sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pictura pe perete Pictura direct pe perete Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Aura07 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-February 08

Scris 15 February 2008 - 01:25 PM

[quote name='newtask' date='Feb 15 2008, 01:44 PM' post='1333748']
fi fata desteapta si procedeaza in felul urmator:
....................
alegeti portiunea de perete pe care vrei sa pictezi
cumpara de la un magazin de materiale pentru constructii, o placa de rigips rezistenta la umezeala ( este verde )
taie din placa ( cu caterul) o bucata , cat consideri tu de mare ( cam cat ai vrea sa fie "pictura")
lipesti bucata de rigips pe perete cu silicon sanitar acetic ( este mai usor asa)
cumperi tot din acelasi magazin, chit pentru modelaj rigips.

....

multumesc mult de tot pentru sfat!
am sa tin cont de ce mi-ai spus, si am sa fac asa... numai ca la parinti acasa nu ma pot apuca de asta, avand in vedere ca au renovat de curand... ;)
la mine acasa poti fi sigur ca asa o sa fac, si imi este de mare ajutor mesajul tau.
Insa ceea ce vreau sa fac acum, este sa pictez niste fluturi exotici (cativa din loc in loc), si numai pt atata lucru nu ma pot apuca asa de tot peretele... imi trebuia doar sa stiu de ce material am nevoie :cry:
merci fain! :giverose:

bye!!
0

#22 Utilizator offline   tosca_5 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-March 07

Scris 16 February 2008 - 12:32 AM

Vezi postareaAura07, la Feb 15 2008, 12:04 PM, a spus:

haha, multumesc! nu ma gandeam ca gasesc la orice magazin!! :)

Multumesc pt raspuns!
Daca am cerut o parere a fost pentru a nu imi bate joc de peretii mei! Doar nu crezi ca o sa ma apuc sa dau cu acuarele pe pereti!! :)) haha
Cred ca a picta nu este usor, dar cred ca nici imposibil, mai ales daca iti place ceea ce faci... iar daca ai ceva experienta si mai bine, cred ca imi dai dreptate.
Si nu-ti fa probleme, ca nu ma apuc ca "atarn pe pereti" cum zici tu.. daca nu stiu ce fac... Am desenat in creion pe pereti si nu o iesit chiar asa de rau... stiu ca nu e acelasi lucru in culoare, dar cred ca merita incercat.
Cand am spus de zugraveala nu m-am referit la aruncat ceva pe pereti... nu cred ca poti sa ii ceri unui zugrav sa aiba talent la desen. M-am referit la o textura de culoare, in principiu... tocmai pentru ca nu aveam esperienta in asta, am cerut o parere.. ma scuzi daca am jignit cumva ceva din... arta...
O zi buna!

Nu,nu ai jignit nimic din arta ,in arta si arta in adevarat sens al cuvantului,dar mesajul meu nu l.ai inteles,eu nu ti.am dat solutii de batut joc de peretii tai,ia.o cum doresti!nu ti.am sugerat sa dai cu acuarela pe pereti,eventual cu tempera,exista si se practica aceasta varianta,tempera speciala.
Greseti,exista zugravi talentati in a combina culoarea,desena si chiar picta,nu desconsidera breasla,dar ei nu sunt decat artisti amatori.
Iti doresc succes in a decora casa asa cum ti.o visezi!
0

#23 Utilizator offline   Aura07 

• Boboc
  • Pip

Scris 16 February 2008 - 12:53 AM

Vezi postareatosca_5, la Feb 16 2008, 12:32 AM, a spus:

Nu,nu ai jignit nimic din arta ,in arta si arta in adevarat sens al cuvantului,dar mesajul meu nu l.ai inteles,eu nu ti.am dat solutii de batut joc de peretii tai,ia.o cum doresti!nu ti.am sugerat sa dai cu acuarela pe pereti,eventual cu tempera,exista si se practica aceasta varianta,tempera speciala.
Greseti,exista zugravi talentati in a combina culoarea,desena si chiar picta,nu desconsidera breasla,dar ei nu sunt decat artisti amatori.
Iti doresc succes in a decora casa asa cum ti.o visezi!

daca mesajul tau nu s-a facut inteles.. incearca alta data sa folosesti cuvintele mai cu judecata... nimeni nu e obligat sa inteleaga ce iti inchipui, ci doar ceea ce scrii.
sincera sa fiu, mesajul tau mi s-a parut chiar o bataie de joc... si daca nu stii sa expui altfel, mai bine nu te mai obosi sa dai astfel de "sfaturi". Nu cred ca am nevoie sa stiu despre acei 1 la mie zugravi care si-au gresit meseria. Nu desconsider pe nimeni. Dar nu cred ca s-a facut cineva zugrav pt ca a stiut sa combine culori... :)
cred ca cel mai bine ar fi sa nu mai desconsideri tu pe altii daca nu ii cunosti. pa :)
0

#24 Utilizator offline   CONSTANTIN* 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 04-February 07

Scris 16 February 2008 - 08:40 AM

Vezi postareaAura07, la Feb 16 2008, 12:53 AM, a spus:

daca mesajul tau nu s-a facut inteles.. incearca alta data sa folosesti cuvintele mai cu judecata... nimeni nu e obligat sa inteleaga ce iti inchipui, ci doar ceea ce scrii.
sincera sa fiu, mesajul tau mi s-a parut chiar o bataie de joc... si daca nu stii sa expui altfel, mai bine nu te mai obosi sa dai astfel de "sfaturi". Nu cred ca am nevoie sa stiu despre acei 1 la mie zugravi care si-au gresit meseria. Nu desconsider pe nimeni. Dar nu cred ca s-a facut cineva zugrav pt ca a stiut sa combine culori... :)
cred ca cel mai bine ar fi sa nu mai desconsideri tu pe altii daca nu ii cunosti. pa :)

Tosca_5 ti-a dat un raspuns de bun simt.La fel si ceilalti.
Nu inteleg de ce te-ai ofensat.
Daca vrei sa te certi poti alege o sectiune mai potrivita pentru asta.
0

#25 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 16 February 2008 - 01:02 PM

Vezi postareanewtask, la Feb 15 2008, 12:44 PM, a spus:

fi fata desteapta si procedeaza in felul urmator:
....................
alegeti portiunea de perete pe care vrei sa pictezi
cumpara de la un magazin de materiale pentru constructii, o placa de rigips rezistenta la umezeala ( este verde )
taie din placa ( cu caterul) o bucata , cat consideri tu de mare ( cam cat ai vrea sa fie "pictura")
lipesti bucata de rigips pe perete cu silicon sanitar acetic ( este mai usor asa)
cumperi tot din acelasi magazin, chit pentru modelaj rigips.
faci o pasta din acel chit si chituiesti intreaga placa.
ai posibilitatea de a face rama respectivei placi din acel chit..( depinde de indemanare )
dupa ce se usuca chitul ( trebuie aplicat cu un spaclu moale si in strat subtire ) il slefuiesti cu smirghel fin de granulatie 240 sau 300..fara sa apesi foarte tare
dupa ce consideri ca ai suprafata fina, o dai cu pensula cu amorsa pentru pereti...apa cu aracet..( exista gata preparata )
faci asta in doua randuri ( dai de 2 ori )
rezulta o suprafata neteda si p[lana pentru pictat..
apoi tratezi suprafata cu sicativ ( il aplici cu pensula ), acesta se gaseste la galeriile de arta..( lipscani-curtea veche )
........................
cele mai frumoase desene sunt acelea in creion gros moale HB combinate cu nuante colorate de uleiuri...
........................
mai intai fa niste probe pe o bucata mai mica de rigips fara sa o lipesti pe perete...
......................
spor la lucru....sa trimiti poze din momentul in care te apuci....
venim cu idei

buna ideea... si eu as vrea sa-mi 'pictez' o camera, dar vreau sa iasa ceva frumos asa ca mai astept :kiss:
0

#26 Utilizator offline   Aura07 

• Boboc
  • Pip

Scris 16 February 2008 - 05:27 PM

Vezi postareaCONSTANTIN*, la Feb 16 2008, 08:40 AM, a spus:

