Vietile anterioare
Scris 11 February 2008 - 08:27 PM
Daca exista o viata anterioara sau mai multe care preced acesata viata nu ati fi curiosi s astiti cine sau ce ati fost intr-o o viata anterioara?Poate asa veti descoperi si unele sensuri la evenimente care s-au petrecut in aceasta viata..De exemplul un om care are parte numai de necazuri in viata asta poate sa fie asta din cauaz k intr-o viata anterioara afacut f mult rau?care este parerea voastra?
Scris 12 February 2008 - 03:46 PM
Cum as putea si eu sa aflu ce am fost intr-o viata anterioara? Prin hipnoza? Mai sunt alte metode?
Scris 12 February 2008 - 07:25 PM
E tare interesanta chestia asta!Am vazut la tv!Eu cred 50% in asta.....
Scris 13 February 2008 - 10:30 AM
surviver, la Feb 11 2008, 08:27 PM, a spus:
Daca exista o viata anterioara sau mai multe care preced acesata viata nu ati fi curiosi s astiti cine sau ce ati fost intr-o o viata anterioara?Poate asa veti descoperi si unele sensuri la evenimente care s-au petrecut in aceasta viata..De exemplul un om care are parte numai de necazuri in viata asta poate sa fie asta din cauaz k intr-o viata anterioara afacut f mult rau?care este parerea voastra?
mi-am amintit unele vieti, parti, franturi ... acum le leg, inteleg de ce am unele sentimente, resentimente, vise care ma obsedeaza, urmaresc ...
Scris 16 February 2008 - 12:15 PM
samsara, la Feb 13 2008, 10:30 AM, a spus:
mi-am amintit unele vieti, parti, franturi ... acum le leg, inteleg de ce am unele sentimente, resentimente, vise care ma obsedeaza, urmaresc ...
se pune si daca ai deja-vu`uri in locuri pe care le vizitezi pentru prima data si ai impresia ca le-ai mai vizitat ?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nu exista viata după moarte – e doar o iluzie spun medicii | absolutep0wer | 8 | 2.618 |
|
Care sunt lucrurile pentru care v-ar parea rau ca veti muri? | Nemo! | 55 | 5.616 |
|
Daca reincarnarea este reala, ce ati vrea sa fiti in viata viitoare?
Viata viitoare, ce ati dori sa fiti? |
Geo1000 | 131 | 16.630 |
|
|
anca943 | 32 | 5.432 |
|
Cate cumpene ati avut in viata? | peter bahuczki | 34 | 6.626 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS