florianb, la Feb 21 2008, 05:19 PM, a spus:
Multumesc!
Revin totusi la intrbarea mea, de unde stii totusi ca e aceeasi!
Nu stii ce se va intimpla, asta e smecheria, altfel nu e util sa retraiesti iar si iar aceeasi viata! Ceva a fost gresit in ultima viata si de-aia sinteti acum probabil in aceeasi ipostaza, ca sa reparati acel ceva! Daca-ti dai seama si despre ce e vorba, problema deja e rezolvata!
Daca nu vrei sa dai detalii pe topic, poti sa-mi trimiti mesaj personal.
Bafta!
Desi, poate uneori voi iesi din tema topicului, voi incerca sa raspund ...
Din pacate (sau din fericire) stiu ce se va intampla ...
Am auzit diverse comentarii despre daca stii ce se va intampla cum pot sa mai traiesti ... daca iti dai seama ca viitorul tau este deja scris de la nastere ce mai poti sa faci... cat de aiurea sau ciudat suna, din pacate, eu stiu ...
De mic, credeam ca toti sunt la fel ca mine ... habar nu aveam eu despre ... "paranormal" ... asa ca atunci cand am constientizat ca ... traiesc in prezent, cu un ochi in trecut si cu unul in viitor ... am avut un soc.
Sa va spun crampeie din viata ...
stiti cum este sa sti de la 14 ani cand si cum iti va muri mama? .... sa incerci sa o avertizezi si cu toate astea sa se intample EXACT asa cum ai spus? ...
sa descrii cu lux de amanunte la 10 ani cum va arata sala de curs de la facultate si cum va arata si ce va spune profesorul de curs ? si sa se intample EXACT asa...
sa sti cum si cand va muri tata? (inca nu s-a intamplat)...
sa stiu cum voi arata si unde voi fi la 40 de ani? ...
sa stiu cum va arata baiatul meu (eu inca nu am copii) si nora si nepoata mea (cand ea va avea 11 ani) ...
sa stiu unde voi locui dupa ce voi avea 70-80 de ani (nu adresa ci cum va arata casa, curtea, strada, pomii din fata curtii, cerul, aerul tot), cum voi arata, cum ma voi simti, ce ma va durea, am simtit "batranetea" pe mine...
Ati putea trai cu asemenea "cunostinte"? ...
Am incercat (normal) sa impiedic sa se intample ceea ce "vedeam" dar NICIODATA nu am reusit; am renuntat a mai incerca cand a murit mama si toata familia mea a inceput sa ma priveasca ... ciudat ... si, reactia normala a oamenilor care nu inteleg pe cineva "mai special", au inceput sa se indeparteze de mine...
Nu a fost nimic gresit in vietile anterioare ... sufletele pereche se regasesc in orice viata ... asa, avand alaturi pe cineva pe care deja il cunoastem, putem sa traim viata mai bine, mai usor... ceea ce spun este doar incercarea mea de a explica "DE CE"
Despre ea ... Pur si simplu simt asta ... uneori inteleg ceea ce gandeste, ceea ce vrea sa spuna inainte de a o spune ... si cum m-am obisnuit deja ... nu ma insel NICIODATA...
Ma simt ca o minte de 300 de ani in corpul unui barbat de 32 ... merg pe drum si am flash-back-uri din viata anterioara, "viziuni" din viitor si incerc sa imi vad de viata mea in prezent...
Partea buna: stiind ceea ce stiu ... am practicat ORICE sport extrem (stiam ca nimic nu mi se va intampla), niciodata nu intarzii sau vin mai devreme, intodeauna ajung la timp, nu am luat niciodata un medicament ...
Incerc sa traiesc cu "mine" in fiecare zi. Este greu, este interesant, este deosebit si nu am spus tot ceea ce stiu...
Uneori nu cred ca am fost destul de coerent (din dorinta de a spune mult in putine cuvinte) dar sper sa intelegeti ...