sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

La moartea lui Michael Jackson teoria conspiratiei Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Marian Badea 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-June 09

Scris 27 June 2009 - 12:15 PM

La moartea lui Michael Jackson

Eram in Canada, prin 1993. Aveam, in Montreal, un singur prieten, un armean de 60 de ani, fost francmason, mare om ; ne uitam la televizor, vorbea Bush (batranul), nu mai stiu despre ce. La un timp, canalul care transmitea discursul in direct l-a taiat pe presedinte ; a urmat o secunda de suspans, dupa care pe ecran a aparut Michael. Nici despre el nu-mi amintesc ce voia sa spuna, dar se hotarase omul sa dea o declaratie si toate posturile de televiziune, fara exceptie, i-au taiat macaroana lui Bush, in favoarea lui Michael.
Dupa cateva clipe de stupoare, m-am uitat la prietenul meu: ramasese si el cu gura cascata. Mi-a spus, grav: “Pacat de Michael Jackson, cred c-a fost o intamplare, suprapunerea aparitiei lui si discursul criminalului astuia. Acum, sa vezi ce urmeaza: atacuri, defaimari, procese, o sa ajunga rau de tot. Il termina Astia de tot, mare pacat! Apoi, or sa-l omoare.” Mi-a spus toate astea dupa numai cateva secunde de reflectie.
“Care Astia, frate, cine e mai tare ca Michael, are un miliard de fani, nu vezi ca l-a umilit pe Bush, adineauri ? Si mai are si cateva miliarde...”, am raspuns eu, ca un tampit ce eram. “Am sa-ti spun eu cine sunt Astia si ai sa vezi cu ochii tai de ce-s in stare. Tu nu-ti dai seama ce putere are baiatul asta, daca a reusit sa-l dea afara pe Bush de pe toate canalele? Daca aparea si spunea: hai la lupta cea mare?”, mi-a mai spus prietenul meu, dupa care mi-a povestit timp de doi ani, cateva ore pe zi, cine sunt Astia.
Intr-adevar, la cateva saptamani de la ciudatul eveniment, Michael a devenit evazionist fiscal, a fost tarat in niste procese si i s-au luat niste sute de milioane, fara a fi gasit vinovat. Apoi, imediat dupa, a fost acuzat de pedofilie si, fireste, gasit nevinovat, dupa vreo zece ani de procese si de acuzatii dintre cele mai abjecte.
Am crezut ca ma numar printre privilegiati, fiindca stiam, acum, cine sunt Astia si de ce sunt in stare. Credeam ca Ei intentioneaza sa distruga pe cei care ameninta sa devina potential periculosi pentru ordinea sociala convenabila.
Mai tarziu, am citit in “Jurnalul fericirii”, al lui Nicolae Steihardt : “Dumnezeu, iertător, nu pedepseşte mereu păcatele şi greşelile noastre. Diavolul, treaz, nu ne trece cu vederea nici o faptă bună. De aceea este atat de greu de făptuit binele, pentru că intalneşti la tot pasul indarjitele impotriviri şi iscusitele piedici ale celui viclean. Nietzsche: „Suntem indeosebi sancţionaţi pentru virtuţile noastre."
Deindată ce ia hotărarea de a face binele, omul işi asumă o răspundere imensă şi-şi bagă de bună voie capul in laţ. Ce-i drept, binele fiind de esenţă divină, voitorii de bine dau dovadă — e un punct asupra căruia trebuie să dăm dreptate diavolului — de mare cutezanţă şi chiar de trufie. Oricum, inainte de a te avanta in domeniul binelui este necesar a şti că treci pe teren minat.”
Atunci am inteles ca Astia nu apara vreun sistem sau ordine anume, ci un sistem de valori: ura, frica, deznadejdea, delatiunea, batjocura ieftina, neincrederea, invidia, smecheria, nedreptatea, egoismul, fac parte din acest sistem.
Atunci cand cineva se incapataneaza sa promoveze, prin vorbe, activitate si atituduine, iubirea, curajul, speranta, modestia, increderea, respectul, profunzimea, dreptatea, ingenuitatea, altruismul, Astia nu dorm. Atacul este cu atat mai puternic, cu cat anvergura personajului pozitiv este mai mare, mijloacele din arsenalul Lor fiind destul de tari. Ati vazut ce i-au facut lui Iisus, dar si celorlalte sute (chiar mii) de sfinti, care au murit, fara exceptie, in chinuri, ce le-au facut celor doi Martin Luther (pe Martin Luther King l-au arestat de zeci de ori, l-au acuzat de aproape toate faptele din codul penal si apoi l-au omorat), lui Eminescu, lui Labis (a fost impins in fata tramvaiului), lui Kenedy, printesei Diana, lui Elvis, lui Michael. Urmeaza Mel Gibson…
Si toate astea pentru ca acestia au indus oamenilor sentimente de iubire si speranta.
Credeau ca l-au terminat pe Michael Jackson, dar acesta tocmai era pe cale sa renasca si sa produca atat de multa iubire, pentru atatea sute de milioane de oameni... De nesuportat, pentru Astia.
Medicul i-a facut o injectie lui Michael Jackson si apoi a disparut. El crede ca scapa cu banii, dar va fi omorat, la randul lui, de tovarasii si comanditarii sai, ca sa nu vorbeasca. Ca de obicei.
Marian Badea

Aceasta postare a fost editata de nightwish: 28 June 2009 - 05:21 PM
Motiv editare: refacut topic

0

#2 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 27 June 2009 - 02:30 PM

eminescu si labisi alaturi de jesus si michael in marea conspiratie a diavolului !
oau !

imi iau popcornu sa vad filmu asta ca pare interesant

Aceasta postare a fost editata de -olivia-: 27 June 2009 - 02:32 PM

0

#3 Utilizator offline   Taquito 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 14-September 08

Scris 27 June 2009 - 03:46 PM

Mariane, nu te mai lua dupa toti paranoicii. MJ era mai valoros viu decat mort. Aceste 50 de concerte ar fi scos atatia bani cât sa-i acopere datoriile de sute de milioane. Cei care au avut aceasta idee chiar ca erau niste oameni nesimtiti, sa pui un om care era mai mult mort decat viu sa sustina o serie de 50 de concerte...d-abia poate unu' tânăr ! Acel medic a facut si el ce a putut ptr un muribund ! Probabil s-a gândit si el că dacă-l omoară îi va sări toată lumea in cap !
0

#4 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 27 June 2009 - 05:50 PM

doamne cu ce idei mai vin unii.... :cry: fara suparare mi se pare un pic deplasat ideea ce o are initiatorul topicului
0

#5 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 27 June 2009 - 06:38 PM

Vezi postareaMarian Badea, la Jun 27 2009, 01:15 PM, a spus:

De acord, doar că lumea nu-i pregătită să înghită teoriile conspiraţioniste. Omu' are nevoie să simtă palma călduţă a libertăţii mângâindu-l pe grumaz.
0

#6 Utilizator offline   Obsoletus 

• Maximus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 27 June 2009 - 08:34 PM

DE ce e trista moartea lui Michael ?

Omu a avut o viata superba si de 10 ani ...numa s-a chinuit !
Omului i-a picat nasu !!!!

Vezi postareaTaquito, la Jun 27 2009, 04:46 PM, a spus:

Mariane, nu te mai lua dupa toti paranoicii. MJ era mai valoros viu decat mort. Aceste 50 de concerte ar fi scos atatia bani cât sa-i acopere datoriile de sute de milioane. Cei care au avut aceasta idee chiar ca erau niste oameni nesimtiti, sa pui un om care era mai mult mort decat viu sa sustina o serie de 50 de concerte...d-abia poate unu' tânăr ! Acel medic a facut si el ce a putut ptr un muribund ! Probabil s-a gândit si el că dacă-l omoară îi va sări toată lumea in cap !

Prostii

Cele 50 de concerte i-ar fi distrus toata imaginea creata cand era in forma...
0

#7 Utilizator offline   Tom Bishop 

• soldier of fortune
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-November 08

Scris 27 June 2009 - 09:03 PM

Vezi postareatratra, la Jun 27 2009, 07:38 PM, a spus:

De acord, doar că lumea nu-i pregătită să înghită teoriile conspiraţioniste.

Însuşi MJ face oarecum referire la teoria conspiraţionistă aici.
La minutul 2:30 mai exact.

Aceasta postare a fost editata de _Iskander_: 27 June 2009 - 09:05 PM

0

#8 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 27 June 2009 - 10:11 PM

Deindată ce ia hotărarea de a face binele, omul işi asumă o răspundere imensă şi-şi bagă de bună voie capul in laţ. Ce-i drept, binele fiind de esenţă divină, voitorii de bine dau dovadă — e un punct asupra căruia trebuie să dăm dreptate diavolului — de mare cutezanţă şi chiar de trufie. Oricum, inainte de a te avanta in domeniul binelui este necesar a şti că treci pe teren minat.”
Atunci am inteles ca Astia nu apara vreun sistem sau ordine anume, ci un sistem de valori: ura, frica, deznadejdea, delatiunea, batjocura ieftina, neincrederea, invidia, smecheria, nedreptatea, egoismul, fac parte din acest sistem.
Atunci cand cineva se incapataneaza sa promoveze, prin vorbe, activitate si atituduine, iubirea, curajul, speranta, modestia, increderea, respectul, profunzimea, dreptatea, ingenuitatea, altruismul, Astia nu dorm. Atacul este cu atat mai puternic, cu cat anvergura personajului pozitiv este mai mare, mijloacele din arsenalul Lor fiind destul de tari. Ati vazut ce i-au facut lui Iisus, dar si celorlalte sute (chiar mii) de sfinti, care au murit, fara exceptie, in chinuri...
Marian Badea

Mariane mare dreptate gasesc printre randurile tale. Cu riscul de a trece si eu, drept paranoic, declar solemn ca diavolul conduce pe acest pamant. Tocmai din acest motiv, Ceilalti sunt obligati de legea divina sa palmuiasca spre trezire pe cati mai multi somnambuli. Nu merge proverbul : "scapa cine poate".
0

#9 Utilizator offline   Jullye 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 25-June 09

Scris 27 June 2009 - 10:59 PM

Urmeaza Mel Gibson…

Am si eu o curiozitate: de ce nu l-au omorat pe Mel Gibson la filmari, sau pe Maia aici in Romania, ii dadeau doi boschetari in cap si gata. N-au anticipat succesul filmului ?

Aceasta postare a fost editata de Jullye: 27 June 2009 - 11:01 PM

0

#10 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 27 June 2009 - 11:09 PM

Vezi postareaJullye, la Jun 27 2009, 11:59 PM, a spus:

Am si eu o curiozitate: de ce nu l-au omorat pe Mel Gibson la filmari, sau pe Maia aici in Romania, ii dadeau doi boschetari in cap si gata. N-au anticipat succesul filmului ?

da de cand e mel gipson o asa personalitate ?
si ce-ai cu maia ? :lol:
asta daca dam crezare dlui badea cu paranoia mentionata mai sus :cry:

si jullye e cam morbida si ciudata curiozitatea ta

Aceasta postare a fost editata de -olivia-: 27 June 2009 - 11:10 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »