sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Spectacole care m-au impresionat Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Utopia 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-May 07

Scris 11 February 2008 - 11:50 PM

Pentru amatorii de teatru, haideti sa postam aici cate ceva despre teatrele din orasul nostru, fie ca e vorba despre spectacole, regizori, actori, orice ne-a impresionat si am recomanda celorlalti.
Sunt binevenite si informatiile gen urmarea unui festival de teatru in orasul meu sau a unui alt festival de teatru despre care stim, din alt oras, chiar din strainatate... Toate noutatile sunt binevenite. Am putea comunica bine pe forum si am putea chiar sa ne intalnim la vreun eveniment important :jester:

Voi incepe eu:
Recomand tuturor "Faust" dupa Goethe, regia Silviu Purcarete, spectacol jucat lunar la Sibiu.
A fost evenimentul cultural de cea mai mare anvergura din 2007 si cel mai costisitor, la nivel national. S-a alocat peste un miliard sa se construiasca spectacolul asta, dar e pe masura costurilor... E jucat de peste 80 de actori, intr-o hala mare, construita special pentru acest eveniment. Un spectacol impresionant din multe puncte de vedere...de la (bineinteles) efecte, cu un decor intins in mai multe incaperi ale halei, cu pereti pictati cu scene din iad, preluate din diferite culturi, de la cultura medievala si pana la cea moderna, cu pirotehnie, chiar cu o orchestra, pentru ca muzica e live in spectacol iar dincolo de astea, cu o actorie de prima mana! Chiar s-a vorbit despre Mefisto (interpretat in spectacol de o actrita tanara a Teatrului National Radu Stanca din Sibiu) ca fiind un rol care va ramane in istorie. Il recomand tuturor care pot reusi sa ajunga la Sibiu. Va stau la dispozitie cu detalii.
Aveti aici si o galerie foto a spectacolului
http://galerie.liternet.ro/view_album.php?...rete&page=2
0

#2 Utilizator offline   picosbruno 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-March 08

Scris 05 March 2008 - 04:14 PM

www.teatrulnationaliasi.ro
0

#3 Utilizator offline   Skeleton 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 25-March 08

Scris 03 May 2008 - 10:27 PM

recomand "Marchizul de Sade" de la teatrul Odeon. geniala piesa pt amatorii de senzatii tari
0

#4 Utilizator offline   catherinedeneuve 

• another stupid girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 14-June 08

Scris 21 June 2008 - 10:53 AM

La mine in Craiova am vazut Gaitele, jur ca reprezentatie mai buna decat aceea nu am vazut. Foarte frumos.
0

#5 Utilizator offline   sori_butterfly 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-July 08

Scris 13 July 2008 - 03:34 PM

Eu am vazut de curand "Hamlet" la Teatrul Radu Stanca din Sibiu. E super! Si e o versiune moderna cu actori foarte talentati. Asa ca il recomand.
Si am mai fost la "Astazi nu se fumeaza", care e putin mai neconventional, incepe intr-o parcare, continua pe autobuz si apoi intr-o hala. Mi-a placut mult.

Aceasta postare a fost editata de sori_butterfly: 13 July 2008 - 03:36 PM

0

#6 Utilizator offline   Utopia 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 29-May 07

Scris 15 July 2008 - 07:29 PM

De la acelasi regizor care a montat HAMLET (Radu Nica) recomand si BALUL si VREMEA DRAGOSTEI, VREMEA MORTII.
BALUL e un spectacol de teatru mut, teatru dans, cu implicatii istorice si psihologice. Chiar daca timp de aproape 2 ore actorii nu scot un cuvant pe scena, spectacolul scoate in evidenta multe trasaturi de caracter si personalitati de care ne lovim in realitate. Actiunea incepe cu anul 1920 si se continua pana dupa caderea comunismului.
0

#7 Utilizator offline   cocky12 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-July 08

Scris 22 July 2008 - 04:00 PM

Eu am tot fost la Teatrul National din Bucuresti. Am vazut ''Anna Karenina'', ''Jocul ielelor'', ''Trei surori'' (asta nu mi-a placut deloc...a durat vreo 4 ore si a fost foarte plictisitoare), ''Sambata, Duminica, Luni'', Noiembrie (cu marea actrita Olga Tudorache - merita vazuta piesa, mi-a placut mult de tot).
Abia astept sa se deschida stagiunea, cred ca o sa fiu prima care cumpara bilete. :haha:

Eu am tot fost la Teatrul National din Bucuresti. Am vazut ''Anna Karenina'', ''Jocul ielelor'', ''Trei surori'' (asta nu mi-a placut deloc...a durat vreo 4 ore si a fost foarte plictisitoare), ''Sambata, Duminica, Luni'', ''Noiembrie'' (cu marea actrita Olga Tudorache - merita vazuta piesa, mi-a placut mult de tot).
Abia astept sa se deschida stagiunea, cred ca o sa fiu prima care cumpara bilete. ;)
0

#8 Utilizator offline   XXII 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-August 07

Scris 30 July 2008 - 03:37 PM

"sambata, duminica, luni" - parca e piesa de teatru a familiei mele...
0

#9 Utilizator offline   Noravi 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 11-September 08

Scris 14 September 2008 - 10:08 PM

Zi de mare doliu este Duminica de azi ... STEFAN IORDACHE - MARELE-ACTOR ... ne-a parasit!

.................. Talentul ... partea Dumnezeita din Om ... TEATRUL ... Biserica mea, adica locul in care o mana de Oameni, ma fac sa simt uneori, ca ating cerul si ca exista atata Frumusete ... chiar si-n tristetea noastra de azi ... in gandul plin de gingase blandete, cu care-L insotim pe "Acest ALES al Domnului" pe ultimul drum .................

Fie ca Dumnezeu sa-i daruiasca atata mila si iertare, pe masura IUBIRII noastre pentru EL ... AMIN !

"Spectacole care m-au impresionat" ...

.... astazi, ma gandesc doar la " Cerul instelat deasupra noastra" sau la ALEX si MORRIS .............

... Citesc din programul -tip, carte postala-, al ultimului :
... intr-un sanatoriu geriatric, isi impart camera doi Batrani, care ... isi traiesc impreuna ultimile anotimpuri ... ... facand schimb de bucurii, de tristeti ...

... Un inceput de Toamna rece ... atat I-a mai fost daruit Celui care ne-a inseninat si ingandurat atatea seri ...

Miracolul este, ca si daca Actorii -prin efemeritatea fiintei lor pamantene ... "se mai si duc sa moara putin" ... TEATRUL nostru ramane cel pe care-l stim ... si cu care, putine Teatre in Lume se pot compara si mandri...

Mergeti sa vedeti "Crima si pedeapsa " cu o distributie socant de tanara pot spune, ca sa vedeti , ce vine din urma ... In "Regele Lear", Andrei Serban face acest spectacol (despre care mi-as dori sa se tot vorbeasca - nu doar in Tara, fiind, cred, un eveniment artistic), cu foarte multe Actrite tinere, ce dau replica Marianei Mihut si Valeriei Seciu ...

Mergeti sa vedeti ce vine din urma, tocmai pentru ca au de la cine invata .............. Si, tot asa ...
0

#10 Utilizator offline   vaca_cu_cabina 

• הילדה היהו
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-July 08

Scris 30 January 2009 - 08:38 PM

Cel mai tare spectacol de teatru coincide si cu cel mai tare film vazut de mine....
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Cursuri de actorie, improvizatie teatrala, dansuri populare, fotografie in Timisoara malu  3 1.806
Replici noi EXPOZITIE LUCIANO PAVAROTTI _ ROMA
'LUCIANO PAVAROTTI, L'UOMO CHE EMOZIONO' IL MONDO'
tosca_5  1 1.578
Hot Topic (New) Grup umoristic :)
suntem un grup umoristic si suntem la inceput
Agentu'007  21 3.670
Hot Topic (New) Atasamente Mai merge cineva la teatru?
cam bate vantul pe aici...
pufuletz  211 47.044
Replici noi TENORUL FLORIN GEORGESCU oana_tm  3 5.807