Misterele lumii mistere,comentarii etc
Scris 05 March 2006 - 02:25 PM
atunci inseamna ca sunt multe tipuri de mistere si multe lucruri sunt fermecatoare doar pentru ca sunt misterioase, deci toate misterele la timplu lor merita sa fie descoperite, iar atunci vor aparea altele noi... sper ca misterele ca dragostea sa nu fie intelese niciodata de prea multi oameni...
Scris 10 June 2006 - 10:30 AM
STiati ca exista BigFoot in realitate ? am vazut un Documentar pe Discovery mai demult da nu e cine stie ce mister,pare sa fiu un OM-Maimuta si din cate am auzit oamenii sunt trasi din maimute .. in fine
Scris 24 February 2008 - 09:01 PM
In anumite cercuri elitiste........sunt sigur ca s-au rezolvat toate ' minunile si misterele terrei '.....iar aceste cercuri elitiste....formate din masoni......manipuleaza informatia prin toate mijloacele....inclusiv prin asa numitii 'cercetatori si oameni de stiinta ' pt ca masa larga de oameni sa nu cunoasca adevarul si sa ramana la un nivel ridicat de indobitocire......si ignoranta..........toate constructiile miraculoase din vechime au fost construite de E.T. sau cu informatii de la acestia..........e la mintea cocosului .........mai toate documentarele sunt manipulate......si nu observa nimeni ca de atatea zeci de ani poate sute de ani ....nu a aflat nimeni misterele piramidelor sau ale altor constructii vechi si impunatoare? PT CA NU SE VREA SA SE AFLE ADEVARUL..............
Scris 25 February 2008 - 03:04 PM
de unde stii? de la adeptii creationismului? sau de la cei ai paleoastronauticii?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
Adevar?Minciuna?Realitate?Dovezi? |
«Nsl» | 174 | 15.773 |
|
O "mica" poveste de cand a inceput pamantul si pana acum |
danutzzz | 38 | 11.635 |
|