sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Operatie de colecist la 80 de ani Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 16 February 2008 - 10:33 AM

Bunica mea s-a hotarat sa se opereze de colecist. Are 80 de ani. Nu stim daca intr-adevar este nevoie, pana acum nu i s-a facut rau, si a luat aceasta decizie dupa ce a discutat cu o prietena de-a ei care a facut aceasta operatie. Ne temem pentru ea, la varsta ei sa faca o astfel de operatie. Oricum, nu avem ce face, ea e hotarata, duminica o interneaza la spital si luni o vor opera. Avem motive de ingrijorare? Bunica e o femeie care arata foarte bine pentru varsta ei.

(Nu stiu daca am postat in sectiunea potrivita, altundeva nu am stiut unde sa pun mesajul. Scuze daca l-am pus aiurea.)

Aceasta postare a fost editata de mysterious*girl: 16 February 2008 - 10:34 AM

0

#2 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 16 February 2008 - 10:39 AM

Vezi postareamysterious*girl, la Feb 16 2008, 10:33 AM, a spus:

Bunica mea s-a hotarat sa se opereze de colecist. Are 80 de ani. Nu stim daca intr-adevar este nevoie, pana acum nu i s-a facut rau, si a luat aceasta decizie dupa ce a discutat cu o prietena de-a ei care a facut aceasta operatie. Ne temem pentru ea, la varsta ei sa faca o astfel de operatie. Oricum, nu avem ce face, ea e hotarata, duminica o interneaza la spital si luni o vor opera. Avem motive de ingrijorare? Bunica e o femeie care arata foarte bine pentru varsta ei.

(Nu stiu daca am postat in sectiunea potrivita, altundeva nu am stiut unde sa pun mesajul. Scuze daca l-am pus aiurea.)

Da, aveti motive de ingrijorare, riscurile devin destul de mari la virsta de 80 de ani. Mai ales daca nu i s-a facut rau pina acum din cauza asta, nu prea are motive sa se opereze.
0

#3 Utilizator offline   fnicolici1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-August 07

Scris 16 February 2008 - 07:06 PM

Vezi postareamysterious*girl, la Feb 16 2008, 10:33 AM, a spus:

Bunica mea s-a hotarat sa se opereze de colecist. Are 80 de ani. ...

Bunica mea s-a operat de ulcer perforat la 82 ani si a trait pana la 86.
Bunica mea nu avea probleme cardiace sau asemenea.

Din cate stiu operatia de colecist se face laparoscopic...poate gresesc...adica se face o mica incizie in abdomen.
0

#4 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 18 February 2008 - 05:01 PM

Azi, bunica a fost operata. Totul a decurs bine. Acum e sub efectul anestezicelor si doarme, asta am aflat ultima oara. Sper ca totul sa fie bine in continuare. Ceva tot a fost, nu a fost intr-adevar degeaba operatia, a avut o piatra de marimea unei castane, si a si fost ceva neasteptat, era o malformatie, o legatura care nu ar fi trebuit sa fie intre bila si ficat, dar in cele din urma totul a mers bine.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Ruptura de menisc Knut  10 36.319
Replici noi Fisuri anale Knut  17 60.612
Replici noi Chirurgie laparoscop Vladevil  0 2.138
Replici noi Hernie inghinala barbulucian  11 26.232