Voi ce credeti ?
al 6-lea simt? al 6-Lea simt?
Scris 10 February 2008 - 05:28 PM
Curios cind citesc despre fenomenele studiate de parapsihologie ma gindesc automat la al 6-Lea simt si ma interb oare exista al 6-Lea simt sau este doar o iopteza ?
Voi ce credeti ?
Voi ce credeti ?
Scris 10 February 2008 - 06:40 PM
Al 6 -lea simt nu este intuitia? Sau sa fie capacitatea de a sti ceva inainte sa se intample acel ceva ? E doar parerea mea.....
Aceasta postare a fost editata de andi_: 10 February 2008 - 06:40 PM
Scris 10 February 2008 - 06:44 PM
aveam un prof de psihologie care-mi spunea ca instinctul feminin e considerat ca fiind al 6-lea simt doar ca la barbati...
?? trebuie sa aiba si barbatii instincte,nu?
)
Scris 10 February 2008 - 11:51 PM
enni, la Feb 10 2008, 05:28 PM, a spus:
Curios cind citesc despre fenomenele studiate de parapsihologie ma gindesc automat la al 6-Lea simt si ma interb oare exista al 6-Lea simt sau este doar o iopteza ?
Voi ce credeti ?
Voi ce credeti ?
Eu cred ca al 6 lea simt exista in fiecare dintre noi, doar ca se manifesta diferit de la om la om
Scris 20 February 2008 - 11:34 AM
Nu stiu daca simt dinainte ce urmeaza sa mi se intample, dar instinctiv simt oamenii aproape intotdeauna corect...sau uneori simt cum e mai bine sa fac intr-o anume situatie(chiar ajung sa ma razgandesc pe ultima suta de metri si sa fac altfel) si abia apoi,mai tarziu, realizez ca daca faceam cum vroiam initial nu era bine.E ca o voce interioara care imi spune...dar nu mereu! O fi al 6-lea simt despre care se tot vorbeste?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Superstitie
cred ca am devenit superstitios |
papickk | 11 | 3.486 |
|
Ce este Alchimia, ce este Magia ?Cu ce ne ajuta aceste stiinte? |
AnubisAnubis | 100 | 10.026 |
|