sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

ma tot bate gandu sa imi iau scuter firs bike Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   body_boditza007 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-February 08

Scris 14 February 2008 - 05:03 PM

sal sunt nou p'aci si as vrea sa stiu dak sa imi iau scuter firs bike sau altu........optional mam gandit si la alt scuter (vitality)
http://www.scootermania.ro/ pe siteu asta are scuteru.....primu......ala la 28 de mil........si mai am o intrebare...am 16 ani si tot am vazut k ba iti trebuie a1 ba nu......spunetimi si mie va rog care este treaba......astept raspunsurile voastre...multumesc :spiteful: am atasat si poza.pls help me.....
0

#2 Utilizator offline   adytzzz 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 14 April 2008 - 09:11 AM

Vezi postareabody_boditza007, la Feb 14 2008, 06:03 PM, a spus:

sal sunt nou p'aci si as vrea sa stiu dak sa imi iau scuter firs bike sau altu........optional mam gandit si la alt scuter (vitality)
http://www.scootermania.ro/ pe siteu asta are scuteru.....primu......ala la 28 de mil........si mai am o intrebare...am 16 ani si tot am vazut k ba iti trebuie a1 ba nu......spunetimi si mie va rog care este treaba......astept raspunsurile voastre...multumesc :cry: am atasat si poza.pls help me.....

NU cumpara chinezarii,pt 50cc iti trebuie curs de legislatie,A1 e pentru motorete de 125cc si 11kw.
0

#3 Utilizator offline   stf 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-November 07

Scris 14 April 2008 - 10:14 PM

frate scuterele first bike sunt naspa nu au nici putere nici fiabilitate...si te mai faci si de ras-->pierzi banii degeaba.......orienteazate si tu spre niste firme despre care s-a auzit in lume: honda,yamaha,gilera,aprilia,vespa,piagio,kawasaki,KTM,ducati...etc....informeaza-te bine din lectura de specialitate..
0

#4 Utilizator offline   body_boditza007 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-February 08

Scris 09 May 2008 - 07:54 AM

ms ptr sfaturi da nu stiti si voi niste scutere pana in 15...20 de mil lei veki ? :bye:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic