Guma_hubba_bubba, la Feb 2 2009, 10:29 PM, a spus:
Acum nu stiu ce sa spun...
Dar un lucru e sigur !
Nu erau simple stele...
Oh, asta imi aminteste si mie de niste fenomene ciudate...
In zona ORASTIE. Eram in practica arheologica ( facultatea de istorie ) in 94, si seara tot ieseam in curte la discutii pana se intuneca...
Intr-una din seri a inceput sa bata vantu si toti s-au carat, credeau ca vine furtuna.... Eu am mai ramas un pic pt ca imi place cand bate vantul. Pe cer incep sa se vada stelele, si deodata apar 3 stele - la inceput am crezut ca sunt stele cazatoare - luceau ceva m tare ca luceafarul si pareau m aproape, care incep sa se invarta si sa se ia la intrecere.
Am uitat de mine, uitandu-ma la ele. Am vazut ca alergau in cerc foarte mare, si apoi se strangeu in mijloc, iar se indepartau si incepea iar goana. Pana la urma am plecat pt ca incepusem sa ma plictisesc, faceau intruna acelasi lucru.
Normal ca m-am gandit ca sunt ceva nave m mici, care scanau ceva...? Nu m-am gandit neaparat la extraterestri, dar... Puteau fi si extraterestri sau ceva militar..?
ep 2
Ciudatenia e ca au m trecut ceva ani, si in juru anului 99, nu m tin exact minte.. era toamna, M-am dus la manastire cu maica-mea. Manastirea Prislop, care tot prin zona aia e...
Intr-o seara ies afara, batea vantu, era rece....
Cand ma uit intr-o doara spre cer... Nu am obiceiul de a ma uita si a scana cerul, dupa obiecte stranii LOL De aia zis ca m-am uitat intr-o doara, si deodat am vazut ca se misca o lumina. Ma uit m atenta, si le vad si pe celelalte 2. Am ramas traznita! dupa atata timp, in zona aia tot se m miscau cele 3 lumini, in exact acelasi pattern.
Am chemat-o pe mama si i-am aratat si ei. Am stat amandoua uitandu-ne traznite la jocul celor 3 lumini.
Pana la urma am intrat, caci de pe dealuri incepusera sa urle lupii, rau de tot. Mi s-o zbarlit parul pe spinare de groaza, nu din cauza luminilor, ci din cauza urletelor de lupi ce pareau foarte aproape.
Aceasta postare a fost editata de Tipareth: 10 March 2011 - 01:50 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS