Vi se pare buna ideia lui Mircea Badea Cu deconspirarea securitati
Scris 01 February 2008 - 12:22 PM
In rest, singurul efect major ar fi doar scarba si absenteismul care e oricum la cota de avarie.
Daca e atemporala publicarea acum pe internet? Nu cred ca ar contesta asta careva, e doar o 'reparatie morala'. Cum spuneam, e doar un divertisment.
Mai da-i dracului pe toti.
Scris 01 February 2008 - 12:27 PM
newtask, la Feb 1 2008, 11:56 AM, a spus:
e bine de stiut:
orice actiune imorala, pentru noi, oamenii de rand, poate fi Foarte morala pentru cei din securitate..
.............
fa tu o crima si vei fi inchis
o crima facuta de un securist poate fi morala dpdv al securitatii statului....( ex; spionii internationali -in viziunea lor, ceea ce fac este cat se poate de moral)
nu ai cum sa condamni o crima facuta in interesul unui stat
ex:uciderea ceusestilor a fost la momentul respectiv morala..
...............
si nu generaliza.....
Ca un adevărat medic, nu eşti capabil să īnţelegi cum funcţionează lumea, dar eşti capabil să răstălmăceşti totul
1. Pentru oamenii de rānd, activitatea informatorilor era imorală şi atunci şi acum. Dar regimul actual este dispus să-şi īnsuşească acest punct de vedere, īn timp ce regimul Ceauşescu nu era. Regimul aplică legea, nu morala.
2. Securiştii nu omoară spioni pe stradă, dacă te īntreabă cineva. Iar creezi situaţii ipotetice aberante, ca justificare pentru a nu īmbunătăţi lucrurile īn celelalte 99,98% din cazuri. Nu există "licence to kill", dar de aceea există graţiere şi de aceea un stat nu-şi extrădează cetăţenii proprii. Pentru asasinarea lui Litvinenko, Rusia nu urmăreşte pe nimeni pentru că nu s-a comis nici o infracţiune pe teritoriul său, nu pentru că asasinarea ar fi fost "īn interesul statului"
Scris 01 February 2008 - 12:31 PM
Scris 01 February 2008 - 03:31 PM
newtask, la Feb 1 2008, 11:57 AM, a spus:
nu la alea 4 este vorba ci de alea 3, care incepe cu "c"
Scris 01 February 2008 - 03:46 PM
harald, la Feb 1 2008, 12:27 PM, a spus:
1. Pentru oamenii de rānd, activitatea informatorilor era imorală şi atunci şi acum. Dar regimul actual este dispus să-şi īnsuşească acest punct de vedere, īn timp ce regimul Ceauşescu nu era. Regimul aplică legea, nu morala.
2. Securiştii nu omoară spioni pe stradă, dacă te īntreabă cineva. Iar creezi situaţii ipotetice aberante, ca justificare pentru a nu īmbunătăţi lucrurile īn celelalte 99,98% din cazuri. Nu există "licence to kill", dar de aceea există graţiere şi de aceea un stat nu-şi extrădează cetăţenii proprii. Pentru asasinarea lui Litvinenko, Rusia nu urmăreşte pe nimeni pentru că nu s-a comis nici o infracţiune pe teritoriul său, nu pentru că asasinarea ar fi fost "īn interesul statului"
............
ca de obicei, despici firul in 4..
am si subliniat...nu generaliza...
poate ca exemplul cu ucisul a fost putin cam dur....
darrr....
nu generaliza...
...............
apropo...de unde ai scos-o ca sunt medic?.....
am spus eu asta?....
am spus ca am tangenta cu medicina...indirect...si cunosc multe legate de ea...
...............
Scris 01 February 2008 - 04:07 PM
Mattt Madalin, la Feb 1 2008, 10:26 AM, a spus:
E ca şi cānd cineva ar avea intenţia să ne pozeze īn curu' gol şi apoi să lupte pentru a pune pe net toate pozele cu scopul de a vedea fiecare ce fel de posterior avem.
Aceasta postare a fost editata de lupini: 01 February 2008 - 04:09 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
vali_ | 1 | 1.459 |
|
In atentia dl primar al Municipiului Deva, Mircia Munteanu
civic |
Elena Panaite | 0 | 1.982 |