Salutam !
Am o problema care nu o pot rezolva si pentru asta fac un apel pentru cine este dispus sa-mi dea un sfat .
Am incercat sa convertesc doua filme in format DVD cu WinAvi Video Converter 8.0 , folosindu-ma totodata de K-Lite Codec Pack 3.6.2. , conversie efectuata cu succes , referitor la timp si calitatea imaginii
Filmele convertite sunt : DETONATORUL si UKM-THE ULTIMATE KILLING MACHINE .
Acestea ruleaza ok pe toate playerele insa dupa conversie la Detonatorul mi-a scos subtitrarea ok iar la UKM a scoso eronat , adica nu-mi recunoaste sh si tz ...ş şi ţ . Nu am facut nimic , nu am umblat la nici o setare , asa cum am convertit primul film , tot asa l-am convertit si pe celalalt , mai mult de atat am activat previzualizarea si am vazut chestia asta dar totusi l-am lasat sa-l termine gandindu-ma ca la final va arata subtitrarea ok .
O alta problema este ca nustiu de unde sa pun scrisul mai jos , respectiv la limita monitorului sau pe banda neagra .
Am gasit niste discutii pe un forum insa la mine in codecuri nu am gasit SCRIPT , WESTERN , CENTRAL EUROPEAN sau de unde sa pun manual sh si tz .
Cele doua filme sunt in acelasi format si deci merg ok inainte de conversie doar dupa conversie imi scoate eronat subtitrarea , adica fara sh si tz , in locul acestor litere imi arata alte litere .
Multumesc celui care vrea sa ma ajute cu un sfat .
Rog raspuns pe adresa de mail : nicolaenicu@yahoo.com
0230/539336
0742/551259
Cu stima
Pagina 1 din 1
Intrebare Despre setari Winavi video converter 8.0 si K-lite Codec Pack 3.6.2.
Scris 03 February 2008 - 11:47 AM
Intrebare pe forum, se raspunde pe forum; De aia e forum, ca persoane cu aceasi problema sa poata gasi un raspuns. Daca vrei consultatii tehnice personalizate si sustinute adreseaza-te la o firma de profil.. si acolo platesti
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Problema recycle bin
Problema recycle bin |
Radu02 | 1 | 1.449 |
|
nu stiu ce sa mai fac cu functia asta!
nu mai pot activa numerele dion dreapta!!! |
Victor Apostu | 1 | 1.643 |
|
Tutoriale Sony Vegas | FreakyKitty | 0 | 1.337 |
|
As avea nevoie de un program care sa imi copieze datele de pe partitii pe dvd | marianan | 2 | 1.465 |
|
partitionare hard | ??? | 3 | 5.101 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS