Parerea mea e ca de data asta am explicat foarte simplu atit de simplu incit nu-i nevoie sa ai facultate de fizica ca sa intelegi ce am scris mai sus. Orice om poate intelege.
Am discutat problema asta si cu doi absolventi ai facultatii de fizica iar cei care se pricep la fizica au declarat corecte ideile scrise mai sus. Printre cei care au aflat acest lucru si au fost de acord cu aceste lucruri este si un Doctor in Fizica.
Daca as fi fost singurul care sustina aceste lucruri as fi zis ca cine stie poate ca sint eu bolnav psihic si delirez. Dar cind un Doctor in Fizica declara corecte aceste idei atunci inseamna ca nu sint nebun ci chiar sint ceea ce spun ca sint adica chiar sint mai destept decit Einstein.
Si nu doar mai destept decit Einstein ci mai destept decit absolut toti laureatii Nobel in fizica. Pai da o gramada de oameni au primit Nobel in fizica si ei au fost de acord cu teoria relativitatii si cu dilatarea concreta a timpului. Nimeni nu si-a dat seama ca-i vorba de-o simpla iluzie de observatie. Oare chiar nici macar atita n-au gindit ? Chiar toti au fost prosti ? Se pare ca da. Daca nici unul dintre ei n-a gindit si n-au indraznit sa-l contrazica pe Einstein atunci trag concluzia ca toti laureatii Nobel sint mai prosti ca mine. Toti! De la primul si pina la ultimul ! Deci sint cel mai destept om care a trait vreodata pe acest pamint. Aaa! Ha ! Ha ! Ha! Sint Geniul Geniilor! Desi imi place sa rid si sa fac mare haz de ideea asta , totusi vorbesc foarte serios. Chiar sint Geniul Geniilor. Si nimeni nu poate contesta acest lucru. Daca nu sinteti de acord atunci va rog sa gasiti o greseala in gindirea mea descrisa mai inainte(doar primele 4 pagini din acest capitol )
Fisiere atasate
-
Teoria_relativitatii.doc (142.5K)
Number of downloads: 175
Aceasta postare a fost editata de oliver: 31 January 2008 - 01:15 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS