sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

misterele lumii mistere,comentarii etc Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   winston20blue 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-February 08

Scris 25 February 2008 - 03:30 PM

Vezi postareaShiva*, la Nov 1 2005, 11:27 PM, a spus:

Oamenii sunt mistere ... ;)

:)

nu cred ca oamenii sunt mistere de vreme ce poti sa-ti dai seama cu atata usurinta ce fel de caractere au si uneori poti sa simti ce gandesc unele persoane
0

#32 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 25 February 2008 - 07:09 PM

Vezi postareaEnki, la Feb 25 2008, 02:59 PM, a spus:

ba a auzit bine.

Si atunci maimutele de azi de ce nu ridica zgarie nori? De ce nu construiesc o societate complexa ca si a oamenilor?
0

#33 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 25 February 2008 - 07:45 PM

Vezi postareaandi_, la Feb 25 2008, 07:09 PM, a spus:

Si atunci maimutele de azi de ce nu ridica zgarie nori? De ce nu construiesc o societate complexa ca si a oamenilor?

:jester: si de ce ar fi asa?

Vezi postareaandi_, la Feb 24 2008, 09:01 PM, a spus:

In anumite cercuri elitiste........sunt sigur ca s-au rezolvat toate ' minunile si misterele terrei '.....iar aceste cercuri elitiste....formate din masoni......manipuleaza informatia prin toate mijloacele....inclusiv prin asa numitii 'cercetatori si oameni de stiinta ' pt ca masa larga de oameni sa nu cunoasca adevarul si sa ramana la un nivel ridicat de indobitocire......si ignoranta..........toate constructiile miraculoase din vechime au fost construite de E.T. sau cu informatii de la acestia..........e la mintea cocosului .........mai toate documentarele sunt manipulate......si nu observa nimeni ca de atatea zeci de ani poate sute de ani ....nu a aflat nimeni misterele piramidelor sau ale altor constructii vechi si impunatoare? PT CA NU SE VREA SA SE AFLE ADEVARUL..............

ce mistere? :blink:
0

#34 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 25 February 2008 - 07:52 PM

Vezi postareaEnki, la Feb 25 2008, 07:45 PM, a spus:

:blink: si de ce ar fi asa?

ce mistere? :yahoo:

Tu erai de parere ca am evoluat din maimute.........cred ca nu ai inteles intrebarea mea.......maimutele din ziua de azi de ce nu mai evoleaza? Daca noi tot am evoluat din maimute? :jester:
0

#35 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 25 February 2008 - 07:58 PM

In ce sens sa evolueze? Ele au evoluat pana au ajuns la forma actuala. Noi am evoluat in alta directie. E asa de greu? :jester:
0

#36 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 25 February 2008 - 10:09 PM

Fiecare cu credintele proprii.......nu are rost sa ne contrazicem ....consumam inutil spatiul alocat mesajelor de pe forum.... :jester:
0

#37 Utilizator offline   scorpionhunter 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-October 06

Scris 06 March 2008 - 03:37 PM

Da se pare ca intr-adevar ne tragem din maimute insa "evolutia" a avut loc fiind "ajutata". S-a intervenit in structura ADN-ului si in structura genetica a maimutelor treptat si uite asa am "evoluat" rapid ajungand intr-un timp relativ scurt la performantele de care suntem capabili astazi. Interesanta evolutie. :P
0

#38 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 30 January 2009 - 08:52 PM

ENQUÊTE SUR LE MONDE INVISIBLE (Lumea Invizibila 2002) - un documentar care ne aminteşte ca spatiul pe care-l locuim are mai multe frecvente de vibratie şi ca pe fiecare nivel traieşte altcineva. Cine? Ramâne de vazut ...

A feature length documentary shot in Iceland on mediums and the relationship between humans and invisible beings such as elves ghosts, angels, water monsters and extra-terrestrials. The film is a journey to the frontiers of life questioning the scope of our existence. Are we alone in the universe? If life exists in other dimensions, it's worth knowing more.

ENQUÊTE SUR LE MONDE INVISIBLE (romanian subtitle)
http://video.google.com/videoplay?docid=72...43452&hl=en
0

#39 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 27-October 08

Scris 30 January 2009 - 10:27 PM

Vezi postareascorpionhunter, la Mar 6 2008, 03:37 PM, a spus:

Da se pare ca intr-adevar ne tragem din maimute insa "evolutia" a avut loc fiind "ajutata". S-a intervenit in structura ADN-ului si in structura genetica a maimutelor treptat si uite asa am "evoluat" rapid ajungand intr-un timp relativ scurt la performantele de care suntem capabili astazi. Interesanta evolutie. :)

Mai nu stiu cum sa-ti spun, dar pana si darwinistii au renuntat la teoria cu maimuta si omul... e ilogica si s-a demonstrat ca omul nu are nici o inrudire de tesut cu maimuta... ci mai mult cu porcul...
Tesutul uman cu teutul de maimuta aau o asemanare de 0%(0 oameni au un ficat sau o inima de maimuta)
Tesutul uman si Tesutul de porc au 81% asemanarea (peste 12.000 de aoameni au o inima sau un ficat de porc)
Pinguinul de la Polul Sud seamana la ADN cu o pasare zburatoare de la Polul Nord... diferenta e de 3 % ca la o si maimuta... dar nu este nici o inrudire...
0

#40 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 30 January 2009 - 10:36 PM

Vezi postareaIngp, la Jan 30 2009, 10:27 PM, a spus:

Mai nu stiu cum sa-ti spun, dar pana si darwinistii au renuntat la teoria cu maimuta si omul... e ilogica si s-a demonstrat ca omul nu are nici o inrudire de tesut cu maimuta... ci mai mult cu porcul...
Tesutul uman cu teutul de maimuta aau o asemanare de 0%(0 oameni au un ficat sau o inima de maimuta)
Tesutul uman si Tesutul de porc au 81% asemanarea (peste 12.000 de aoameni au o inima sau un ficat de porc)
Pinguinul de la Polul Sud seamana la ADN cu o pasare zburatoare de la Polul Nord... diferenta e de 3 % ca la o si maimuta... dar nu este nici o inrudire...

Nu mai aburi lumea ...Evolutionismul (lui Darwin) este si va ramane mereu valabila!
Ma ...da pe ce lume traiti ... in una virtuala ?

...nu exista zi de la Dumnezeu in care la TV germana sa nu vezi vre-o emisiune stintifica in care sa nu se pomeneasca macar tangential de evolutia omului din maimuta!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou