careva vreo poveste cv???
cui i sa mai intamplat sa vb q spiritele...???...ma intreb....oare sunt adevarate sau sunt realitati proiectate de constient noi crezand k vedem o fantoma??....mie ieri mi sa intamplat....vb despre fantome si spirite la care eu cu un prieten am crezut ca sunt 2 spirite langa noi una in spate si una in fataa....un alt prieten lea luat in ras zicand ca nu sunt ...sa ne dea un semn...neau dat...dupa 2 min. celor care credeam ca sunt nea venit ameteala si ne tragea cineva in spate...am coborat repede din pom si dupa am sesizat ca cele 2 presupuse entitati erau o fata adolescenta cu numele incepand cu F si un baiat de 15-16 ani cu numele incepand cu C...am auzit initialele ca in soapta....a durat ceva timp pana am cazut din picioare dupa ce acelasi baiat a zis sa ne mai dea un semn....la un timp dupa am luato si eu in gluma crezand ca e de la subconstient....dupa am zis si eu ca sa ne dea inca un semn....necrezand ca o sa se intample...dar am sarit peste un bustean suspendat pe 2 pomi....am trecut prin bustean cand am pus mainile(am trecut ca fantomele prin zid...si ceilalti au vazut cum am trecut prin el) si am cazut de nu am mai putut de o mana si de un picior.... am plecat in momentul ala.... iar cand mam uitat inapoi in locul unde simteam entitatile a aparut o lumina alba dupa care leam vazut fata.....am auzit ca fantomele sunt in mare parte emo sau punk-eri...dar nu cred...in orice caz a fost ciudat
Aceasta postare a fost editata de The Predator: 19 May 2008 - 08:14 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS