Nu am mai scris spre rusinea mea aproape un an. Am hepatita b cronica, anul trecut in ianuarie am depus dosarul pentru interferon, dupa 2 luni s-a intors raspunsul ca nu aveam si analiza la hepatita d , am facut-o si pe aceea (negativa iesise). Viremia mea era mare 1610000 copii, tgo 48 si tgp 110. In iunie 2007 am primit aprobarea dosarului. Imi fac singura injectiile si slava Domnului le-am suportat relativ usor pana acum. Nu am din reactiile adverse decat rareori dureri de cap, frisoane, dureri musculare si caderea parului. Regim alimentar nu prea stiu sa tin pentru ca parerile sunt impartite, am renuntat la prajeli, alcool. Mai mananc din cand in cand si smantana ca nu pot renunta de tot la ea e specialitatea lactata ce-mi place cel mai mult. Dupa 8 luni de tratament tgp e 56,2 si tgo 39.
Cu moralul stau foarte bine pentru ca nu vreau sa ma las prada deziluziei. Vreau sa cred ca tratamentul pe care il fac ma va ajuta sa stopez inmultirea virusului. Am uitat sa spun ca iau silimarina , lagosa sau hepatoprotect dupa cum gasesc pentru ca lagosa vine greu in farmacii.
Va doresc sanatate multa tuturor, gandire pozitiva si credinta ca totul se va rezolva spre binele nostru.
Contact
Facebook
Twitter
RSS