sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dupa interferon Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   pati27 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-February 07

Scris 11 February 2008 - 02:44 PM

De o saptamana am terminat tratamentul de un an cu interferon; nu ma simt chiar ok, leucocite am f. putine (1400), ametesc, dureri musculare; in curand voi face punctia si restul de analize. As vrea sa stiu ce pot face pt. a-mi creste nr. de leucocite (am inteles ca nu prea exista medicamente pt asta) si ce-as putea lua sa nu mai ma simt asa slabita.
Si acum o intrebare pt. fete: in timpul tratamentului (luna a opta) mi s-a oprit ciclul; stiti cumva dupa cat timp o sa-mi reapara? Sa ma duc la ginecolog? In cat timp dispar efectele interferonului?
Multa sanatate!
0

#2 Utilizator offline   nicoo 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 17-October 06

Scris 12 February 2008 - 08:02 PM

Buna Pati
Sincer imi pare rau ptr. tine . Eu ma simt ok , am pus 1 -2 kg pe mine in 3 saptamani . Mereu foloseam suc de sfecla rosie + 2 lamai + 2 morcovi , aproape zilnic . In perioada cand nu gaseam sfecla rosie faceam suc din citrice . Doar cand lenea era prea mare ratam cate o zi .
Dupa terminarea trat. nu mi-am facut analizele , n-am timp si ma simt bine. Suc beau in continuare.
Referitor la problema aparuta in luna a opta , du-te la un ginecolog pentru consult , eu nu am patit asa ceva.
bafta in continuare, sanatate si sa auzim numai de bine.
nicoleta
0

#3 Utilizator offline   accilea 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-August 08

Scris 20 August 2008 - 10:38 PM

buna ziua ma numesc flavian si am 21 ani si sunt infestat cu virus hepatic tip b. peste 1 luna ar trebui sa incep un tratament cu interferon in italia si as dori sa aflu ce reactii adverse are tratamentul.inca ceva,sa tratat cineva de virus hepatic b cu interferon?mc pt raspuns
0

#4 Utilizator offline   adi_44 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 16-January 08

Scris 20 August 2008 - 11:26 PM

nu-t mai fa griji de reactii secundare , poate fi chiar mai bine decat te astepti si sa nu ai deloc reactii negative (sunt persoane care n-au nimic)
0

#5 Utilizator offline   aida_2007 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 06-February 07

Scris 21 August 2008 - 11:06 AM

Da ai dreptate...Sau aproape nimic...ma rog...!Oricum ...curaj,este suportabil!
0

#6 Utilizator offline   accilea 

• Ghiocel

Scris 21 August 2008 - 06:40 PM

multumesc ft mult pt incurajari chiar aveam nevoie....dar va mai deranjez cu o intrebare ati auzit pe cineva care sa tratat cu interferon la hepatita cronica b?sincer am cautat peste tot si nu am gasit pe nimeni.multumesc
0

#7 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 21 August 2008 - 06:38 PM

de regula la primele prize administrate se asociaza cu paracetamol spre a diminua efectele secundare
am insa convingerea ca vei dupa pana la cap tratamentul
sanatate!

cam in proportie de 85 % se rezolva!
0

#8 Utilizator offline   aida_2007 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 06-February 07

Scris 21 August 2008 - 06:40 PM

Chiar daca nu reusesti sa elimini virusul,si asta depinde de fiecare organism in parte,totusi rezultate sunt.Cel putin se mai distruge din cantitatea de virus si se opreste fibrozarea...Asa ca,daca reusesti sa faci tratamentul,oricum vei avea de castigat.Cat de mult sau de putin,depinde de organismul tau.....
0

#9 Utilizator offline   accilea 

• Ghiocel

Scris 21 August 2008 - 07:36 PM

uuuu!!!!!!am destul de multe sanse .......mc pt raspunsuri si abia astept sa ma vindec...
0

#10 Utilizator offline   lorelaiela 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 13-November 05

Scris 29 November 2008 - 08:20 PM

Am tot citit aici pe forum despre analize dar nu pot sa imi fac o idee pt ca eu locuiesc in israel si aici sunt altfel notate ,au alte denumiri.Cert e ca am inceput tratamentul cu interferon si dupa doua saptamani am fac analizele care mi-au iesit mai rele ca inainte de prima injectie.Poate sa imi spuna cineva daca asa e normal ,ma gindesc ca poate la inceput asa trebuie sa fie.Pe de alta parte ma gindesc ca tratamentul asta ar fi fost ultima mea sansa,ce ma fac daca nu reactioneaza corpul?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Interpretare analize
- teme combinate -