Desi nu sunt un romantic vreau sa va zic ca acest film ma impresionat mai mult decat altele de gen si chiar mai mult decat cartea.
Voi ce parere aveti de film si de poveste in principal?Cam ireala povestea dar frumoasa in acelasi timp
Pagina 1 din 1
Wuthering Heights Un super Film
Scris 07 February 2008 - 03:16 PM
Si mie mi-a placut foarte mult cartea, am citit-o de doua ori pana acum. Am imprumutat si de la biblioteca British Council o versiune a filmului (nu stiu cate sunt sau daca sunt mai multe)... O poveste foarte frumoasa...
Scris 07 February 2008 - 03:40 PM
mie nu mi-a placut decat dupa ce era sa primesc un 3 la English Literature in liceu. Apoi am pus mana si am invatat si nu mai "Heathcliff" imi suna in cap... dar pana la urma mi-a placut si am si facut un eseu bun pe tema Wuthering Heights.
Filmul nu l-am vazut, dar cred ca cel din 1939 e mai bun decat variantele ulterioare. Uau dar apropo... mi-a placut enorm Gone with the wind (filmul din acelasi an).
Filmul nu l-am vazut, dar cred ca cel din 1939 e mai bun decat variantele ulterioare. Uau dar apropo... mi-a placut enorm Gone with the wind (filmul din acelasi an).
Scris 11 February 2008 - 06:46 PM
eu am citit cartea de vreo trei ori dar nu am vazut filmul...de obicei nu prea vad filme dupa carti celebre pentru a nu fi dezamagita...nu prea se compara(aseamana) imaginatia mea cu cea a regizorului:D ce varianta a filmului imi recomandatzi sa caut si sa vizionez?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: ghost | oktavianser | 17 | 4.537 |
|
Eu robotul | tahionic | 6 | 6.149 |
|
Chasing Liberty | roportal | 5 | 5.735 |
|