Salut ! Ma numesc Horia si am 21 de ani. De la nastere pana la aproximativ 20 de ani am fost un individ perfect sanatos sau aproape .. fara incidente medicale majore. De un an insa ma confrunt cu o serie de semnale de alarma. Initial am fost suspect de hepatita datorita numarului de trigliceride care mi`au iesit de 3 ori mai ridicate decat este nivelul normal . Ca atare am inceput un tratament cu lipanthyl iar rezultatele analizelor hepatice au redevenit normale. Apoi in urma unor analize de urina a fost depistata o puternica hematurie , pentru care insa n`am luat tratament deoarece .. cu timpul.. culoarea urinei a redevenit normala. De asemenea ,fiind fumator de multi ani am dezvoltat si o bronsita putin mai severa pe care o tin sub control cu eurespal si aspirine. In ultimele zile insa au aparut niste simptome care ma nedumeresc ... Acum vreo 5 zile am iesit de sub dus si cand mi`am miscat mana stanga am simtit o durere similara cu cea care apare atunci cand te lovesti in acel centru nervos de langa cot .. care s`a propagat de`a lungul intregii maini stangi. Mana a inceput sa amorteasca , venele au inceput sa devina din ce in ce mai evidente (de un albastru inchis) si o senzatie de contractura musculara mi`a cuprins intreaga mana. Apoi pentru cateva minute a urmat o stare de ameteala si lesin (poate din cauza faptului ca m`am speriat). Din ziua aceea ori de cate ori fac dus , venele mi se umfla si simt o senzatie de presiune in mana stanga iar mai nou disconfortul de care vorbesc a inceput sa apara si la nivelul gambei stangi si al mainii drepte. Capacitatea musculara nu mi se mai pare aceasi deoarece simt anumite dureri in mana stanga atunci cand incerc sa ridic obiecte ceva mai grele. Precizez ca sunt fumator de peste 8 ani de zile (adica din vremea junioratului , fir`ar sa fie!) si sufar de sedentarism datorat mediului de lucru. Cunoaste cineva simptomatologia ? Cateva sfaturi ? Multumesc anticipat !
Pagina 1 din 1
Diagnostic?
Scris 20 February 2008 - 03:22 AM
Consulta un cardiolog.Si un neurolog.E un semnal de suferinta cardiaca ori neuronala.Altii,lesina in baie.
Nu sta asa...mergi la doctor.
Nu sta asa...mergi la doctor.
Scris 20 February 2008 - 03:29 AM
Sa nu uitam decalogul hematuriei. Nu exista hematurie fara cauza. E zic sa vizitezi si urologul.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Explicati-mi si mie ceva
ati patit-o si voi |
January | 2 | 398 |
|
Circumcizia la femei
cum s-au gandit? |