Tosca_5 ti-a dat un raspuns de bun simt.La fel si ceilalti.
Nu inteleg de ce te-ai ofensat.
Daca vrei sa te certi poti alege o sectiune mai potrivita pentru asta.

mesajul lui Tosca_5 m-a jignit! ok?
nu vad de ce ar trebui sa se bage cineva unde nu ii fierbe oala...
dragii mei, daca nu sunteti in stare sa raspundeti la om la o cerinta de bun simt de ce va obositi sa va bateti joc? cu asa atitudine raspundeti la cineva fara experienta care va cere un ajutor? m-ati dezamagit profund!
am crezut ca pot sa gasesc aici pe forum oameni cu bun simt care stiu sa dea un sfat si nu sa isi bata joc de altii... "haha, hai sa radem! auzi ce idee i-o venit la aia! sa faca bine sa puna mana sa studieze intai!" :kiss:
in primul rand nu vreau sa ma cert cu nimeni, pt ca nu de-asta m-am inscris aici... asa ca nu mai faceti presupuneri... si vedeti de barna din ochiul vostru intai, ca sa puteti comenta de altii...
nu inteleg de ce se cred unii chiar asa de destepti pe lumea asta...
mai bine luati exemplu de la newtask! :yahoo:
0

#27 Utilizator offline   tosca_5 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-March 07

Scris 17 February 2008 - 01:10 AM

Stimata Aura ,cred ca citesti si intelegi doar ce doresti !Nu mai comentez,caci vad ca buna intentia a noastra ai luat-o bataie de joc,in realitate tu iti bati jos de noi!
Nu ai nevoie de sfaturi,pentru mine este clar!
Consider inchis subiectul!Iti doresc succes in toate!

Constantin multumesc !

Aceasta postare a fost editata de tosca_5: 17 February 2008 - 01:12 AM

0

#28 Utilizator offline   Aura07 

• Boboc
  • Pip

Scris 17 February 2008 - 10:00 PM

Vezi postareatosca_5, la Feb 17 2008, 01:10 AM, a spus:

Stimata Aura ,cred ca citesti si intelegi doar ce doresti !Nu mai comentez,caci vad ca buna intentia a noastra ai luat-o bataie de joc,in realitate tu iti bati jos de noi!
Nu ai nevoie de sfaturi,pentru mine este clar!
Consider inchis subiectul!Iti doresc succes in toate!

Constantin multumesc !

ma bucur ca ati incheiat subiectu asta ca oricum m-am saturat sa ma contrazic cu voi. credeti ce vreti
pentru mine e egal cu 0
pa! pa! :pardon:
0

#29 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 24 June 2008 - 08:23 PM

Vezi postareaHiv, la Feb 11 2007, 11:11 PM, a spus:

Salutare tuturor! :o:

foarte chicios ...
nu stiu cum n-a observat nimeni pana acum ba dimpotriva a mai fost si incurajat :lol:
0

#30 Utilizator offline   Hypatia 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-December 07

Scris 24 June 2008 - 09:15 PM

Vezi postarea-olivia-, la Jun 24 2008, 09:23 PM, a spus:

foarte chicios ...
nu stiu cum n-a observat nimeni pana acum ba dimpotriva a mai fost si incurajat :o:

Fata draga.Constat ca iti place sa incurajezi userii.Nu-i asa, mai ales cand unul pare mai slab de inger..Are tehnica buna si fiecare isi pune pe pereti ce vrea,cum vrea.Asta ar insemna sa stergi dumneatale trei sferturi jumate din forumul roportal pentru ca e prea "chicios"(stii macar ce inseamna" Kitsch" in germana?).De ce n-o faci? Mai ales ca presupun ca ai ceva veleitati academice.
Ori v-a topit caldura,ori v-a speriat topicul cu arta erotica,btw,nu e "chicios'..
Asa ma apuca un gol in stomac cand vad snobismele astea...unde va e toleranta,umanismul?

OFF:Olivia,de ce ai o cratita in cap? Sau castron ce e..e simpatic.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari