Path necunoscut si sistem volume information!
Scris 08 February 2008 - 11:00 AM
Dar eu nu gasesc nici prin fisierele ascunse folderul DOCUME~1 in C:!!!!!
Ce este acest patch tampit?!
Scris 08 February 2008 - 02:01 PM
Folderul despre care intrebi tu este Documents and Settings.
Este o practica mai putin ortodoxa a programatorilor ca atunci cand lungimea path-ului depaseste o anumita limita, sa truncheze sirul pastrand doar inceputul si sfarsitul acestuia.
Stilul de a pune ~1 este o modalitatea a programelor facute pe FAT16 si care nu puteau utiliza in denumirea fisierelor mai mult de 8 caractere.
Scris 08 February 2008 - 02:11 PM
Alex Mar, la Feb 8 2008, 11:00 AM, a spus:
Ce este acest patch tampit?!
Dacă īncerci să cauţi pe Google pagini referitoare la "MS-DOS truncated file name",
http://www.google.ro/search?q=MS-DOS+trunc...art=10&sa=N
vei obţine nişte explicaţii foarte clare de la Apple
http://docs.info.apple.com/article.html?ar...360&coll=ap
şi nişte explicaţii mult mai alambicate de la Microsoft:
http://www.microsoft.com/technet/archive/w...s.mspx?mfr=true
Dar a califica un path ("cale", īn engleză īn original) drept "tāmpit", nu te face pe tine mai inteligent, prin contrast.
Scris 08 February 2008 - 02:47 PM
harald, la Feb 8 2008, 02:11 PM, a spus:
http://www.google.ro/search?q=MS-DOS+trunc...art=10&sa=N
vei obţine nişte explicaţii foarte clare de la Apple
http://docs.info.apple.com/article.html?ar...360&coll=ap
şi nişte explicaţii mult mai alambicate de la Microsoft:
http://www.microsoft.com/technet/archive/w...s.mspx?mfr=true
Dar a califica un path ("cale", īn engleză īn original) drept "tāmpit", nu te face pe tine mai inteligent, prin contrast.
Voi continua sa-i zic tampit,analfabet,handicapat(personificare!)pentru ca din cauza acestui lucru de 1000 de ori am avut virusi!!
In loc de blablablabla scria mai multe dar le-am uitat!Chestia e ca sigur nu este documents and settings si cred ca e ceva ooooo variabila de mediu!!!!Voi ce parere mai aveti?!
{Stiam ca inseamna cale dar nush de ce am scris patch!!!!!!!)
Dar in sistem volume information ce se gaseste si unde?!(in C: nici urma de el!!!)
Aceasta postare a fost editata de Alex Mar: 08 February 2008 - 02:50 PM
Scris 08 February 2008 - 05:49 PM
Alex Mar, la Feb 8 2008, 02:47 PM, a spus:
Lume, nu folositi asemenea termeni. In primul rand, daca da vreunu search pe google "patch tampit" ajunge aici... Si, daca te-ai fi adresat unei persoane, ai fi avut warn pentru atac la persoana. Pentru atac la patch nu se da nimic.
Sincer, nu inteleg care e intrebarea...
O sa iti corectez titlu, Alexe...
Scris 08 February 2008 - 06:00 PM
Si a 2-ua intrebare este ce informatii se gasesc in system volume information,si unde se gaseste acest folder?!
Multumesc!
Scris 08 February 2008 - 06:28 PM
Alex Mar, la Feb 8 2008, 06:00 PM, a spus:
Si a 2-ua intrebare este ce informatii se gasesc in system volume information,si unde se gaseste acest folder?!
Multumesc!
System Volume Information se găseşte pe fiecare local disk, pe fiecare partiţie, indiferent cāt de multe ai. Dar face parte dintre fişierele protejate ale sistemului de operare, aşa că nu-l poţi vedea decāt īn două moduri: ori cu file-managere third-party care ignoră marcarea fişierelor ca "protejate", ori debifezi caseta "Hide protected operating system files" īn "Folder Options".
Folder-ul C:\DOCUME~1 este \Documents and Settings care se află īn C:\ pe orice maşină Windows. Şi conţine la rāndul lui foldere ca \All users ; \Default User ; \Local Service etc. plus cāte un folder pentru fiecare user. Folder-ul \My Documents pe care-l ai tu afişat pe desktop nu se află pe desktop, se află īn folder-ul userului tău din \Documents and Settings
Windows-ul foloseşte numele lung, el n-o să-ţi afişeze C:\DOCUME~1 decāt dacă vreo aplicaţie care foloseşte numele trunchiate a schimbat numele folderului respectiv. Dar īn acest caz, nu-l mai recunoaşte Windows-ul.
Ţi-am dat acel link de la Apple ca să īnţelegi ce e cu numele lungi din Windows şi numele trunchiate 8.3 Nu te-ai obosit să citeşti acel articol, dar vrei să ţi-l povestesc eu? Bine că te interesa Putty!
Fiecare folder al unui user , inclusiv \Default User , conţine cāte un folder \Local Settings , care la rāndul lui conţine cāte un folder \Temp . Poţi să ai şi 20 de foldere \Temp , de aceea aplicaţia īţi afişează calea, ca să ştii la care se referă.
Aceasta postare a fost editata de harald: 08 February 2008 - 06:46 PM
Scris 09 February 2008 - 12:04 AM
harald, la Feb 8 2008, 06:28 PM, a spus:
Folder-ul C:\DOCUME~1 este \Documents and Settings care se află īn C:\ pe orice maşină Windows. Şi conţine la rāndul lui foldere ca \All users ; \Default User ; \Local Service etc. plus cāte un folder pentru fiecare user. Folder-ul \My Documents pe care-l ai tu afişat pe desktop nu se află pe desktop, se află īn folder-ul userului tău din \Documents and Settings
Windows-ul foloseşte numele lung, el n-o să-ţi afişeze C:\DOCUME~1 decāt dacă vreo aplicaţie care foloseşte numele trunchiate a schimbat numele folderului respectiv. Dar īn acest caz, nu-l mai recunoaşte Windows-ul.
Ţi-am dat acel link de la Apple ca să īnţelegi ce e cu numele lungi din Windows şi numele trunchiate 8.3 Nu te-ai obosit să citeşti acel articol, dar vrei să ţi-l povestesc eu? Bine că te interesa Putty!
Fiecare folder al unui user , inclusiv \Default User , conţine cāte un folder \Local Settings , care la rāndul lui conţine cāte un folder \Temp . Poţi să ai şi 20 de foldere \Temp , de aceea aplicaţia īţi afişează calea, ca să ştii la care se referă.
Am citit chestia de la Apple sa stii!
Scris 09 February 2008 - 04:11 PM
Alex Mar, la Feb 9 2008, 12:04 AM, a spus:
Mulţumesc
back on-topic: şi ţi-ai rezolvat problema, ai găsit īn care dintre directoarele ...\Temp se fac dezarhivările?
Aceasta postare a fost editata de harald: 09 February 2008 - 04:17 PM
Scris 09 February 2008 - 06:24 PM
harald, la Feb 9 2008, 04:11 PM, a spus:
back on-topic: şi ţi-ai rezolvat problema, ai găsit īn care dintre directoarele ...\Temp se fac dezarhivările?
Da am gasit,si iti multumesc!
Dar te roooooooog muuuuuuuuuuult nu ezita sa imi spui cum fac sa am poza la avatar(am incercat peste tot!),si cum pot sa imi apara motto-ul personal,si o mica imagine sub scris ca la altii!!!!!Please!Je vous prie!Te roooog!!!
Si daca vrei sa citesti intrebarea cu ciudatenii in pachetele de ping(prima intrebare).....poate ai u vreo idee!!!
Multumesc mult!
Aceasta postare a fost editata de Alex Mar: 09 February 2008 - 06:31 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
calculator blocat la accesare internet / messenger | puiu.t | 3 | 5.207 |
|
Program de editat video
Porgram de editat.....view |
rety-s | 1 | 5.231 |
|
3d studio max | butterfly22 | 2 | 2.955 |
|
Modem problematic | Evilgecko | 1 | 966 |
|
mesaj despre macro-uri ala deschiderea fisierelor Word?
File contain macros with expired or revoked signature? |
Sarah N.... | 0 | 1.386 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS