sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Path necunoscut si sistem volume information! Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   «Nsl» 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-December 07

Scris 08 February 2008 - 11:00 AM

De multe ori,de exemplu la dezarhivarea a ceva,arata ca se va salva aici:C:\DOCUME~1\blablablabla\balbalbal\blabla\Temp
Dar eu nu gasesc nici prin fisierele ascunse folderul DOCUME~1 in C:!!!!!
Ce este acest patch tampit?!
0

#2 Utilizator online   Paul Brahtl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 25-July 07

Scris 08 February 2008 - 02:01 PM

Patch sau path?
Folderul despre care intrebi tu este Documents and Settings.
Este o practica mai putin ortodoxa a programatorilor ca atunci cand lungimea path-ului depaseste o anumita limita, sa truncheze sirul pastrand doar inceputul si sfarsitul acestuia.
Stilul de a pune ~1 este o modalitatea a programelor facute pe FAT16 si care nu puteau utiliza in denumirea fisierelor mai mult de 8 caractere.
0

#3 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 08 February 2008 - 02:11 PM

Vezi postareaAlex Mar, la Feb 8 2008, 11:00 AM, a spus:

Dar eu nu gasesc nici prin fisierele ascunse folderul DOCUME~1 in C:!!!!!
Ce este acest patch tampit?!

Dacă īncerci să cauţi pe Google pagini referitoare la "MS-DOS truncated file name",

http://www.google.ro/search?q=MS-DOS+trunc...art=10&sa=N

vei obţine nişte explicaţii foarte clare de la Apple :good: :o:

http://docs.info.apple.com/article.html?ar...360&coll=ap

şi nişte explicaţii mult mai alambicate de la Microsoft:

http://www.microsoft.com/technet/archive/w...s.mspx?mfr=true

Dar a califica un path ("cale", īn engleză īn original) drept "tāmpit", nu te face pe tine mai inteligent, prin contrast.
0

#4 Utilizator offline   «Nsl» 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 February 2008 - 02:47 PM

Vezi postareaharald, la Feb 8 2008, 02:11 PM, a spus:

Dacă īncerci să cauţi pe Google pagini referitoare la "MS-DOS truncated file name",

http://www.google.ro/search?q=MS-DOS+trunc...art=10&sa=N

vei obţine nişte explicaţii foarte clare de la Apple :good: :o:

http://docs.info.apple.com/article.html?ar...360&coll=ap

şi nişte explicaţii mult mai alambicate de la Microsoft:

http://www.microsoft.com/technet/archive/w...s.mspx?mfr=true

Dar a califica un path ("cale", īn engleză īn original) drept "tāmpit", nu te face pe tine mai inteligent, prin contrast.

Voi continua sa-i zic tampit,analfabet,handicapat(personificare!)pentru ca din cauza acestui lucru de 1000 de ori am avut virusi!!
In loc de blablablabla scria mai multe dar le-am uitat!Chestia e ca sigur nu este documents and settings si cred ca e ceva ooooo variabila de mediu!!!!Voi ce parere mai aveti?!

{Stiam ca inseamna cale dar nush de ce am scris patch!!!!!!!)

Dar in sistem volume information ce se gaseste si unde?!(in C: nici urma de el!!!)

Aceasta postare a fost editata de Alex Mar: 08 February 2008 - 02:50 PM

0

#5 Utilizator offline   Anonymus Kline 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-March 07

Scris 08 February 2008 - 05:49 PM

Vezi postareaAlex Mar, la Feb 8 2008, 02:47 PM, a spus:

Voi continua sa-i zic tampit,analfabet,handicapat(personificare!)pentru ca din cauza acestui lucru de 1000 de ori am avut virusi!!

Lume, nu folositi asemenea termeni. In primul rand, daca da vreunu search pe google "patch tampit" ajunge aici... Si, daca te-ai fi adresat unei persoane, ai fi avut warn pentru atac la persoana. Pentru atac la patch nu se da nimic. :o:

Sincer, nu inteleg care e intrebarea...

O sa iti corectez titlu, Alexe...
0

#6 Utilizator offline   «Nsl» 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 February 2008 - 06:00 PM

Intrebarea este unde pot gasi path-ul ala C:\DOCUME~1...SI asa mai departe in timp ce nu exista in C folderul DOCUME~1!?!??!?!?
Si a 2-ua intrebare este ce informatii se gasesc in system volume information,si unde se gaseste acest folder?!
Multumesc!
0

#7 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 February 2008 - 06:28 PM

Vezi postareaAlex Mar, la Feb 8 2008, 06:00 PM, a spus:

Intrebarea este unde pot gasi path-ul ala C:\DOCUME~1...SI asa mai departe in timp ce nu exista in C folderul DOCUME~1!?!??!?!?
Si a 2-ua intrebare este ce informatii se gasesc in system volume information,si unde se gaseste acest folder?!
Multumesc!

System Volume Information se găseşte pe fiecare local disk, pe fiecare partiţie, indiferent cāt de multe ai. Dar face parte dintre fişierele protejate ale sistemului de operare, aşa că nu-l poţi vedea decāt īn două moduri: ori cu file-managere third-party care ignoră marcarea fişierelor ca "protejate", ori debifezi caseta "Hide protected operating system files" īn "Folder Options".

Folder-ul C:\DOCUME~1 este \Documents and Settings care se află īn C:\ pe orice maşină Windows. Şi conţine la rāndul lui foldere ca \All users ; \Default User ; \Local Service etc. plus cāte un folder pentru fiecare user. Folder-ul \My Documents pe care-l ai tu afişat pe desktop nu se află pe desktop, se află īn folder-ul userului tău din \Documents and Settings

Windows-ul foloseşte numele lung, el n-o să-ţi afişeze C:\DOCUME~1 decāt dacă vreo aplicaţie care foloseşte numele trunchiate a schimbat numele folderului respectiv. Dar īn acest caz, nu-l mai recunoaşte Windows-ul.

Ţi-am dat acel link de la Apple ca să īnţelegi ce e cu numele lungi din Windows şi numele trunchiate 8.3 Nu te-ai obosit să citeşti acel articol, dar vrei să ţi-l povestesc eu? Bine că te interesa Putty! :o: Tu nu ştii ce ai īn Windows, dar un client ssh e tot ce-ţi lipsea! :good:

Fiecare folder al unui user , inclusiv \Default User , conţine cāte un folder \Local Settings , care la rāndul lui conţine cāte un folder \Temp . Poţi să ai şi 20 de foldere \Temp , de aceea aplicaţia īţi afişează calea, ca să ştii la care se referă.

Aceasta postare a fost editata de harald: 08 February 2008 - 06:46 PM

0

#8 Utilizator offline   «Nsl» 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 February 2008 - 12:04 AM

Vezi postareaharald, la Feb 8 2008, 06:28 PM, a spus:

System Volume Information se găseşte pe fiecare local disk, pe fiecare partiţie, indiferent cāt de multe ai. Dar face parte dintre fişierele protejate ale sistemului de operare, aşa că nu-l poţi vedea decāt īn două moduri: ori cu file-managere third-party care ignoră marcarea fişierelor ca "protejate", ori debifezi caseta "Hide protected operating system files" īn "Folder Options".

Folder-ul C:\DOCUME~1 este \Documents and Settings care se află īn C:\ pe orice maşină Windows. Şi conţine la rāndul lui foldere ca \All users ; \Default User ; \Local Service etc. plus cāte un folder pentru fiecare user. Folder-ul \My Documents pe care-l ai tu afişat pe desktop nu se află pe desktop, se află īn folder-ul userului tău din \Documents and Settings

Windows-ul foloseşte numele lung, el n-o să-ţi afişeze C:\DOCUME~1 decāt dacă vreo aplicaţie care foloseşte numele trunchiate a schimbat numele folderului respectiv. Dar īn acest caz, nu-l mai recunoaşte Windows-ul.

Ţi-am dat acel link de la Apple ca să īnţelegi ce e cu numele lungi din Windows şi numele trunchiate 8.3 Nu te-ai obosit să citeşti acel articol, dar vrei să ţi-l povestesc eu? Bine că te interesa Putty! :cheer: Tu nu ştii ce ai īn Windows, dar un client ssh e tot ce-ţi lipsea! :good:

Fiecare folder al unui user , inclusiv \Default User , conţine cāte un folder \Local Settings , care la rāndul lui conţine cāte un folder \Temp . Poţi să ai şi 20 de foldere \Temp , de aceea aplicaţia īţi afişează calea, ca să ştii la care se referă.

Am citit chestia de la Apple sa stii! :doh:
0

#9 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 February 2008 - 04:11 PM

Vezi postareaAlex Mar, la Feb 9 2008, 12:04 AM, a spus:

Am citit chestia de la Apple sa stii! :hi:

Mulţumesc :P Ştiam eu că se poate conta pe tine :lol2: Da' poză la avatar, tot n-ai 8) :crazy:

back on-topic: şi ţi-ai rezolvat problema, ai găsit īn care dintre directoarele ...\Temp se fac dezarhivările?

Aceasta postare a fost editata de harald: 09 February 2008 - 04:17 PM

0

#10 Utilizator offline   «Nsl» 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 February 2008 - 06:24 PM

Vezi postareaharald, la Feb 9 2008, 04:11 PM, a spus:

Mulţumesc :P Ştiam eu că se poate conta pe tine :lol2: Da' poză la avatar, tot n-ai :hi: :crazy:

back on-topic: şi ţi-ai rezolvat problema, ai găsit īn care dintre directoarele ...\Temp se fac dezarhivările?

Da am gasit,si iti multumesc!
Dar te roooooooog muuuuuuuuuuult nu ezita sa imi spui cum fac sa am poza la avatar(am incercat peste tot!),si cum pot sa imi apara motto-ul personal,si o mica imagine sub scris ca la altii!!!!!Please!Je vous prie!Te roooog!!!
Si daca vrei sa citesti intrebarea cu ciudatenii in pachetele de ping(prima intrebare).....poate ai u vreo idee!!!
Multumesc mult! 8)

Aceasta postare a fost editata de Alex Mar: 09 February 2008 - 06:31 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi calculator blocat la accesare internet / messenger puiu.t  3 5.207
Replici noi Program de editat video
Porgram de editat.....view
rety-s  1 5.231
Replici noi 3d studio max butterfly22  2 2.955
Replici noi Modem problematic Evilgecko  1 966
Replici noi mesaj despre macro-uri ala deschiderea fisierelor Word?
File contain macros with expired or revoked signature?
Sarah N....  0 1.386