cine asculta j-pop? si ce ascultati?
mia imi plac: ayumi hamasaki, namie amuro, ayaka, aneka
Pagina 1 din 1
J-pop
Scris 19 April 2008 - 10:21 PM
hmmmm
Ayumi Hamasaki si Namie Amuro canta niste melodii de la animeul InuYasha , nu-i asa ?
Pai mie imi plac toti artistii care au melodiile din InuYasha inclusiv Minna no Kimochi
Si trupa Do As Infinity , Every Little Thing .. btw am toate cantecele din InuYasha :love them:
Nu prea stiu artisti de muzica j-pop dar ascult multa muzica din anime
Imi place foarte mult melodia "Lonely in Gorgeous" - Tommy February6 (Paradise Kiss) si "Piece of Love"/"Dive Into Shine" de la animeul Kamikaze Kaitou Jeanne ... nu stiu sigur daca aceste melodii se incadreaza la j-pop dar...sigur sunt japoneze lol
Ayumi Hamasaki si Namie Amuro canta niste melodii de la animeul InuYasha , nu-i asa ?
Pai mie imi plac toti artistii care au melodiile din InuYasha inclusiv Minna no Kimochi
Si trupa Do As Infinity , Every Little Thing .. btw am toate cantecele din InuYasha :love them:
Nu prea stiu artisti de muzica j-pop dar ascult multa muzica din anime
Imi place foarte mult melodia "Lonely in Gorgeous" - Tommy February6 (Paradise Kiss) si "Piece of Love"/"Dive Into Shine" de la animeul Kamikaze Kaitou Jeanne ... nu stiu sigur daca aceste melodii se incadreaza la j-pop dar...sigur sunt japoneze lol
Scris 09 February 2009 - 05:53 PM
uh....j-pop`ul este cam aiurea dar totusi au unele melodi acre sunt ff bune ^^ chiar daca nu se compara cu j-rock`u; au niste versuri relativ acceptabile..
Formatii preferate:
-Ali Project
-Ayumi Hamasaki
-Haruka Ayase
etc...
Formatii preferate:
-Ali Project
-Ayumi Hamasaki
-Haruka Ayase
etc...
Scris 15 August 2011 - 07:55 PM
De curānd am făcut o pasiune pentru Akanishi Jin.
Pot sa spun ca-mi plac melodiile: Eternal și A page
Pot sa spun ca-mi plac melodiile: Eternal și A page
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
gen disparut sau nu?!? ! |
Black CAT | 697 | 59.031 |
|
Chillout sau muzica de relaxare