sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

DE CE ? nu merit tot ce mi se intampla... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   justmediana 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-January 08

Scris 08 February 2008 - 08:30 PM

Nu stiu ce se intampla cu mine….sunt sclava propriei persoane…nu ma pot concentra nu-mi pot atinge nici unul din scopurile propuse….ma simt rau…nu pt ca as avea vreo boala ci pt simplul motiv sa ma doare sufletul…ma dor toate intrebarile astea care pe zi ce trece imi mananca tot mai mult din credinta , din incredere , din speranta si convingerea ca va mai fi ca la inceput….
Da este vorba de dragoste….motivul principal care mi-a declanst starea asta…nu-mi pot imagina ce simte el…care-i sunt sentimentele , ce-si doreste de la viata…daca isi doreste sa continuam cu viata NOASTRA …. Astept raspunsuri dar ele intarzie sa apara…pe zi ce trece in loc sa primesc mult asteptatele raspunsuri ma ingrop in tot mai multe intrebari…..ce e de fapt dragostea asta ? de ce urmeaza dupa asa zisa poveste de dragoste o parte in care sufletul meu se tavaleste pe jos incercand sa-si revina….. ? De ce sentimentele oamenilor nu sunt de aceasi intensitate….de ce ma incapatanez sa-mi fac sperante … fiind constienta de faptul ca de dincolo nu simt acelas lucru…minciuni…multe minciuni…minciunile cred ca imi dau sperante….ce e aia speranta pana la urma ?
Am visat candva la o relatie perfecta….la un partener doar pt mine pt sufletul meu pe care sa nu-l mai inlocuiesc niciodata…. E trist acum faptul ca am crezut…am fost aproape convinsa ca acel “fat frumos” a venit… a aparut ca din senin… i-am pus sufletul pe tava…am fost doar a lui neconditionat …am oferit toata dragostea si tot ce puteam oferi … un sprijin , un umar , o vorba buna…o noapte din cand in cand , un zambet…si am primit o buna perioada reciproca…doar ca acum tot acel vis frumos sa transformat in cosmar…imi doresc sa nu mai simt nimic…sa trec peste…asa cum a reusit el…sa nu ma mai zbat ca un peste pe uscat..sa nu-mi mai fac , griji , ganduri … el ar putea fi acum in bratele alteia iar eu stau si imi nimicesc mintile…de ce pana la urma… ? pt ce ? … vreau sa am puterea sa pot trece mai departe … sa ma ridic in momentul asta de jos…sa ridic capul si sa fiu hotarata ca asa e bine sa se intample….dar e greu …e greu pt ca a fost sincera si il iubesc mai mult decat pe mine…
A fost ieri ziua mea…. 20 de ani….am avut sentimentul ca va fi o zi speciala….imi doream din suflet…sa se intample ceva…speran la un cadou « spiritual » din partea lui…dar a fost aceasi raceala cu care m-am obisnuit…aceleasi zambet fals…acelas obraz intors….aceleasi saruturi cersite….totul a fost la fel…i-am fost aproape in toate momentele grele…l-am ridicat de jos de fiecare data cand cadea…si asteptam sa primesc acelas lucru si din partea lui…dar am primit acelas comportament cu care a fost stratat el cu ceva timp in urma…indiferenta si bataie de joc...si oricat de mult m-as gandi nu cred ca voi gasi niciodata raaspunsul la intrebarea ….DE CE ?
0

#2 Utilizator offline   virgin tudor 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 04-January 07

Scris 08 February 2008 - 08:49 PM

rupe-o definitiv si cauta un psiholog bun la care sa te duci.
raspunsul la intrebarea de ce e "de-aia".
ce e dragostea? o amagire? o naivitate de care profita unii? o gogoasa inventata?
o chestie cu care suntem manipulati ?
0

#3 Utilizator offline   justmediana 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 08 February 2008 - 08:54 PM

Vezi postareahernandez, la Feb 8 2008, 08:49 PM, a spus:

rupe-o definitiv si cauta un psiholog bun la care sa te duci.
raspunsul la intrebarea de ce e "de-aia".
ce e dragostea? o amagire? o naivitate de care profita unii? o gogoasa inventata?
o chestie cu care suntem manipulati ?

sa caut un psiholog.....sunt studenta in anu 2 la psihologie...si inca ma minunez cum am putut ajunge in starea asta .... cu toate consilierile pe care le-am dat prietenelor si care culmea au avut si rezultate pozitive... la mine parca nu au nici un efect...dar inca sper sa-mi treaca repede...da cred ca ai dreptate cu manipularea...sunt intr-u totul de acord...
0

#4 Utilizator offline   virgin tudor 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-January 07

Scris 08 February 2008 - 09:00 PM

cred ca suntem de-acord ca e mult mai usor sa-i tratezi pe ceilalti decat sa te tratezi pe tine :o:
0

#5 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 08 February 2008 - 09:04 PM

Vezi postarealaviniadiana, la Feb 8 2008, 10:30 PM, a spus:

Am visat candva la o relatie perfecta….

A fost ieri ziua mea…. 20 de ani….am avut sentimentul ca va fi o zi speciala

.imi doream din suflet…sa se intample ceva…

speram la un cadou « spiritual » din partea lui…

….DE CE ?

….DE CE ?
pentru că'ţi faci prea vise !
0

#6 Utilizator offline   justmediana 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 08 February 2008 - 09:05 PM

Vezi postareahernandez, la Feb 8 2008, 09:00 PM, a spus:

cred ca suntem de-acord ca e mult mai usor sa-i tratezi pe ceilalti decat sa te tratezi pe tine :o:

o nimica toata....e usor cand nu esti afectat...asculti si-ti dai cu parerea...dar asa...e imposibil...
0

#7 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 08 February 2008 - 11:00 PM

jap-jap doua palme si trezireaaa !!! :cheer:

mdea, usor de spus din partea mea, sper sa o ies ca o glumita

traieste pana la capat experienta, consuma din ea pana nu mai ramane nimic, consuma-te pe tine pana te secatuiesti si apoi vei inflori din nou. asta cred eu ... si cu putin curaj, trece :good:
0

#8 Utilizator offline   xLolita 

• Forever and one
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 14 February 2008 - 12:11 PM

nu crezi ca ar trebui sa-i spui ca te deranjeaza acele lucruri apoi sa ajungeti la o decizie?ma gandesc ca fiind studenta la psihologie ai stii si cum sa zici fara sa pari egoista sau prea slaba....
0

#9 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 14 February 2008 - 03:43 PM

Vezi postareajustmediana, la Feb 8 2008, 10:54 PM, a spus:

sa caut un psiholog.....sunt studenta in anu 2 la psihologie...si inca ma minunez cum am putut ajunge in starea asta .... cu toate consilierile pe care le-am dat prietenelor si care culmea au avut si rezultate pozitive... la mine parca nu au nici un efect...dar inca sper sa-mi treaca repede...da cred ca ai dreptate cu manipularea...sunt intr-u totul de acord...

A fi student la psihologie in anul II e fix chix.
Nu-ti strica, ba dimpotriva te ajuta enorm, orele de dezvoltare si analiza personala.
Du-te de-ti intregeste studiile si vei beneficia, la randul tau, de "intregire" existentiala.

Vezi postareajustmediana, la Feb 8 2008, 11:05 PM, a spus:

o nimica toata....e usor cand nu esti afectat...asculti si-ti dai cu parerea...dar asa...e imposibil...

Incearca sa n-o mai faci, a-ti da cu parerea merge-n piata, la coada la lapte sau atunci cand scuipi semintele-n parc pe banca, dar cu siguranta nu e indicata aceasta "practica" pt un aspirant la titlul de psiholog/consilier/psihoterapeut (de ce nu?).

Aceasta postare a fost editata de diclona: 14 February 2008 - 03:45 PM

0

#10 Utilizator offline   K0ntr0VerSy#7 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 14-February 08

Scris 14 February 2008 - 03:44 PM

Vezi postareaRavl, la Feb 8 2008, 09:04 PM, a spus:

….DE CE ?
pentru că'ţi faci prea vise !

Asta se intampla involuntar si cateodata chiar impotriva vointei noastre.
Consideri ca ai eludat instinctul de a spera neintemeiat, Ravle?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic