Pagina 1 din 1
erasmus
Scris 15 February 2008 - 05:36 PM
helou!
stie cineva care este procedura de aplicare pentru o bursa erasmus? care sunt criteriile de eligibilitate si ce acte trebuie depuse in dosarul de aplicare? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
stie cineva care este procedura de aplicare pentru o bursa erasmus? care sunt criteriile de eligibilitate si ce acte trebuie depuse in dosarul de aplicare? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Scris 15 February 2008 - 06:45 PM
http://www.studentie.ro/index.html?page=ne...on=cautare_news - aici gasesti cam tot ce vrei despre bursele Erasmus.
Atunci cand cand m-am dus eu in Franta cu bursa Erasmus ,am plecat doar 4 din toata universitatea(din cauza ca aveau ft putini atestat la lb.franceza), si chiar daca primeam bursa,am muncit toti 4 ca sa ne putem intretine acolo .Bursa Erasmus nu e chiar atat de roz precum pare.Dar probabil ca merita.
Aceasta postare a fost editata de deliah: 15 February 2008 - 06:51 PM
Scris 12 May 2010 - 09:43 PM
Acum, bursa Erasmus de practica in Malta si din toamna bursa Erasmus de studiu in Olanda. Rog orice utilizator de prin Olanda, recomandari, la ce sa ma astept on a day to day basis?
Cum e Olanda beyond the travel agency flyers?
Scris 18 May 2010 - 01:45 PM
Kilkoana, la May 12 2010, 10:43 PM, a spus:
Acum, bursa Erasmus de practica in Malta si din toamna bursa Erasmus de studiu in Olanda. Rog orice utilizator de prin Olanda, recomandari, la ce sa ma astept on a day to day basis?
Conteaza mult ce vrei sa faci in Olanda. Sa mergi sa studiezi sau sa lucrezi?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Program de rezolvat exercitii matematice | Rookye | 1 | 13.876 |
|
Calea catre Cunoasterea absoluta | LoveKey | 0 | 1.374 |
|
Fruntasi la cifre..... | peter bahuczki | 2 | 1.858 |
|