sau Inregistrare

• 35 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Feminismul mioritic "feminism" original īntr-o democraţie originală Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 13 February 2008 - 11:14 AM

Deşi feminismul autentic, cel caracteristic culturii occidentale, merită categoric apreciat, realitatea mioritică (sau carpatină, pentru adepţii celeilalte varietăţi :jester: ) arată cu totul altfel, iar pe forum abundă exemplele.

Teoria: Feminismul este o doctrină teoretică şi de acţiune care revendică lupta īmpotriva inegalităţii de gen, promovānd afirmarea femeii īn societate prin ameliorarea şi extinderea rolului şi drepturilor sale. Doctrina nu trebuie confundată, ca īn acreditarea vulgatei, cu simpla revendicare a unor drepturi.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Feminism

Practica o trăim īn fiecare zi :bataita: Adaptare liberă dintr-o relatare din afara forumului: "Şi ce dacă mi-am cheltuit tot salariul pe parfumuri? Ce, el nu stă la calculator toată ziua? Ce, nu merit şi eu să cheltui nişte bani pentru mine? Doar şi eu muncesc şi fac māncare şi curat toată ziua".

Alte exemple, din mesajele de pe forum, coming soon ... :jester:
0

#2 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 13 February 2008 - 11:15 AM

te-ai gandit mult de ieri pana azi? :bataita:
0

#3 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 13 February 2008 - 11:27 AM

Verbul caracteristic feministei mioritice: a merita

Vezi postareaClassicAlina, la Nov 6 2007, 02:45 AM, a spus:

nu am gasit barbat in romania care sa imi schimbe impresia despe ei in general ... dar femeile sunt deosebite ... si merita barbati mai buni decat unii dintre romani

0

#4 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 13 February 2008 - 11:29 AM

Barbatii romani sunt urati, da? :bataita:
0

#5 Utilizator offline   Ghijoi 

• matza
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 02-March 07

Scris 13 February 2008 - 11:31 AM

sa vezi tu cum ti se schimba mandrele(de pe plaiuri mioritice) dupa 40 ani!!!
0

#6 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 13 February 2008 - 11:31 AM

femeile din romania sunt feministe si barbatii din romania sunt misogini ...capisi? :bataita:
0

#7 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 13 February 2008 - 11:35 AM

Vezi postareaharald, la Feb 13 2008, 11:14 AM, a spus:

Pentru mine nu are nicio importanta cine ce merita. Ca nu e vorba de meritat.. n-are nicio treaba cu emanciparea femeii. :bataita:
Sunt de parere ca pot face aceeasi munca ca si un barbat, ca pot avea o cariera, ca pot fi independenta.
0

#8 Utilizator offline   Ghijoi 

• matza
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 02-March 07

Scris 13 February 2008 - 11:36 AM

Vezi postareaellla, la Feb 13 2008, 11:31 AM, a spus:

femeile din romania sunt feministe si barbatii din romania sunt misogini ...capisi? :bataita:

:jester: ...
feminism de lipscani!!! :jester:
iar baietii misogini manelisti!! :jester:
0

#9 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 13 February 2008 - 12:03 PM

Vezi postareaharald, la Feb 13 2008, 01:14 PM, a spus:

Deşi feminismul autentic, cel caracteristic culturii occidentale, merită categoric apreciat, realitatea mioritică (sau carpatină, pentru adepţii celeilalte varietăţi :jester: ) arată cu totul altfel, iar pe forum abundă exemplele.

Teoria: Feminismul este o doctrină teoretică şi de acţiune care revendică lupta īmpotriva inegalităţii de gen, promovānd afirmarea femeii īn societate prin ameliorarea şi extinderea rolului şi drepturilor sale. Doctrina nu trebuie confundată, ca īn acreditarea vulgatei, cu simpla revendicare a unor drepturi.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Feminism

Practica o trăim īn fiecare zi :bataita: Adaptare liberă dintr-o relatare din afara forumului: "Şi ce dacă mi-am cheltuit tot salariul pe parfumuri? Ce, el nu stă la calculator toată ziua? Ce, nu merit şi eu să cheltui nişte bani pentru mine? Doar şi eu muncesc şi fac māncare şi curat toată ziua".

Nu stiu daca o sa intalnesti feminism autentic mioritic, prin simplul fapt ca aici, fata de occident (unde zici ca feminismul e autentic) au fost alte influente. Aici suntem la intersectia influentelor orientale cu cele occidentale, asa ca exista indeajuns de multe sanse pentru o femeie sa se afirme si in viata politica de exemplu, dar si destule sa fie tinuta la cratita toata viata si batuta in fiecare zi.
Feminismul a aparut, cred, ca reactie impotriva secolelor de desconsiderare a femeii de catre barbati. Nu cred ca e o solutie, ci doar o reactie.
0

#10 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 13 February 2008 - 12:07 PM

Vezi postarea*Arcadia*, la Feb 13 2008, 12:03 PM, a spus:

Nu stiu daca o sa intalnesti feminism autentic mioritic, prin simplul fapt ca aici, fata de occident (unde zici ca feminismul e autentic) au fost alte influente. Aici suntem la intersectia influentelor orientale cu cele occidentale, asa ca exista indeajuns de multe sanse pentru o femeie sa se afirme si in viata politica de exemplu, dar si destule sa fie tinuta la cratita toata viata si batuta in fiecare zi.

:bataita: :jester: si cand eram absolut convinsa ca exista... :jester:
0

Impartaseste acest subiect:

• 35 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Casatoria e necesara la barbati? laursan3  135 10.878
Hot Topic (New) Dragostea vietii tale heidy  326 19.454
Hot Topic (New) Fericirea
ce este fericirea?
Roxana@ Elena  46 8.838
Hot Topic (New) Timiditatea - a se trata sau nu -
topice combinate
estella  419 28.187
Hot Topic (New) Incredere J u l y  40 5.482