   Justine_ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-July 08

Scris 03 November 2008 - 03:52 PM

In cartea de pe care am invatat pentru examen gasisem si eu vreo doua intrebari cu raspunsuri aiurea. De exemplu, intrebarea suna asa: Care dintre indicatoare va obliga sa acordati prioritate? Alaturi erau desenate indicatorul de cedeaza trecerea si cel de prioritate pentru circulatia din sens opus. Raspunsurile posibile: a. indicatorul 1, b. indicatorul 2 si c. ambele indicatoare. Am notat ca raspuns corect raspunsurile a si b, dar in carte erau notate ca raspunsuri corecte a, b si c. Din fericire nu mi-a picat asa ceva la examen
0

#5 Utilizator offline   kicsizoli 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-May 09

Scris 06 May 2009 - 04:57 PM

Buna, sunt ZOli din M-Ciuc.
Asi avea nevoie de un pic ajutor. Chestionarul pentru cat A e compus tot din 26 intrebari? Si e permis sa gresesc de max 4 ori? Stiu ca pentru B este asa dar si pentru A ? Mult.
0

#6 Utilizator offline   Oana bebelusa 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-October 09

Scris 15 October 2009 - 12:54 AM

parerea mea e sa inveti toate chestionarele din caretea aia groasa mov de la NATIONAL e super buna mie la examen toate intrebarile erau de acolo.si eu am facut chestionarul care e de genu dar era raspunsul corect amundoua procedeaza neregulamentar.bafta
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Euro 3? euro 4? Jeroen  1 9.960
Replici noi ROVINIETA 2007 (taxa de drum) cattaniut  5 19.876
Replici noi radiere masina resemnat  1 2.151
Replici noi recarosare