Vietile anterioare
Scris 15 March 2010 - 06:55 PM
te consideri un nedreptatit al sortii si nicidecum un platitor de polite, poate nici nu inveti nimic din experienta asta, si te mai reincarnezi iar si iar ? pe undeva nu-i logica , trebuie sa inteleg de ce mi se intampla ceea ce mi se intampla si poate atunci chiar as lua masuri ,
Scris 16 March 2010 - 11:07 AM
Este foarte logic. Ca nu ne place noua, asta-i partea a doua
Scris 16 March 2010 - 01:13 PM
surviver, la Feb 11 2008, 09:27 PM, a spus:
E O TIMPENIE!Ce are una cu alta?
Adica,sa-i iau jugulara fiului tau pentru ceea ce ai facut tu?
Scris 16 March 2010 - 06:09 PM
Deceneus, la Mar 16 2010, 11:07 AM, a spus:
Este foarte logic. Ca nu ne place noua, asta-i partea a doua
nu, nu e logic deloc, unui criminal i se prezinta faptele si i se spune de ce este condamnat
iar eu , ipotetic vorbind, sufar pt ca ? pt ce? sa-mi prezinte fapta, altfel pot recidiva oricand si nu mai evoluez
Scris 16 March 2010 - 07:11 PM
ma-o, la Mar 16 2010, 06:09 PM, a spus:
iar eu , ipotetic vorbind, sufar pt ca ? pt ce? sa-mi prezinte fapta, altfel pot recidiva oricand si nu mai evoluez
se intimpla si asta
recidiva se pedepseste de obicei prin imposibilitatea unei a doua recidive
Scris 16 March 2010 - 08:01 PM
ma-o, la Mar 16 2010, 06:09 PM, a spus:
ideea e ca trebuie sa-ti dai seama din ce ti se intimpla, de ce e asa, sa inveti lectia respectiva si sa nu mai repeti aceeasi greseala
dar, e foarte greu sa realizezi ce anume a produs evenimentul sau starea, in general circumstantele sunt asemanatoare
de exemplu, ai tradat, inselat in alta viata, vei fi inselat, tradat in aceasta viata
unii spun ca si eroii evenimentelor sunt aceiasi, si, practic, ti se plateste cu aceeasi metoda ca tu sa intelegi ca in alta viata ai gresit si eventual sa nu mai repeti aceeasi greseala in circumstante asemanatoare
cam alambicat, dar sper ca ai inteles ideea
Scris 16 March 2010 - 11:23 PM
luminos1, la Mar 16 2010, 09:01 PM, a spus:
Si daca nu mai tradezi sau inseli, ai sanse in urmatoarea sa fii fericit impreuna cu acelasi suflet pe care l-ai iubit odata? Si cum iti dai seama care dintre cei doi a tradat mai mult?
Scris 17 March 2010 - 12:00 AM
El nu se increde in nimeni si este luptatorul innascut care nu asteapta ca viitorul sa-i ofere zile mai bune, ci si le castiga singur. Intr-o viata anterioara a fost copilul-rob, transformat in eunuc, pazitor al haremului unui pasa turc. O viata fara speranta care acum, in aceasta viata, face posibila echilibrarea karmica. Dar ce este mai interesant : sexualitatea sa exacerbata vine tocmai din frustrarea vietii anterioare in care el n-a avut parte de o sexualitate normala. Legea karmei ! "
Scris 17 March 2010 - 09:00 PM
Calauza, la Mar 16 2010, 11:59 PM, a spus:
Pai nici nu e greu.
Tinind cont ca Leul e un egoist fara pereche, inseamna ca in viata anterioara a fost foarte darnic si altruist.
Iar pentru ce Sagetatorul are impresia ca tot timpul are dreptate, probabil in viata anterioara n-o nimerea niciodata.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vis | Enkiescape99 | 5 | 873 |
|
|
Nemo! | 189 | 8.158 |
|
|
CIPRIAN.IONUT | 93 | 4.362 |