DE CE ? nu merit tot ce mi se intampla...
Scris 08 February 2008 - 08:30 PM
Da este vorba de dragoste….motivul principal care mi-a declanst starea asta…nu-mi pot imagina ce simte el…care-i sunt sentimentele , ce-si doreste de la viata…daca isi doreste sa continuam cu viata NOASTRA …. Astept raspunsuri dar ele intarzie sa apara…pe zi ce trece in loc sa primesc mult asteptatele raspunsuri ma ingrop in tot mai multe intrebari…..ce e de fapt dragostea asta ? de ce urmeaza dupa asa zisa poveste de dragoste o parte in care sufletul meu se tavaleste pe jos incercand sa-si revina….. ? De ce sentimentele oamenilor nu sunt de aceasi intensitate….de ce ma incapatanez sa-mi fac sperante … fiind constienta de faptul ca de dincolo nu simt acelas lucru…minciuni…multe minciuni…minciunile cred ca imi dau sperante….ce e aia speranta pana la urma ?
Am visat candva la o relatie perfecta….la un partener doar pt mine pt sufletul meu pe care sa nu-l mai inlocuiesc niciodata…. E trist acum faptul ca am crezut…am fost aproape convinsa ca acel “fat frumos” a venit… a aparut ca din senin… i-am pus sufletul pe tava…am fost doar a lui neconditionat …am oferit toata dragostea si tot ce puteam oferi … un sprijin , un umar , o vorba buna…o noapte din cand in cand , un zambet…si am primit o buna perioada reciproca…doar ca acum tot acel vis frumos sa transformat in cosmar…imi doresc sa nu mai simt nimic…sa trec peste…asa cum a reusit el…sa nu ma mai zbat ca un peste pe uscat..sa nu-mi mai fac , griji , ganduri … el ar putea fi acum in bratele alteia iar eu stau si imi nimicesc mintile…de ce pana la urma… ? pt ce ? … vreau sa am puterea sa pot trece mai departe … sa ma ridic in momentul asta de jos…sa ridic capul si sa fiu hotarata ca asa e bine sa se intample….dar e greu …e greu pt ca a fost sincera si il iubesc mai mult decat pe mine…
A fost ieri ziua mea…. 20 de ani….am avut sentimentul ca va fi o zi speciala….imi doream din suflet…sa se intample ceva…speran la un cadou « spiritual » din partea lui…dar a fost aceasi raceala cu care m-am obisnuit…aceleasi zambet fals…acelas obraz intors….aceleasi saruturi cersite….totul a fost la fel…i-am fost aproape in toate momentele grele…l-am ridicat de jos de fiecare data cand cadea…si asteptam sa primesc acelas lucru si din partea lui…dar am primit acelas comportament cu care a fost stratat el cu ceva timp in urma…indiferenta si bataie de joc...si oricat de mult m-as gandi nu cred ca voi gasi niciodata raaspunsul la intrebarea ….DE CE ?
Scris 08 February 2008 - 08:49 PM
raspunsul la intrebarea de ce e "de-aia".
ce e dragostea? o amagire? o naivitate de care profita unii? o gogoasa inventata?
o chestie cu care suntem manipulati ?
Scris 08 February 2008 - 08:54 PM
hernandez, la Feb 8 2008, 08:49 PM, a spus:
raspunsul la intrebarea de ce e "de-aia".
ce e dragostea? o amagire? o naivitate de care profita unii? o gogoasa inventata?
o chestie cu care suntem manipulati ?
sa caut un psiholog.....sunt studenta in anu 2 la psihologie...si inca ma minunez cum am putut ajunge in starea asta .... cu toate consilierile pe care le-am dat prietenelor si care culmea au avut si rezultate pozitive... la mine parca nu au nici un efect...dar inca sper sa-mi treaca repede...da cred ca ai dreptate cu manipularea...sunt intr-u totul de acord...
Scris 08 February 2008 - 09:00 PM
Scris 08 February 2008 - 09:04 PM
laviniadiana, la Feb 8 2008, 10:30 PM, a spus:
A fost ieri ziua mea…. 20 de ani….am avut sentimentul ca va fi o zi speciala
….imi doream din suflet…sa se intample ceva…
speram la un cadou « spiritual » din partea lui…
….DE CE ?
….DE CE ?
pentru că'ţi faci prea vise !
Scris 08 February 2008 - 11:00 PM
mdea, usor de spus din partea mea, sper sa o ies ca o glumita
traieste pana la capat experienta, consuma din ea pana nu mai ramane nimic, consuma-te pe tine pana te secatuiesti si apoi vei inflori din nou. asta cred eu ... si cu putin curaj, trece
Scris 14 February 2008 - 12:11 PM
Scris 14 February 2008 - 03:43 PM
justmediana, la Feb 8 2008, 10:54 PM, a spus:
A fi student la psihologie in anul II e fix chix.
Nu-ti strica, ba dimpotriva te ajuta enorm, orele de dezvoltare si analiza personala.
Du-te de-ti intregeste studiile si vei beneficia, la randul tau, de "intregire" existentiala.
justmediana, la Feb 8 2008, 11:05 PM, a spus:
Incearca sa n-o mai faci, a-ti da cu parerea merge-n piata, la coada la lapte sau atunci cand scuipi semintele-n parc pe banca, dar cu siguranta nu e indicata aceasta "practica" pt un aspirant la titlul de psiholog/consilier/psihoterapeut (de ce nu?).
Aceasta postare a fost editata de diclona: 14 February 2008 - 03:45 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS