sau Inregistrare

• 22 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Draci, extraterestri si fantome, ati vazut careva? Intalnire de gradul III Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   The Predator 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-May 08

Scris 19 May 2008 - 08:12 PM

m-i sa intamplat si mie cv la tara cand eram mai mic.....la cimitir m-i s-a parut ca vad pe cineva cu coada(parea a fi om)...m-am apropiat sa vad ce e iar el a disparut...dupa un raset demonic a inceput iar dupa a zis(tot el cred eu) ca ne vedem in iad...a fost ciudat....chestia e ca si niste prieteni de ai mei au auzit rasetul...neam speriat de nu am mai putut....deci demoni exista..parerea mea mea

careva vreo poveste cv??? :yes: :P:o:

cui i sa mai intamplat sa vb q spiritele...???...ma intreb....oare sunt adevarate sau sunt realitati proiectate de constient noi crezand k vedem o fantoma??....mie ieri mi sa intamplat....vb despre fantome si spirite la care eu cu un prieten am crezut ca sunt 2 spirite langa noi una in spate si una in fataa....un alt prieten lea luat in ras zicand ca nu sunt ...sa ne dea un semn...neau dat...dupa 2 min. celor care credeam ca sunt nea venit ameteala si ne tragea cineva in spate...am coborat repede din pom si dupa am sesizat ca cele 2 presupuse entitati erau o fata adolescenta cu numele incepand cu F si un baiat de 15-16 ani cu numele incepand cu C...am auzit initialele ca in soapta....a durat ceva timp pana am cazut din picioare dupa ce acelasi baiat a zis sa ne mai dea un semn....la un timp dupa am luato si eu in gluma crezand ca e de la subconstient....dupa am zis si eu ca sa ne dea inca un semn....necrezand ca o sa se intample...dar am sarit peste un bustean suspendat pe 2 pomi....am trecut prin bustean cand am pus mainile(am trecut ca fantomele prin zid...si ceilalti au vazut cum am trecut prin el) si am cazut de nu am mai putut de o mana si de un picior.... am plecat in momentul ala.... iar cand mam uitat inapoi in locul unde simteam entitatile a aparut o lumina alba dupa care leam vazut fata.....am auzit ca fantomele sunt in mare parte emo sau punk-eri...dar nu cred...in orice caz a fost ciudat

Aceasta postare a fost editata de The Predator: 19 May 2008 - 08:14 PM

0

#22 Utilizator offline   -=Scary boY=- 

• Ches che tu fe?:))
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-January 07

Scris 12 July 2008 - 03:47 PM

Vezi postareaThe Predator, la May 19 2008, 09:12 PM, a spus:

.....am auzit ca fantomele sunt in mare parte emo sau punk-eri...

De la cine ai auzit tu asta??
0

#23 Utilizator offline   Marinius 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 04-July 08

Scris 12 July 2008 - 04:26 PM

Vezi postareaburminator, la Feb 2 2008, 10:08 PM, a spus:

Sau macar ati auzit, ati fotografiat, ati vorbit cu vreo entitate? Ia-ti simtit langa voi in pat?

aud si voci, tu nu? :D
0

#24 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 12 July 2008 - 05:41 PM

si de i am vazut si de nu i am vazut cu ce va incalzeste pe voi?
0

#25 Utilizator offline   Raffael Aedrius 

• sometimes I get a good feeling...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 08-June 08

Scris 12 July 2008 - 05:50 PM

Am si draci si fantome in casa, aud si pasi,zgomote si voci si miscari de obiecte, etc. si am avut multe intalniri de gradul 5 si 6 la mine in casa.
Vrea cineva sa vina ? am bilete moca...stati doar o noapte si dimineata nu va mai treziti, ajungeti direct pe lumea cealalta....Nu toti gramada..pe rand !!
0

#26 Utilizator offline   StupidSunShine 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 13-July 08

Scris 13 July 2008 - 10:08 PM

Vezi postareaNeXuS-2008, la Jul 12 2008, 06:50 PM, a spus:

Am si draci si fantome in casa, aud si pasi,zgomote si voci si miscari de obiecte, etc. si am avut multe intalniri de gradul 5 si 6 la mine in casa.
Vrea cineva sa vina ? am bilete moca...stati doar o noapte si dimineata nu va mai treziti, ajungeti direct pe lumea cealalta....Nu toti gramada..pe rand !!

foarte interesant subiect :P .....imi plac unele intamplair povestite pe forum..demon cu coada etc etc..si sincer eu le cred :jester: :crazy: nu am avut nikio intamplare de genu :) si sper sa nu am :doh:
0

#27 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 14 July 2008 - 07:46 AM

Vezi postareaNeXuS-2008, la Jul 12 2008, 06:50 PM, a spus:

unghe stai bre sa iti fac o vizita?
0

#28 Utilizator offline   Raffael Aedrius 

• sometimes I get a good feeling...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 08-June 08

Scris 14 July 2008 - 08:34 AM

Vezi postareavali_, la Jul 14 2008, 08:46 AM, a spus:

unghe stai bre sa iti fac o vizita?

In Hunedoara stau in blocurile mari alea fantoma...da nu-i bai ca se ajunge repede...si vorba aia stai doar o noapte si iti ajunge...apai la cate vezi prin casa :crazy: :jester:
0

#29 Utilizator offline   Artemis_Dida 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-February 06

Scris 14 July 2008 - 09:49 AM

de cand citesc fiecare post de pe topicurile astea am inceput sa visez ca vorbesc cu fantoma din camera mea....mai rau e ca ea nu vroia sa vorbeasca cu mine ci doar se multumea sa se invarte in jurul meu (nu o vedeam, dar o simteam) si sa faca diverse sunete ca si cum ar bate in pereti, tevi, masa..etc

partea proasta e ca atunci cand m-am trezit inca mai auzeam acele sunete (desi in mod normal la 6 dimineata nu misca nici musca)

acum sunt convinsa ca in apartamentul meu mai sta si un spirit din asta :jester:
0

#30 Utilizator offline   StupidSunShine 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 13-July 08

Scris 14 July 2008 - 10:50 AM

Vezi postareaArtemis_Dida, la Jul 14 2008, 10:49 AM, a spus:

de cand citesc fiecare post de pe topicurile astea am inceput sa visez ca vorbesc cu fantoma din camera mea....mai rau e ca ea nu vroia sa vorbeasca cu mine ci doar se multumea sa se invarte in jurul meu (nu o vedeam, dar o simteam) si sa faca diverse sunete ca si cum ar bate in pereti, tevi, masa..etc

partea proasta e ca atunci cand m-am trezit inca mai auzeam acele sunete (desi in mod normal la 6 dimineata nu misca nici musca)

acum sunt convinsa ca in apartamentul meu mai sta si un spirit din asta :P

sa sti ca si eu am patit la fel....dupa ce am citit aceste subiecte am isat tot feluri de fantome si monstri :crazy: da nu conta las ca imi place :jester:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 22 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic