sau Inregistrare

• 61 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Crestinismul Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   nelu28 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-December 07

Scris 04 February 2008 - 04:14 PM

Citeaza

asta e mai nou crestinism:sa scoti draci din oameni,asta sa fie oare asa important?

este foarte important ..ptr ca un om indracit sau bolnav nu-L poate slujii pe Dumnezeu ,si nici nu-L crede !

de ce multimea il inconjura pe ISUS ?

era imbracat modern ,le dadea bani ,le facea case ,?

ce facea ISUS ?

Ioan 14:12 Adevărat, adevărat, vă spun, că cine crede în Mine, va face şi el lucrările pe care le fac Eu; ba încă va face altele şi mai mari decât acestea; pentru că Eu mă duc la Tatăl:
13 şi ori ce veţi cere în Numele Meu, voi face, pentru ca Tatăl să fie proslăvit în Fiul.

0

#22 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 04 February 2008 - 04:15 PM

Vezi postareanelu28, la Feb 4 2008, 03:14 PM, a spus:

Ioan 14:12 Adevărat, adevărat, vă spun, că cine crede în Mine, va face şi el lucrările pe care le fac Eu; ba încă va face altele şi mai mari decât acestea; pentru că Eu mă duc la Tatăl:
13 şi ori ce veţi cere în Numele Meu, voi face, pentru ca Tatăl să fie proslăvit în Fiul.

nelu,eu vreau sa stiu daca tu personal faci asta.daca faci minuni,daca te insotesc semnele de care zici.nu ma lua cu citate,ti-am mai spus,vorba-i una,fapta-i alta.
0

#23 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 04 February 2008 - 04:16 PM

Vezi postarealupini, la Feb 4 2008, 04:10 PM, a spus:

Crezi ce doreşti.

Da, sigur, si tu poti sa crezi ce doresti, numai ca oricat ai crede tu, nu este suficient ca sa devina realitate. :stars: Asa ca ai bunul simt sa nu mai prezinti asta ca pe un adevar.

Aceasta postare a fost editata de Enki: 04 February 2008 - 04:17 PM

0

#24 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 04 February 2008 - 04:19 PM

Vezi postareaLoreda, la Feb 4 2008, 04:12 PM, a spus:

lupini,nu e dreptul nostru sa judecam si sa dam verdicte despre cine merge in rai sau iad.nu ai tu cum sa stii ce planuri are dumnezeu pentru fiecare.

Chiar acesta e motivul că nu nominalizez cine va merge şi cine nu : pentru că nu ştiu. La fel de bine putea spune cineva despre mine la 18 ani că voi merge în iad, deoarece atunci eram ateu, dar.....Dumnezeu m-a salvat. Tot aşa, nu pot nici eu să spun cine va merge , unde. Însă ştiu criteriile după care vor fi aleşi oamenii pentru iad sau paradis.

Vezi postareaEnki, la Feb 4 2008, 04:16 PM, a spus:

Da, sigur, si tu poti sa crezi ce doresti, numai ca oricat ai crede tu, nu este suficient ca sa devina realitate. :stars:

Bine.
0

#25 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 04 February 2008 - 04:22 PM

Vezi postarealupini, la Feb 4 2008, 03:19 PM, a spus:

Chiar acesta e motivul că nu nominalizez cine va merge şi cine nu : pentru că nu ştiu. La fel de bine putea spune cineva despre mine la 18 ani că voi merge în iad, deoarece atunci eram ateu, dar.....Dumnezeu m-a salvat. Tot aşa, nu pot nici eu să spun cine va merge , unde. Însă ştiu criteriile după care vor fi aleşi oamenii pentru iad sau paradis.

tu esti insotit de minuni si semne de-alea de care zice nelu?asta inseamna cu adevarat sa fi crestin?
0

#26 Utilizator offline   delia delia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-February 07

Scris 04 February 2008 - 04:28 PM

Vezi postareaellla, la Feb 4 2008, 12:08 PM, a spus:

....................
Intreaga viata a lui Iisus nu lasa sa se vada vreo inclinatie a Lui catre legi, biserici sau alte organizatii. Singrul lucru care L-a preocupat a fost viata simpla, condusa de dragoste, spre mantuirea sufletelor oamenilor. http://oliviu.sunteu.ro/spiritualitate/cin...t-crestinismul/

Este tot ceea ce trebuie sa inteleaga un om prin crestinism.
0

#27 Utilizator offline   nelu28 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Ioan 7:17 Dacă vrea cineva să facă voia Lui, va ajunge să cunoască dacă învăţătura este de la Dumnezeu sau dacă Eu vorbesc de la Mine.
18 Cine vorbeşte de la sine, caută slava lui însuşi; dar cine caută slava Celui ce l-a trimis, acela este adevărat şi în el nu este strâmbătate.

Ioan 6:42 Şi ziceau: „Oare nu este acesta Isus, fiul lui Iosif, pe al cărui tată şi mamă îi cunoaştem? Cum, deci, zice El: „Eu M-am pogorât din cer?”
43 Isus le-a răspuns: „Nu cârtiţi între voi.

Cuvintele pe care vi le spun Eu, nu le spun de la Mine; ci Tatăl, care locuieşte în Mine, El face aceste lucrări ale Lui. :stars:
0

#28 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Vezi postareaLoreda, la Feb 4 2008, 04:22 PM, a spus:

tu esti insotit de minuni si semne de-alea de care zice nelu?

Minunea pentru mine a fost modul în care Dumnezeu m-a făcut să-l cunosc.
0

#29 Utilizator offline   delia delia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-February 07

Scris 04 February 2008 - 04:31 PM

Vezi postareanelu28, la Feb 4 2008, 04:28 PM, a spus:

Cuvintele pe care vi le spun Eu, nu le spun de la Mine; ci Tatăl, care locuieşte în Mine, El face aceste lucrări ale Lui. :stars:

Te-ai inchis in dogma, ca nici tu nu mai stii ce se intampla cu tine si in jurul tau.

Vezi postarealupini, la Feb 4 2008, 04:28 PM, a spus:

Minunea pentru mine a fost modul în care Dumnezeu m-a făcut să-l cunosc.

Dupa cum "minunea" pentru altcineva a fost faptul ca s-a regasit pe sine...
"minunea" pe care o numesti tu, in acest context poate insemna orice, pentru orice... si poate fi adusa ca argument ca el este cel ales... poti contesta acest lucru?
0

#30 Utilizator offline   nelu28 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 February 2008 - 04:32 PM

Citeaza

Te-ai inchis in dogma, ca nici tu nu mai stii ce se intampla cu tine si in jurul tau.

Ioan 8:14 Drept răspuns, Isus le-a zis: „Chiar dacă Eu mărturisesc despre Mine însumi, totuşi mărturia Mea este adevărată; căci Eu ştiu de unde am venit şi unde Mă duc, dar voi nu ştiţi nici de unde vin nici unde Mă duc.
15 Voi judecaţi după înfăţişare; Eu nu judec pe nimeni.
16 Şi chiar dacă judec, judecata Mea este adevărată, pentru că nu sunt singur, ci Tatăl, care M-a trimis, este cu Mine.

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 61 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Credeti ca este pacat
sa sacrifici o gaina sau un alt animal
Pamflet  84 8.501
Hot Topic (New) Maica Domnului din mai multe perspective aio  165 15.841
Hot Topic (New) Atasamente Ce spuneti in legatura cu Fitna al germanului Wilders sinoe  109 12.029
Hot Topic (New) Postul Lion79  49 5.527
Hot Topic (No New) Evrei crestini
Exista evrei crestini?
daugustinalo  311 26.165