sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

misterele lumii mistere,comentarii etc Evaluare topic: - - - - -

#51 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 31 January 2009 - 05:32 PM

Vezi postareaellla, la Jan 31 2009, 03:59 PM, a spus:

Oreste e mason ... va uitati la informatii fabricate???

Da. Oreste e mason.

mason = rau?

cetatean al romaniei = rau prin situatia rea a romaniei?

....... eu sunt cetatean roman. dar sistemul roman din care fac parte nu ma face rau prin definitie. la fel si masonii.

raul absolut ca si binele absolut nu exista in lumea noastra. altfel ar fi fost o lume perfect buna sau perfect rea.
0

#52 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 31 January 2009 - 06:09 PM

Vezi postareaCleric Preston, la Jan 30 2009, 10:45 PM, a spus:

daca germanii au putut evolua din maimuta in om, noi de ce dracu involuam din om in maimuta?

Simplu ptr ca tu vezi in jurul tau doar oamenii decazuti in maimute.
Deh ...asa este cand lucrezi la psihiatrie ... una din marele misetere ale lumii (cand lucrezi acolo) este si taina piticilor ascunsi in interiorul urechilor care iti soptesc tot felul de adevaruri ...chiar si despre evolutie!

Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 31 January 2009 - 06:12 PM

0

#53 Utilizator offline   corvus 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-November 07

Scris 01 February 2009 - 11:09 AM

Vezi postareaPippo, la Jan 31 2009, 05:32 PM, a spus:

Da. Oreste e mason.

mason = rau?

....... eu sunt cetatean roman. dar sistemul roman din care fac parte nu ma face rau prin definitie. la fel si masonii.

raul absolut ca si binele absolut nu exista in lumea noastra. altfel ar fi fost o lume perfect buna sau perfect rea.

Oreste a devenit coleg de templu cu Irinel
2008-06-03 15:11:11

Oreste Teodorescu a schimbat brusc macazul, in urma cu ceva vreme, orientandu-si interesul catre zona temelor controversate precum alchimia, tarotul, astrologia, kabbala etc. Se pare ca atractia lui Oreste ca moderator de televiziune fata de aceste subiecte nu este chiar intamplatoare, el fiind si in viata de zi cu zi implicat in diverse activitati nu tocmai obisnuite, anunta Cancan.

Fostul coleg al lui Mircea Badea este nici mai mult, nici mai putin decat cavaler al Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim (OSMTH), care se doreste a fi un continuator al Ordinului Cavalerilor Templieri infiintat in 1118. De altfel, Oreste s-a numarat printre cei 150 de invitati selecti (atat din Romania, cat si din strainatate) ai reuniunii care a avut loc, sambata trecuta, la Catedrala din Alba-Iulia, la invitatia Comanderiei "Iancu de Hunedoara". La Ordinul Templierilor, care se ocupa in principal cu acte de binefacere, a aderat, de curand, si Irinel Columbeanu. La sfarsitul lunii martie, miliardarul a fost uns cavaler in cadrul unei ceremonii desfasurate la Alba Iulia, fiind asistat de la distanta de sotia sa, Monica.
0

#54 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 01 February 2009 - 03:50 PM

Vezi postareaPippo, la Jan 31 2009, 05:32 PM, a spus:

Da. Oreste e mason.

mason = rau?

masono nu egal rau

mason egal intentii neconstructive pt spirit :roll:
0

#55 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 February 2009 - 06:36 PM

Vezi postareaellla, la Feb 1 2009, 02:50 PM, a spus:

mason egal intentii neconstructive pt spirit :roll:

se observa clar la Oreste o cunoastere mai adanc spirituala decat a multor altora care nu sunt masoni. pe de alta parte exista multi masoni care nu au nici o legatura cu spiritualitatea.

as privi omul din perspectiva material-spiritual si nu al sistemului din care face parte. cum spuneam, si eu fac parte din romania, dar asta nu ma face sa am aceleasi inclinatii cu Basescu si sa colaborez la dezvoltarea nemerniciei sistemului. suntem cu totii dusi de val, atunci cand ne depaseste sfera posibilitatilor noastre ca om. nu ne ramane decat sa facem lumina in jurul nostru in limita posibilitatilor pe care le avem.
0

#56 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 February 2009 - 08:44 PM

sistemul din care faci parte isi pune amprenta intr-o mai mare sau mica masura ... asa ca nu pariez pe parerile unuia care face parte dintr-un sistem cu ale carui principii nu sunt de acord

adevarul spus partial e mai periculos decat o minciuna intreaga
0

#57 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 02 February 2009 - 02:54 PM

Vezi postareaellla, la Feb 1 2009, 07:44 PM, a spus:

adevarul spus partial e mai periculos decat o minciuna intreaga

dar avand in vedere ca adevarul integral nu il gasim nicaieri, dupa parerea mea e preferabil sa investigam si sa extragem partile bune si adevarate decat sa ramanem ignoranti.
0

#58 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 03 February 2009 - 09:40 AM

asta e altceva...eu vorbeam de adevarul spus pe jumatate cu buna stiinta a adevarului complet si cu rele intentii de a nu infomra corect poporul
0

#59 Utilizator offline   enoch 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-June 07

Scris 03 February 2009 - 11:47 AM

Vezi postareaellla, la Feb 3 2009, 10:40 AM, a spus:

asta e altceva...eu vorbeam de adevarul spus pe jumatate cu buna stiinta a adevarului complet si cu rele intentii de a nu infomra corect poporul

Cand ciobanul informeaza turma, despre intentiile sale, aceasta incepe sa aibe veleitati de lider.:crazy:
Uite ce se intampla in romania unde Ciobanii stau ascunsi, iar Magarii controleaza turma.
0

#60 Utilizator offline   Inddy 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-November 08

Scris 03 February 2009 - 01:17 PM

Vezi postareaenoch, la Feb 3 2009, 11:47 AM, a spus:

Cand ciobanul informeaza turma, despre intentiile sale, aceasta incepe sa aibe veleitati de lider.:crazy:
Uite ce se intampla in romania unde Ciobanii stau ascunsi, iar Magarii controleaza turma.

Bine ar fi ca oile sa se trezeasca si sa devina OAMENI,iar ciobanii si magarii sa se controleze reciproc. :P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente D' Hex Zen`  91 14.437
Hot Topic (New) Atasamente Romania in plasa masoneriei mondiale
ROMANIA SPRE UN FALIMENT DIRIJAT !
Whispersss  157 10.220
Hot Topic (New) Poza din 1941 Lion79  30 5.010
Hot Topic (New) Atasamente Istoria Pamantului
O "mica" poveste de cand a inceput pamantul si pana acum
danutzzz  38 10.856
Hot Topic (New) Atasamente Plouă cu păsări moarte şi īn Romānia _Undying_  110 6.880