ghost
Scris 04 February 2008 - 02:15 PM
daca cunosti altul mai lacrimogen esti liber/a sa il scri aici!!!!!!
Scris 05 February 2008 - 10:21 PM
oktavianser, la Feb 5 2008, 09:59 PM, a spus:
cred ca e prea vechi filmul
Nu e prea vechi...doar ca e stupid sa spui ca e cel mai lacrimogen. Chestie de gusturi. Unii ar putea considera lacrimogen Lord of the rings return of the king(si sa nu crezi ca gresesc...are si LOTR povesti de dragoste pe acolo)
E interesant...nu pot spune ca ma omor...partea de inceput e cea mai buna. Deja cand o da pe SF-uri(a se citi fantome) pentru mine isi pierde tot farmecul
ps offline: tu incerci sa strangi cat mai multe posturi? Am vazut ca ai mai deschis niste topicuri inutile si pe la alte teme...sorry, trebuia sa intreb
Aceasta postare a fost editata de ellen: 05 February 2008 - 10:23 PM
Scris 06 February 2008 - 06:49 AM
ellen, la Feb 5 2008, 10:21 PM, a spus:
Nu e prea vechi...doar ca e stupid sa spui ca e cel mai lacrimogen. Chestie de gusturi. Unii ar putea considera lacrimogen Lord of the rings return of the king(si sa nu crezi ca gresesc...are si LOTR povesti de dragoste pe acolo)
E interesant...nu pot spune ca ma omor...partea de inceput e cea mai buna. Deja cand o da pe SF-uri(a se citi fantome) pentru mine isi pierde tot farmecul
ps offline: tu incerci sa strangi cat mai multe posturi? Am vazut ca ai mai deschis niste topicuri inutile si pe la alte teme...sorry, trebuia sa intreb
vreu sa vad daca am gusturi comune sau ciudate.
decat sa folosesc forulul ca sa am multe postari dar sa si comunic cu membrii, mai bine risc sa pun topicuri inutile
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
underworld vs. vanHelsing! | wishmaster | 9 | 7.293 |
|
|
roportal | 7 | 5.995 |
|
Vreau sa fac un film! | chybrytel | 18 | 4.298 |
|