Sunt binevenite si informatiile gen urmarea unui festival de teatru in orasul meu sau a unui alt festival de teatru despre care stim, din alt oras, chiar din strainatate... Toate noutatile sunt binevenite. Am putea comunica bine pe forum si am putea chiar sa ne intalnim la vreun eveniment important
Voi incepe eu:
Recomand tuturor "Faust" dupa Goethe, regia Silviu Purcarete, spectacol jucat lunar la Sibiu.
A fost evenimentul cultural de cea mai mare anvergura din 2007 si cel mai costisitor, la nivel national. S-a alocat peste un miliard sa se construiasca spectacolul asta, dar e pe masura costurilor... E jucat de peste 80 de actori, intr-o hala mare, construita special pentru acest eveniment. Un spectacol impresionant din multe puncte de vedere...de la (bineinteles) efecte, cu un decor intins in mai multe incaperi ale halei, cu pereti pictati cu scene din iad, preluate din diferite culturi, de la cultura medievala si pana la cea moderna, cu pirotehnie, chiar cu o orchestra, pentru ca muzica e live in spectacol iar dincolo de astea, cu o actorie de prima mana! Chiar s-a vorbit despre Mefisto (interpretat in spectacol de o actrita tanara a Teatrului National Radu Stanca din Sibiu) ca fiind un rol care va ramane in istorie. Il recomand tuturor care pot reusi sa ajunga la Sibiu. Va stau la dispozitie cu detalii.
Aveti aici si o galerie foto a spectacolului
http://galerie.liternet.ro/view_album.php?...rete&page=2
Contact
Facebook
Twitter
RSS