...:::georgy:::..., la Feb 8 2008, 08:45 PM, a spus:
Ti se pare drept faptul ca animalele nu au drepturi?
1.acelasi lucru l-am spus si eu...daca serviciile specializate nu-si fac treaba,stam impasibili,ne complacem...Ma doare in cot de viata ciinelui de pe strada,nu-i vad rostul...poate la curte da,la stina,in rest...In adaposturi sint batuti pentru ca lucratorii sint scirbiti de acest flagel...
Voi astia,care sustineti cauza ciinilor,sinteti ilogici...scrieti ASA,ca "sa dea bine"...De ce nu-i luati in casa???
2.nu tii cont de un drept daca el ingradeste alt drept...Normal si ciinii au drepturi dar sa nu uitam,traim in orase si desi toti hranesc vagabonzii nimeni nu e raspunzator daca ataca pe cineva...
Nebuna aia de B.B. vad ca a lasat sechele cind a fost prin tara...Ati vazut prin tarile cu apa calda javre pe strada?Ati auzit manele?
Daca o astfel de tema nu se poate discuta la sectiunea animale,trebuia sa merg la sectiunea auto?
E normal ca o astfel de tema sa nasca polemici insa cei care vad doar o parte a paharului uita ca traiesc in aceeasi lume...exact pe care o meritam.
PS:ce ma distreaza replicile unora care cred ca sint spirituali
Ma duc sa cumpar CARBOFURAN/FURADAN...am gasit si ECARITOX/STRICNINA...
Va doresc,sustinatirilor,sa fiti facuti varza de o haita de javre,si sa tineti in acel timp cont si de drepturile animalelor.
Puteti inchide topicul,oricum nu mai am nimic de zis.Si nu va mai obositi sa scrieti ca oricum nu ma intereseaza...daca scriati strict la subiect...La citi forumisti sint,unii au avut decenta de a nu scrie aiurea desi poate erau impotriva...
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis