Am un fisier in C: de tip txt cu titlul trace !Daca il sterg apare iar!In el se gasesc din ce in ce mai multi de 0 pe fiecare rand cate unul....creste treptat(nu creste mult...foarte putin..)...Ce program pune fisierul asta aici si la ce ajuta?!
Pagina 1 din 1
trace
Scris 12 February 2008 - 10:14 PM
EiNsTeIn'S~SoUl, la Feb 12 2008, 09:09 PM, a spus:
Am un fisier in C: de tip txt cu titlul trace !Daca il sterg apare iar!In el se gasesc din ce in ce mai multi de 0 pe fiecare rand cate unul....creste treptat(nu creste mult...foarte putin..)...Ce program pune fisierul asta aici si la ce ajuta?!
urmareste ce program il acceseaza.
Scris 14 April 2008 - 05:05 PM
EiNsTeIn'S~SoUl, la Feb 12 2008, 11:09 PM, a spus:
iti spun eu ce ii cineva incearca sa iti fure coock-iurile (care contin parole de la diferite adrese de email sau site-uri la care teai inregistrat), aia se numesc Hotii de Coock-iuri, instaleazati un firewall (gozzila alegerea mea) si un care sa stearga din registri comanda SpyBot. intra pe site si te voi ajuta
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Viteza internet | «Nsl» | 11 | 3.041 |
|
problema cu ip-ul | ALEXANDER_87 | 10 | 7.146 |
|
gps pe mobil!? | indahood | 5 | 5.433 |
|