Azaghayev, la Feb 12 2008, 03:21 PM, a spus:
Tu nu intelegi ca noi facem asa ceva la ordinul U.E.? De ce nu se implica Australia sau Africa de Sud in schimb?
Tre'să ai o minte îngrămădită rău, ca să consideri că trimitem trupe "la ordinul UE". Tu când îţi cumperi pâine, vânzătoarea ţi-o înmânează "la ordinul" primarului? Pentru că primarul a semnat autorizaţia de funcţionare?
Australia se implică mult mai mult decât ţi-ar permite mintea aia îngrămădită să-ţi imaginezi. Da' dacă nu scrie pe forum, înseamnă că nu se implică. De momentele când Timorul de Est şi-a declarat independenţa şi a fost nevoie de trupe împotriva miliţiilor indoneziene, cine s-a implicat? România?
Azaghayev, la Feb 12 2008, 04:09 AM, a spus:
Nu spunem ca ar fi rau, insa nici bine, deoarece mi se pare cea mai mare tampenie diplomatica a Europei. De ce ar trebui sa ne implicam in conflicte pt ca asa vrea U.E.? De fapt, nu e o noutate ca statul roman se lasa a nu stiu cata oara manipulat. De asta imi doresc Moldova Mare si libera.
Trupele româneşti nu se duc acolo să lupte, Bourul Moldovei!
Trupele de menţinere a păcii nu se implică în conflicte, aşa cum în încăierările dintre borfaşi, Poliţia nu ia partea vreuneia din tabere. De ce e nevoie de Poliţie pe străzi? N-ar putea sta fiecare poliţist acasă şi să nu se mai "implice în conflicte"?
Eşti tare, dacă ai ajuns să evaluezi şi "tâmpeniile diplomatice ale Europei". Meleşcanu e copil de grădiniţă pe lângă tine.
Aceasta postare a fost editata de harald: 13 February 2008 - 01:31 AM