Sari la conținut
Forum Roportal
roportal

Politistul roman nu este pregatit

Postări Recomandate

Potrivit unui comunicat al Directiei Genarale de Politie a Municipiului Bucuresti, miercuri, in jurul orei 21.30, o patrula a Sectiei 9 surprinde linga Spitalul Pantelimon un grup de tigani care, inarmati cu bate, sabii, cutite si topoare, urmareau un taxi in care se aflau doua persoane.

Politistii se apropie de membrii grupului. Acestia lovesc violent masina patrulei care cheama intariri. Alte doua patrule ajung la fata locului. Si acestea sunt atacate de infractori. Pentru a linisti spiritele, un agent trage un foc de avertisment. Batausii urca in masini si incearca sa-la loveasca. Disperat acesta trage catre pneurile autoturismului.

 

Exact in acel moment prin zona trece cu masina familia Croitoru. La volanul Daciei 1310 se afla Mihai Croitoru. Langa el statea sotia sa, iar in spate fetita lor de 3 ani, Andreea. Glontul tras de politistul incoltit de infractori ricoseaza din asfalt, intra prin parbrizul autoturismului in care se afla familia Croitoru, sparge oglinda retrovizoare, trece razant pe langa capul barbatului de la volan si ricoseaza in clavicula copilului.

Ranit destul de grav la fata de cioburile sarite din oglinda, Mihai mai are puterea sa traga brusc de volan si sa demareze spre Spitalul de Copii

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
... ... ...

Adevarul este ca politistii nu sunt pregatiti pentru astfel de situatii si legea nu le permite sa actioneze. Daca este atacat ar trebui sa poata riposta.

Mai este o problema, politistii se antreneaza? merg la poligon? Daca ar trebui sa faca si astfel de pregatiri nu cred ca gloantele lor si-ar rata tinta.

[snapbacca]52599[/snapbacca]

Problema este ca si daca esti atacat de cineva si te aperi poti infunda linistit puscaria. La noi inca multi oameni nevinovati platesc amenzi sau sunt pedepsiti pentru simplul motiv ca au avut ghinionul sa se afle in momentul nepotrivit la locul nepotrivit.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

politistii nostri sunt vai mama lor nu au nici o pregatire de nici un fel , nu tu poligon de trageri nu tu autoaparare sau sport de orice fel .sunt burtosi alcoolici abea se misca si pe deasupra si fara aducatie .la mine in oras tocmai au terminat ultimii cativa politisti liceul la fara frecventa si aia noroc ca sa-a dat lege ,deci ...ce sa le cerem ? mai avem pana vom vedea pe strada politistul care sa-si faca datoria si sa aiba si pregatirea si conditia fizica necesara.si apropos sa nu i-a spaga ..hahahaha visez :) :De

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×