sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cāt costă o gazdă īn Cluj? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   syrupsoup 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-February 08

Scris 16 February 2008 - 10:45 PM

La anu' dau la facultate, la grafică - toate bune şi frumoase, doar că cică n-au cămin. :this: :this:

Ştie cineva cam cīt costă să stai īn gazdă? Īn centru? Sau īn oricare altă zonă?
0

#2 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 27 February 2008 - 10:00 PM

Vezi postareasyrupsoup, la Feb 16 2008, 10:45 PM, a spus:

La anu' dau la facultate, la grafică - toate bune şi frumoase, doar că cică n-au cămin. :cheer: :cheer:

Ştie cineva cam cīt costă să stai īn gazdă? Īn centru? Sau īn oricare altă zonă?

cand afli anunta ma si pe mine
0

#3 Utilizator offline   Black Panther 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 26-November 07

Scris 29 February 2008 - 06:28 PM

Vezi postareasyrupsoup, la Feb 16 2008, 10:45 PM, a spus:

La anu' dau la facultate, la grafică - toate bune şi frumoase, doar că cică n-au cămin. :lol2: :lol2:

NU fă greşeala să stai īn gazdă. :doh: Acum preţul depinde de zonă...īn centru, Zorilor, Grigorescu sunt mai mari.

Ca să te orientezi : http://www.piata-az.ro

PS: locul īn cămin se poate cumpăra de la cineva care a primit şi nu vrea să stea īn campus :flowers: .Asta dacă ţii neapărat să stai īn cămin. Mai ştiu şi preţurile de astă-toamnă.:doh:
0

#4 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 29 February 2008 - 08:24 PM

Vezi postareaCalico, la Feb 29 2008, 06:28 PM, a spus:

NU fă greşeala să stai īn gazdă. :lol2: Acum preţul depinde de zonă...īn centru, Zorilor, Grigorescu sunt mai mari.

Ca să te orientezi : http://www.piata-az.ro

PS: locul īn cămin se poate cumpăra de la cineva care a primit şi nu vrea să stea īn campus :flowers: .Asta dacă ţii neapărat să stai īn cămin. Mai ştiu şi preţurile de astă-toamnă.:lol2:

ce e nasol la gazda? pretul; sau ce? la camin e frumos? oamenii s d treaba?
0

#5 Utilizator offline   Black Panther 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 29 February 2008 - 09:03 PM

Vezi postarearise_again, la Feb 29 2008, 08:24 PM, a spus:

ce e nasol la gazda? pretul; sau ce? la camin e frumos? oamenii s d treaba?

Hmmm...la gazdă totul e nasol. Aş putea scrie un roman :P . Pe scurt: e şef/ă la el/ea īn casă,deci nu vei avea niciun cuvānt de spus.
Te monitorizează tot timpul şi dacă se poate cere număr de telefon de la părinţi să īi informeze la cāt ai ajuns acasă, cāt erai de treaz/ă etc. :o:
E foooarte atent/ă la cātă apă consumi, căldura (dacă are centrală )e la raţie ca pe vremea răposatului, becurile ar trebui să fie de 40 W şi dacă e posibil,nu trebuie utilizate prelungit. Aplicabil şi la calculator,tv,uscător de păr,īncărcător de telefon ş.a.m.d.
Cu accesul la bucătărie e cam acelaşi lucru.
Adăugăm prietenele venite la cafea :yahoo: , copiii veniţi īn vizită şi "dulcile" rugăminţi "nu duci şi tu gunoiul?","am nişte vase de spălat/haine de īntins", "hai să facem curăţenie", "dă-mi şi mie nişte bani pānă īmi iau pensia/salariul/alte venituri","pot să folosesc şi eu cutare,cutare şi cutare","du-te şi cumpără-mi şi mie X că eşti mai tānăr/ă" and so on :P
Preţul de obicei e mai mic decāt la o chirie unde stai singur/ă, dar īntrebare retorică: MERITĂ? :doh:

La cămin mie nu mi-a plăcut. Stăteam 5 (!) īntr-o cameră. Unora le place. Acum depinde foarte mult cu cine "nimereşti". Cel mai bine e să mergeţi la cazări mai mulţi/multe care vă cunoaşteţi, ca să nu aveţi surprize. Administratorii sunt de obicei pieces of shit cu mutre acre şi replici de doi lei. Cam la fel şi studenţii din anii mai mari care "fac regulile".
La cămin totul e comun.Īncepānd cu...baia :cheer:. Eu personal m-am ales cu nişte ciuperci "respectabile" :doh: .Programul ţi-l faci īn funcţie de ceilalţi, intimitatea e zero. Totuşi ai cu cine discuta si cu siguranţă nu te plictiseşti :crazy:
(my god, ce fenomene am văzut :doh: ). E mult mai ieftin decāt orice altă variantă. Cu riscurile enumerate.

Dacă mai există nelămuriri, feel free. 8)

PS: Cele de mai sus exprimă părerea mea sinceră, desprinsă din experinţe proprii şi discuţii cu colegi. :oh
0

#6 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 29 February 2008 - 09:10 PM

Vezi postareaCalico, la Feb 29 2008, 09:03 PM, a spus:

Hmmm...la gazdă totul e nasol. Aş putea scrie un roman :P . Pe scurt: e şef/ă la el/ea īn casă,deci nu vei avea niciun cuvānt de spus.
Te monitorizează tot timpul şi dacă se poate cere număr de telefon de la părinţi să īi informeze la cāt ai ajuns acasă, cāt erai de treaz/ă etc. :o:
E foooarte atent/ă la cātă apă consumi, căldura (dacă are centrală )e la raţie ca pe vremea răposatului, becurile ar trebui să fie de 40 W şi dacă e posibil,nu trebuie utilizate prelungit. Aplicabil şi la calculator,tv,uscător de păr,īncărcător de telefon ş.a.m.d.
Cu accesul la bucătărie e cam acelaşi lucru.
Adăugăm prietenele venite la cafea :yahoo: , copiii veniţi īn vizită şi "dulcile" rugăminţi "nu duci şi tu gunoiul?","am nişte vase de spălat/haine de īntins", "hai să facem curăţenie", "dă-mi şi mie nişte bani pānă īmi iau pensia/salariul/alte venituri","pot să folosesc şi eu cutare,cutare şi cutare","du-te şi cumpără-mi şi mie X că eşti mai tānăr/ă" and so on :P
Preţul de obicei e mai mic decāt la o chirie unde stai singur/ă, dar īntrebare retorică: MERITĂ? :doh:

La cămin mie nu mi-a plăcut. Stăteam 5 (!) īntr-o cameră. Unora le place. Acum depinde foarte mult cu cine "nimereşti". Cel mai bine e să mergeţi la cazări mai mulţi/multe care vă cunoaşteţi, ca să nu aveţi surprize. Administratorii sunt de obicei pieces of shit cu mutre acre şi replici de doi lei. Cam la fel şi studenţii din anii mai mari care "fac regulile".
La cămin totul e comun.Īncepānd cu...baia :cheer:. Eu personal m-am ales cu nişte ciuperci "respectabile" :doh: .Programul ţi-l faci īn funcţie de ceilalţi, intimitatea e zero. Totuşi ai cu cine discuta si cu siguranţă nu te plictiseşti :crazy:
(my god, ce fenomene am văzut :doh: ). E mult mai ieftin decāt orice altă variantă. Cu riscurile enumerate.

Dacă mai există nelămuriri, feel free. 8)

PS: Cele de mai sus exprimă părerea mea sinceră, desprinsă din experinţe proprii şi discuţii cu colegi. :oh

credeam ca in cluj lumea e mai de treaba dar daca nu e nu ma mai transfer
0

#7 Utilizator offline   Black Panther 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 29 February 2008 - 09:17 PM

Vezi postarearise_again, la Feb 29 2008, 09:10 PM, a spus:

credeam ca in cluj lumea e mai de treaba dar daca nu e nu ma mai transfer

Easy,easy now. E mai de treabă, dar īn comparaţie cu cine? :yahoo:

Asta-i situaţia, eu nu sunt de aici şi persoanele cu care mă īnteleg mai bine sunt din Moldova şi Sibiu. Dar aş putea spune că oamenii de aici sunt ceva mai civilizaţi decāt compatrioţii mai din sud. No offence. :o:
0

#8 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 29 February 2008 - 09:30 PM

Vezi postareaCalico, la Feb 29 2008, 09:17 PM, a spus:

Easy,easy now. E mai de treabă, dar īn comparaţie cu cine? :yahoo:

Asta-i situaţia, eu nu sunt de aici şi persoanele cu care mă īnteleg mai bine sunt din Moldova şi Sibiu. Dar aş putea spune că oamenii de aici sunt ceva mai civilizaţi decāt compatrioţii mai din sud. No offence. :o:

pai eu m am mutat in bucuresti din galati si am intalnit oameni rai.. nu ma adaptez vreau sa ma mut si sa ma adaptez sa mi fie bine undeva

Aceasta postare a fost editata de rise_again: 29 February 2008 - 09:31 PM

0

#9 Utilizator offline   Black Panther 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 29 February 2008 - 09:39 PM

Vezi postarearise_again, la Feb 29 2008, 09:30 PM, a spus:

pai eu m am mutat in bucuresti din galati si am intalnit oameni rai.. nu ma adaptez vreau sa ma mut si sa ma adaptez sa mi fie bine undeva

Hmmm...şi zi aşa...Bucales? :o: Avea cineva la locaţie:cel mai infect oraş din ţară. Been there. Mai merg doar ca să mă plimb cu metroul. :yahoo:

Incomparabil. Eu zic că te vei adapta mult mai repede aici. La ce facultate eşti?
0

#10 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 29 February 2008 - 09:42 PM

Vezi postareaCalico, la Feb 29 2008, 09:39 PM, a spus:

Hmmm...şi zi aşa...Bucales? :o: Avea cineva la locaţie:cel mai infect oraş din ţară. Been there. Mai merg doar ca să mă plimb cu metroul. :yahoo:

Incomparabil. Eu zic că te vei adapta mult mai repede aici. La ce facultate eşti?

relatii internationale spiru haret .. sincer vreau sa ma asez undeva sa mi fie bine sa nu ma simt singura si in siguranta... si oameni de treaba ...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic