sau Inregistrare

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 101
  • 102
  • 103
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Israel vs Palestina .A castigat sionismul lupta? Daca da, cum? Teme combinate Evaluare topic: * * * - -

#1021 Utilizator offline   ben_gal_1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-November 07

Scris 18 June 2010 - 06:41 AM

Vezi postareaIntifada, la Jun 17 2010, 08:24 PM, a spus:

Se perpetueaza mitul asta mai ceva ca tantarii vara pe mlastina.
Astazi iataganul nu mai este folosit si a fost inlocuit cu "Convoaie umanitare", insa tipetele razboinice au ramas neschimbate. Tot ele au fost acelea folosite in timpul holocaustului armean.
Ce-mi place la musulmanii astia ne-arabi este sinceritatea.

In clipul de mai jos vedem actiunea unui armasar iudaic asupra lui Erdogan:

RODEO: Recep Tayyip Erdogan vs Horse - At Üzerinde..
http://www.youtube.c...h?v=nEIny4gm8mY

Cei cu ochi ageri vor observa, desigur, cum acest armasar in scarpina pe turc la sistemul de reproducere.
Se spune ca turcului i-a fost extirpat sistemul anul trecut, insa armasarul nu a fost instiintat.
0

#1022 Utilizator offline   ben_gal_1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 18 June 2010 - 11:41 PM

Vezi postareajoannahart, la Jun 18 2010, 07:41 AM, a spus:

Va inteleg perfect punctul de vedere , dar Gaza nu e locuita numai de hamas. Sigur ca ideea generala este aceea ca populatia i-a vrut si acum plateste.
Spuneti ca exista doua popoare palestiniene. De ce?(lasand Hamasul la o parte). Totusi ce procent reprezinta Hamas in gaza( la numarul de locuitori)?
De ce credeti ca noi europenii nu intelegem mentalitatea arabilor? Va referiti la noi, cei "de rand" sau la nivel diplomatic, la forurile care nu va sustin actiunile in zona palestinei?

Cat despre Cisiordania , Iordania nu cunosc situatia, insa stiu ca Egiptul are alte motive pentru care se ascunde mereu sub pres . Egiptul sta pe un Vezuviu social , in plus se apropie alegerile.............

Teroristi hamasnici - 20.000
Civili gazani - 1,4 milioane, insa nu pot face nimic caci nu au arme si sunt terorizati de catre hamasnici.

Palestinieni: dupa cite stiu eu sunt de un singur fel si au sosit din Arabia Saudita. Ei includ fermieri=falahi si beduini [vezi El Zorab. Acum au camioane]. Nu au legaturi genetice cu hashemitii iordanieni, nu cu egiptenii, nu cu sirieni si nici cu libanezii. Acesta este motivul ca nu pot imigra in tarile de mai sus si ramin pe capul Israelului.

Sper ca am lamurit, intrucitva, chestiunea.
0

#1023 Utilizator offline   Evreul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-July 09

Scris 19 June 2010 - 02:46 PM

Am gasit un site care explica situatia Israelului si a palestinienilor in Orientul apropiat,descriere reala si aca as fi trebuit sa-i dau nota i-as fi dat 8 din 10. Cred ca va limpezii la multi ce si dece se intampla intre evrei si arabi in OA.
http://paginiromanes...art=1-I01-01091
0

#1024 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 30 June 2010 - 01:36 PM

Luni seara, o rachetă Kassam, trasă de palestinieni din Fâşia Gaza în direcţia teritoriului israelian, a explodat într-o zonă deschisă din regiunea Eşkol. Conform postului de radio național Kol Israel, nici o persoană nu a fost rănită şi nu s-au înregistrat pagube.

Probabil racheta făcea parte dintr-un "ajutor umanitar" trimis palestinienilor.
0

#1025 Utilizator offline   Evreul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 July 2010 - 06:56 PM

Vezi postareaKeRenSa, la Feb 5 2008, 11:50 PM, a spus:

Considerati ca Israelul are dreptul sa ocupe teritoriul palestinian? Daca da ...de ce? (orice alt argument decât cel biblic)

Este sionismul doctrina rasista?

La intrebarea ta: Din punct de vedere international si legal,nu exista un teritoriu palestinian pana azi. Dece? In 1947 cand adunarea generala a lui ONU a decis dupa vot ca in teritoriul Palestinii mandatorie se va impartii intre DOUA state, unu evreu si unu arab.
Evreii au dat asentimentul si statul Israel a fost infintat. Arabii au inceput un razboi care nu sa terminat pana azi . Arabii au respins propunerea impartirii tarii si votului legal.
Din 1948 si pana in 1967, Cisiordania a fost cucerita de Iordania si Fasia Gaza de Egipt. In 1967 Israelul a invins inca o data arabii in razboi care le-a fost impus si au cucerit Cisiordania si Fasia Gaza. Cand Israelul a semnat pact de pace cu Egiptul si cu Iordania,li sa propus sa se intoarca la Cisiordania si la Fasia Gaza dar ei au spus NU,MULTUMESC. Asa ca Israelul azi nu are la cine sa inapoieze teritoarele astea. Statul arab care a adoptat numele de palestinian inca nu sa infintat si motivul principal este ca Fasia Gaza se razboieste nu numai cu Israel incontinu ci si cu arabii din Cisiordania.
Cand inainte cu cativa ani Israelul a decis sa "elibereze" Fasia Gaza complect de prezenta israeliana,arabii s-au rasculat acolo si au infintat un "stat" care este numai o colonie a Iranului si Al kaida .Asta a fost o mare gresala. Egiptenii si Iordanezii au stiut ei dece e mai bine sa se indaparteze de palestinieni.

Sionismul nu este o doctrina rasista. Sionismul este o doctrina care are ca scop sa adune poporul evreu inprastiat in lume in tara sa Israel. Sionismul se refera numai la evrei (DE TOATE CULORILE),din toata lumea. Daca un roman crestin vrea sa emigreze in Israel,asta nu depinde de sionism. Nu se poate chema refuzul primirii unei persoane ne-evreica in Israel ca rasism.
0

#1026 Utilizator offline   ben_gal_1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 July 2010 - 10:15 PM

Vezi postareaIntifada, la Jun 16 2010, 03:31 PM, a spus:

.Muhammad(saws) cica va plagiat scriptura fara sa va intrebe

Ce-i aia "saws"?
0

#1027 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 04 July 2010 - 10:46 PM

Vezi postareaben_gal, la Jul 5 2010, 10:15 AM, a spus:

Ce-i aia "saws"?

Nu e important pentru tine sa stii ce inseamna.Dar ma mir ca tu cel care esti atotstiitor nu stii ...:roll:
Vezi mai bine de plangerea aia la parchet...ce sa mai intamplat nou? Cam pe cand sa astept deputatii la aeroport? :)

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 04 July 2010 - 10:47 PM

0

#1028 Utilizator offline   Evreul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 July 2010 - 10:20 AM

Daca intrebarea este daca Israelul a castigat lupta,raspunsul este da, cu ajutorul sionismului. Multi inculti care nu cunosc materia ,frica de necunoscut ii fac sa se apere de acel necunoscut cu ajutorul armei incultilor,minciuna.
Asa au fost publicate nenumarate situri mincinoase despre Talmudul evreiesc si asa au fost publicate gogoase de trei bani despre Sionism.
Sionismul este o doctrina a evreilor care tinde sa adune pe toti evreii din lume in tara lor, Israel. Sionismul se ocupa numai si numai de asta si toate altele "calitati"si "conspiratii" nu valoreaza nimica.
Sionismul nu se lupta cu nimeni. Nici patriotismul roman, de exemplu, nu se lupta cu nimeni.
Sionismul in trecut a educat evreii la iubirea tarii lor.Sionismul a facut ca poporul sa se pregateaca inca inainte cu sute de ani la vitoarea infintare a tarii Israel. Sa se reinvieze limba ebraica. Sa se cumpere pamanturi in Palestina.Sa se ajute evreiilor sa emigreze in Israel. Nimic in legatura cu altii . Numai cu evreii.
Sionismul a castigat deocamdata lupta ca Israelul a fost infintat. Azi Sionismul este Agentia evreiasca care are ca scop sa convinga evreii sa emigreze la Israel si sa-i ajute material. Azi Sionismul este societatea de plantari de pomi KKL care in lungul anilor inpaduresc tara si fac drumuri in folosul ista. Azi Sionismul este patriotismul evreilor din toata lumea si cleiul care ii unesc.
0

#1029 Utilizator offline   ben_gal_1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 July 2010 - 08:46 AM

Vezi postareaNaeema, la Jul 4 2010, 11:46 PM, a spus:

Nu e important pentru tine sa stii ce inseamna.Dar ma mir ca tu cel care esti atotstiitor nu stii ...:lol:
Vezi mai bine de plangerea aia la parchet...ce sa mai intamplat nou? Cam pe cand sa astept deputatii la aeroport? :flowers:

Stiu, insa nu-i vad folosul.
Plingerea? Merge normal. O sa fie bine, pardon, rau.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 101
  • 102
  • 103
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Adio "Portile de Fier".
Oficialii FMI au cerut Guvernului sa privatizeze 51 la suta
Hydro314  0 1.468
Replici noi Intangibilii Conservativeyog  3 2.420
Replici noi Va era dor de C.V.Tudor?!
-paine si(sau) circ
Ghijoi  11 2.822
Hot Topic (New) George Soros
cine este si ce urmareste acest secesionist maghiar
Lazio  92 30.533
Replici noi Vom ramane minoritari in tara noastra!?
Un interviu cu Neagu Djuvara, care merita luat in seama.
New Task  1 1.442