sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Stiri: Presedintele Nicolas Sarkozy a sustinut un discurs in Parlamentul Romaniei Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 01-September 05

Scris 05 February 2008 - 10:58 PM

Presedintele Nicolas Sarkozy a ajuns in Parlamentul Romaniei, imediat dupa intrevederea pe care a avut-o cu presedintele Romaniei, Traian Basescu. Presedintele francez a rostit un discurs in plenul Legislativului roman. "Romania este astazi libera, democratica si europeana, iar Franta are incredere in vigoarea Romaniei. Franta este prietena fidela a Romaniei si nu va va trada niciodata", a sustinut Nicolas Sarkozy, in Parlamentul roman. "Sunt mandru sa fiu primul presedinte francez care...

Articolul complet
0

#2 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 06 February 2008 - 01:53 AM

Îmi amintesc de aburelile pe care le emiteau la NaţionalTV, cu o zi înainte de sosirea lui. Ştiri emise cu un aer de patetism crunt : "priviţi, acum un an, acest bulevard era împobobit şi curăţat, iar Arcul de Triumf strălucea; acum, nimeni nu va veni să îl întâmpine pe preşedintele Franţei. vor fi doar un bulevard pustiu şi un arc de triumf în reparaţii. un gest trist din partea politicienilor noştri". [insert reporter-cu-spume-la-gură here]

A doua zi, când am aflat durata vizitei şi scopul ei, m-a pufnit râsul, gândindu-mă la babele care cu o zi înainte avuseseră subiect de bârfă, lipsa de preocupare pentru imagine a "politicienilor noştri". Scăpând bineînţeles din vedere că data trecută era pentru show, acum pentru politică.

Citeaza

The president of France, Nicolas Sarkozy, will arrive today in Romania for an official visit at the invitation of president Traian Basescu. His schedule includes official meetings in which the bilateral cooperation level shall be discussed and the positions promoted by the two states towards the European and international common interest issues. The presidents of the two countries will also a document of strategic partnership application between Romania and France.

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic