sau Inregistrare

• 31 Pagini +
  • « Prima
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Vietile anterioare Evaluare topic: - - - - -

#281 Utilizator offline   DrunkPunk 

• Donator de Organ
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-May 07

Scris 20 March 2010 - 01:38 AM

Vezi postareaBlack velvet, la Mar 19 2010, 09:03 PM, a spus:

Daa? Ce fel de energie mai e si asta? Sunt planetele astea asa de inteligente sa-si trimita energia sa ma manipuleze pe mine, pe tine si pe altii, alta treaba n-au?

Ce alta treaba ar trebui sa aiba nu stiu, dar energia lor este identica cu cea care de ar fi trebuit sa stii, de la ora de geografie, cand ti se spune ca, energia Lunii creeaza mareele, cunoscute ca flux si reflux. =P~

Vezi postareame and just me, la Mar 19 2010, 11:33 PM, a spus:

Normal ca au alta treaba: sa prajeasca carofi ,sa stranga dupa barbat,sa mearga la lucru...etc.

...deci de aia sunt unele femei grase, ca se indoapa cu cartofi prajiti. =P~
0

#282 Utilizator offline   Fericire71 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 19-July 09

Scris 18 April 2010 - 02:50 PM

[quote name='Alpha Centauri' date='Feb 20 2008, 09:41 AM' post='1343543']
Am citit topicurile referitoare la vietile anterioare si reincarnare si dupa ceva timp de gandire am decis (cu riscul de a fi considerat un "ciudat") sa povestesc si eu despre cine am fost...
De mic copil, de pe la 7-10 ani povesteam parintilor despre personaje si evenimente care era imposibil sa le fi cunoscut atat de aproape si pe atunci (inainte de revolutie) nu exista mediatizarea care este acum referitoare la ... paranormal sa zicem, si oricum eu am copilarit intr-un mic orasel de munte asa ca ...
"tin minte" ultimele trei vieti, inainte de asta de acum ...
Se spune ca cine crede in reincarnare nu crede in Bunul Dumnezeu,eu cred in Bunul Dumnezeu si nu ma intereseaza ce spun unii sau altii vis a vis de reincarnare.La fel ca si tine insa nu atat de detaliat am multe intamplari de deja-vu,stiu cand unei persoane i se va intampla ceva grav.Ce cred eu despre mine intr-o alta viata am fost o lesbiana,curios fiindca in aceasta viata nu accept sub nici o forma homosexualitatea! In alta viata cred ca am fost un conducator chiar dictator fiindca am cateodata niste iesiri nefiresti firii mele....multe ar fi de spus insa la la tine curios este faptul ca fiica ta (dupa tine) avea 80 ani cu putin timp in urma iar tu erai reincarnat destul de repede avand in vedere ca unele voci spun ca unii dintre noi ne reincarnam in aceeasi familie...nu stiu daca m-am exprimat bine.Oricum foarte interesante trairile tale si chestia cu unii se uita ciudat sau chiar te parasesc este foarte adevarata.Tu ai mai mult decat spui si esti primul pe care il aud spunand despre acest lucru.
0

#283 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 18 April 2010 - 03:31 PM

Si in viata asta,ce rol ai? -daca ai fost dictator,si ai fost si lesbiana(intr-o societate conservatoare si care precis te-a discriminat) e clar ca lectia principala din ciclul de vieti prin care treci acum,este toleranta.Ai fost pus in pozitia de a vedea cat de mult rau faci tu insuti,abuzand de puterea asupra altora,apoi sa vezi raul pe care il fac altii in viata ta,cand abuzeaza de puterea lor asupra ta...si spui ca esti in continuare o persoana intoleranta -inseamna ca si in viata asta,lectia tolerantei se repeta -doar ca dintr-un alt unghi -si tot asa,pana intelegi.
0

#284 Utilizator offline   Fericire71 

• Boboc
  • Pip

Scris 18 April 2010 - 04:10 PM

Vezi postareaArcangelo, la Apr 18 2010, 04:31 PM, a spus:

Si in viata asta,ce rol ai? -daca ai fost dictator,si ai fost si lesbiana(intr-o societate conservatoare si care precis te-a discriminat) e clar ca lectia principala din ciclul de vieti prin care treci acum,este toleranta.Ai fost pus in pozitia de a vedea cat de mult rau faci tu insuti,abuzand de puterea asupra altora,apoi sa vezi raul pe care il fac altii in viata ta,cand abuzeaza de puterea lor asupra ta...si spui ca esti in continuare o persoana intoleranta -inseamna ca si in viata asta,lectia tolerantei se repeta -doar ca dintr-un alt unghi -si tot asa,pana intelegi.

Eu am dat doar doua exemple nu stiu ce am mai fost si in alte vieti insa in aceasta viata sunt un cu totul alt om vazand ce traiesc acum.Insa ce spui tu toleranta este intr-adevar un punct de vedere interesant.Nu e pana inteleg ci cu ce raman dupa experientele acestor vieti.Acum in aceasta viata dictatorul nu exista,nu am functie de conducere si nu ma refer la a da cu pumnul in masa..Am alte principii,privesc altfel viata,credinta,oamenii tot ce traiesc.Poti fi sarac sau poti fi bogat insa trebuie sa fi calculat in toate.Cei prea mult strica indiferent de cauza.
0

#285 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 18 April 2010 - 04:23 PM

dar poti sa fii sigur ca meritam tot ceea ce ni se intampla?
0

#286 Utilizator offline   Fericire71 

• Boboc
  • Pip

Scris 19 April 2010 - 10:38 AM

Sigura nu sunt in subconstientul meu ceva imi spune ca da.Se pare ca trebuie sa trecem prin toate ca sa devenim mai evoluati spirituali,asta vazut din perspectiva celor ce cred in lumea lui Dumnezeu.Toate la un loc definesc ceva,ceva la care noi nu avem acces.Cred ca toata viata noastra este un mare semn de intrebare.
0

#287 Utilizator offline   Laurinder 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-May 10

Scris 30 May 2010 - 11:38 PM

cel mai interesant post din topicul asta a fost cel scris de Alfa Centauri, din punctul meu de vedere, bien sur...
asta, daca, din tot ce a scris, a fost macar 50% adevarat...
dar si daca a fost fantezie, tre' sa recunosc ca m-a fascinat... ai putea sa scrii o carte, cred ca ar fi o idee buna (daca nu cumva chiar asta ai si facut sau ai de gand sa faci).

hai, mai povesteste-ne cate ceva! (aici sau pe MP)
0

#288 Utilizator offline   Silver99 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 22-April 10

Scris 10 June 2010 - 03:53 PM

Vezi postareaLaurinder, la May 31 2010, 12:38 AM, a spus:

cel mai interesant post din topicul asta a fost cel scris de Alfa Centauri, din punctul meu de vedere, bien sur...
asta, daca, din tot ce a scris, a fost macar 50% adevarat...
dar si daca a fost fantezie, tre' sa recunosc ca m-a fascinat... ai putea sa scrii o carte, cred ca ar fi o idee buna (daca nu cumva chiar asta ai si facut sau ai de gand sa faci).

hai, mai povesteste-ne cate ceva! (aici sau pe MP)

De acord cu tine :lol2:
Din pacate nu a mai intrat de mult pe aici, ca si eu vroiam sa-l iau la un pahar de vorba. 8)
0

#289 Utilizator offline   Clytie 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-October 10

Scris 18 October 2010 - 03:09 PM

Nu exista reincarnare pentru ca:

Daca:

- Ion ucide pe Tudor
- Ion se reincarneaza(acum va purta numele de Vasile)
- Vasile este pedepsit pentru pacatele facute in viata trecuta.

inseamna ca:

- nu Ion este pedepsit de catre Dumnezeu ci Vasile
- Vasile nu isi aminteste de viata trecuta deci nu are mustrari de constiinta.
- Ion este iertat de catre Dumnezeu(ca doar este mort) dar nu si sufletul.

Lucrurile se produc mai degraba asa:

Intrebare: De ce o duci rau?
Raspuns: Dumnezeu ii pedepseste pe cei care fac pacate. Eu sunt pacatos, asa ca imi merit soarta. Trebuie ca pentru un pacat Dumnezeu il pedepseste pe om de mii de ori mai mult. Foarte bine! Dupa fapta si rasplata!

Intrebare: De ce multi oameni rai o duc bine? De ce nu-i pedepseste Dumnezeu cat timp se afla pe Pamant?
Raspuns: De ce Dumnezeu sa-i pedepseasca pe oameni cat timp se afla in viata? Viata omului este mica; omul traieste 60-80 de ani. O sa aiba omul pacatos pe lumea cealalta de suferit mii de ani. Mii de ani!

Intrebare: De ce multi oameni buni o duc rau?
Raspuns: Exista om bun?

In viata de apoi omul va fi pedepsit astfel:

-1 an de suferinta pentru o jignire( in cei 60-80 de ani de viata omul a jignit de multe ori pe ceilalti; pe lumea cealalta va suferi mii de ani ca rasplata)
-1 an de suferinta pentru fiecare lovitura data unei fiinte(tatal si-a lovit copilul de multe ori; pe lumea cealalta va suferi mii de ani ca rasplata)

Concluzie: Toti oamenii vor suferi pe lumea cealalta! Multi oameni sunt inconstienti crezand ca vor ajunge in rai. Ei cred ca daca nu au ucis pe nimeni vor ajunge in mod sigur in rai. Dar lucrurile nu stau asa...
0

#290 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 18 October 2010 - 03:59 PM

Buna logica. :blink:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 31 Pagini +
  • « Prima
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Daca reincarnarea este reala, ce ati vrea sa fiti in viata viitoare?
Viata viitoare, ce ati dori sa fiti?
Geo1000  130 15.727
Hot Topic (New) Atasamente Care poate descrie cum e dupa o moarte clinica?
e careva printre noi care a trecut prin asta???
hackerprof  103 33.580
Hot Topic (New) Care sunt lucrurile pentru care v-ar parea rau ca veti muri? Hyohko  52 4.896
Hot Topic (New) Past Life Therapy
explicatii, comentarii si studii de caz
Stranic  105 23.913
Hot Topic (New) Atasamente spiritismul....adevar sau fals? Snow09  79 10.807