sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ati merge in Chad? Chemare la razboi... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Anonymus Kline 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-March 07

Scris 05 February 2008 - 06:54 PM

Am auzit ca tara noastra minunata va trimite trupe intr-o tarisoara departata care are (banuiesc ca prin coincidenta) acelasi tricolor. Da! Rosu galben si albastru! Daca vreti sa luptati pentru tara, popor, si tricolor, acum e momentul :cheer: .
Articole si surse: http://www.gardianul.ro/2008/01/13/externe...ie-s107259.html
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=1735...Hash=87bda5c6a3

Eu personal am intrebat pre parinti si mi-au raspuns:
"Du-te la oştire! Pentru ţara mori!
Şi-ţi va fi mormântul coronat cu flori!"

Faptul ca dialogul s-a desfasurat in imaginatia mea, si ca nu am corn din care sa suflu e irelevant.

In orice caz, hai sa vedem, cati voluntari avem? Mai are neamu nostru romanesc vointa in el, sa lupte sub flamura tricolorului??? Cati se ofera??? Dar ca ajutor umanitar, cine ar merge??
0

#2 Utilizator offline   Liviu. 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 07 February 2008 - 02:17 PM

Vezi postareaAnonymus Kline, la Feb 5 2008, 06:54 PM, a spus:

Am auzit ca tara noastra minunata va trimite trupe intr-o tarisoara departata care are (banuiesc ca prin coincidenta) acelasi tricolor. Da! Rosu galben si albastru! Daca vreti sa luptati pentru tara, popor, si tricolor, acum e momentul :senile: .
Articole si surse: http://www.gardianul.ro/2008/01/13/externe...ie-s107259.html
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=1735...Hash=87bda5c6a3

Eu personal am intrebat pre parinti si mi-au raspuns:
"Du-te la oştire! Pentru ţara mori!
Şi-ţi va fi mormântul coronat cu flori!"

Faptul ca dialogul s-a desfasurat in imaginatia mea, si ca nu am corn din care sa suflu e irelevant.

In orice caz, hai sa vedem, cati voluntari avem? Mai are neamu nostru romanesc vointa in el, sa lupte sub flamura tricolorului??? Cati se ofera??? Dar ca ajutor umanitar, cine ar merge??

Nu mai suntem pe vremea lui Antonescu.
0

#3 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 07 February 2008 - 02:20 PM

Sunt destui care se duc, se da spaga sa se mearga in Irak sau Afganistan, cei care lucreaza in unitati militare stiu despre ce vorbesc :senile:

Romanu' pentru bani face orice, din pacate
0

#4 Utilizator offline   Anonymus Kline 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 11 February 2008 - 06:28 PM

Da, de ce vorbiti de parca ar fi ceva rau???
0

#5 Utilizator offline   Liviu. 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 February 2008 - 04:09 AM

Nu spunem ca ar fi rau, insa nici bine, deoarece mi se pare cea mai mare tampenie diplomatica a Europei. De ce ar trebui sa ne implicam in conflicte pt ca asa vrea U.E.? De fapt, nu e o noutate ca statul roman se lasa a nu stiu cata oara manipulat. De asta imi doresc Moldova Mare si libera.
0

#6 Utilizator offline   Anonymus Kline 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 February 2008 - 03:07 PM

Vezi postareaAzaghayev, la Feb 12 2008, 04:09 AM, a spus:

Nu spunem ca ar fi rau, insa nici bine, deoarece mi se pare cea mai mare tampenie diplomatica a Europei. De ce ar trebui sa ne implicam in conflicte pt ca asa vrea U.E.? De fapt, nu e o noutate ca statul roman se lasa a nu stiu cata oara manipulat. De asta imi doresc Moldova Mare si libera.

De cate ori au vrut bunicii vostrii sa vina americanii ??? Ca sa ii scape de rusi...

De ce noi sa nu fim salvatori??? De ce sa lasam atata sange sa curga in tara aia, sange nevinovat cand o putem oprii???
0

#7 Utilizator offline   Liviu. 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 February 2008 - 03:21 PM

Tu nu intelegi ca noi facem asa ceva la ordinul U.E.? De ce nu se implica Australia sau Africa de Sud in schimb?
0

#8 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 13 February 2008 - 01:28 AM

Vezi postareaAzaghayev, la Feb 12 2008, 03:21 PM, a spus:

Tu nu intelegi ca noi facem asa ceva la ordinul U.E.? De ce nu se implica Australia sau Africa de Sud in schimb?

Tre'să ai o minte îngrămădită rău, ca să consideri că trimitem trupe "la ordinul UE". Tu când îţi cumperi pâine, vânzătoarea ţi-o înmânează "la ordinul" primarului? Pentru că primarul a semnat autorizaţia de funcţionare? :lol2:

Australia se implică mult mai mult decât ţi-ar permite mintea aia îngrămădită să-ţi imaginezi. Da' dacă nu scrie pe forum, înseamnă că nu se implică. De momentele când Timorul de Est şi-a declarat independenţa şi a fost nevoie de trupe împotriva miliţiilor indoneziene, cine s-a implicat? România?

Vezi postareaAzaghayev, la Feb 12 2008, 04:09 AM, a spus:

Trupele româneşti nu se duc acolo să lupte, Bourul Moldovei! :o:

Trupele de menţinere a păcii nu se implică în conflicte, aşa cum în încăierările dintre borfaşi, Poliţia nu ia partea vreuneia din tabere. De ce e nevoie de Poliţie pe străzi? N-ar putea sta fiecare poliţist acasă şi să nu se mai "implice în conflicte"?

Eşti tare, dacă ai ajuns să evaluezi şi "tâmpeniile diplomatice ale Europei". Meleşcanu e copil de grădiniţă pe lângă tine.

Aceasta postare a fost editata de harald: 13 February 2008 - 01:31 AM

0

#9 Utilizator offline   Liviu. 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 February 2008 - 02:50 AM

Vezi postareaharald, la Feb 13 2008, 01:28 AM, a spus:

Tre'să ai o minte îngrămădită rău, ca să consideri că trimitem trupe "la ordinul UE". Tu când îţi cumperi pâine, vânzătoarea ţi-o înmânează "la ordinul" primarului? Pentru că primarul a semnat autorizaţia de funcţionare? :lol2:

Australia se implică mult mai mult decât ţi-ar permite mintea aia îngrămădită să-ţi imaginezi. Da' dacă nu scrie pe forum, înseamnă că nu se implică. De momentele când Timorul de Est şi-a declarat independenţa şi a fost nevoie de trupe împotriva miliţiilor indoneziene, cine s-a implicat? România?

Trupele româneşti nu se duc acolo să lupte, Bourul Moldovei! :o:

Trupele de menţinere a păcii nu se implică în conflicte, aşa cum în încăierările dintre borfaşi, Poliţia nu ia partea vreuneia din tabere. De ce e nevoie de Poliţie pe străzi? N-ar putea sta fiecare poliţist acasă şi să nu se mai "implice în conflicte"?

Eşti tare, dacă ai ajuns să evaluezi şi "tâmpeniile diplomatice ale Europei". Meleşcanu e copil de grădiniţă pe lângă tine.

In primul rand, nu cred ca ar trebui sa te exprimi in termeni peiorativi despre capacitatile mele intelectuale. Inteleg ca ai o varsta si ca poti sa-i spui unui pusti ca mine ca n-are dreptate, insa nu mai incerca sa-i convingi pe altii pe baza insultelor. Ori esti prea pragmatic si nu intelegi ca majoritatea discutiilor pot fi interpretabile?
0

#10 Utilizator offline   Oblomov 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 13 February 2008 - 02:06 PM

Ce e ala Chad :bataita:( daca tot suntem pe un forum in limba romana as prefera sa folosim aceasta limba si in titlul )

Ciad (araba: تشاد / Tašād, franceza Tchad) sau Republica Ciad este o ţară situată în centrul Africii. Capitala Ciadului este oraşul N'Djamena. (sursa Wikipedia)

Nu sunt de acord cu imprastierea trupelor romanesti doar ca sa mai bifam ceva :jester: daca tot trimitem trupe am face mai bine sa trimitem intr-o zona de conflict (cel mult doua)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic