sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

spalatul pe dinti Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   MORRIGAN 

• psycho bitch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Validating
  • Inregistrat: 22-June 05

Scris 26 June 2005 - 05:41 PM

Nu-i asa ca va enerveaza? Mi se pare cea mai plictisitoare si mai enervanta activitate de zi cu zi. De fapt, ma enervez ca pierd 5 minute din viata, timp in care as putea face cu totul altceva.
nu e vorba ca nu ma spal, pentru ca tin mult la dintii mei cei albi.dar e un lucru plictisitor.
de obicei stau si motai in fata chiuvetei cu periuta de dinti in gura, cu ochii inchisi... si ma spal pe dinti oricum trebuie facuta si chestia asta, cateodata mai uit asa ca o sa-mi lipesc un bilet pe usa care sa zica: "go bacca and was teeth!!! Yes that means YOU!"
0

#2 Utilizator offline   sfc 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-October 04

Scris 26 June 2005 - 09:21 PM

Morrigan ,draga...
ia un ansamblu de stergator de parbriz,si monteaza o perie pe el... :tease: si dimineata cand te uiti in oglinda si nu stii pe cine vezi ... :hi: :Pe
DA- I DRUMUL :crazy:
Face singura treaba... :tease:
Asta e ce sa -i faci ...frumusetea cere sacrificii!
decat asa :tease: ...mai bine asa :)
0

#3 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 26 June 2005 - 10:28 PM

Nu vad deloc spalatul pe dinti ca fiind o activitate plictisitoare - sau daca e macar rezultatul e pe "masura" senzatia de "fres" e inegalabila dupa , nu?
0

#4 Utilizator offline   MORRIGAN 

• psycho bitch
  • PipPipPipPip

Scris 27 June 2005 - 10:53 AM

mie mi se pare plictisitoare.acum ar mai urma si urmatoarele intrebari existentiale.sunt perfect de acord ca senzatia de dupa e minunata mai ales ca eu am colegi carora de put gura de iti vine sa fugi in directia opusa, dar nu mai bine ai face cu totu altceva in acest timp?
acum ar mai urma
1. de cate ori va spalati pe maini pe zi?
2. mancati cu mainile murdare prune si ciorba?
EDIT(.............)
Iti sugerez sa-ti reformulezi intrebarile pe care ti le-am sters in LIMITA BUNULUI SIMT. Data viitoare iti sterg mesajul fara sa te mai avertizez.

Aceasta postare a fost editata de spider: 27 June 2005 - 12:56 PM

0

#5 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 27 June 2005 - 12:52 PM

spalatul pe dinti, spalatul mainilor inainte de masa precum si spalatul mainilor dupa ce folosesti toaleta este o chestie de BUN SIMT si de EDUCATIE SANATOASA!
Se pare totusi ca unii prefera LENEA.
0

#6 Utilizator offline   MORRIGAN 

• psycho bitch
  • PipPipPipPip

Scris 27 June 2005 - 12:58 PM

spider, la Jun 27 2005, 01:52 PM, a spus:

spalatul pe dinti, spalatul mainilor inainte de masa precum si spalatul mainilor dupa ce folosesti toaleta este o chestie de BUN SIMT si de EDUCATIE SANATOASA!
Se pare totusi ca unii prefera LENEA.
[snapbacca]51691[/snapbacca]

eu am zis ca imi e lene sa le fac nu am zis ca nu le fac.si se refera numai la spalatul pe dinti...daca tu crezi ca te speli pe dinti pentru ceilalti ...ca sa dai dovada de bun simt.nu vreau sa ma leg de tine, dar in primu rand ar trebui sa te speli pentru tine si nu pentru ceea ce ar spune altii de tine...
0

#7 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 27 June 2005 - 01:05 PM

raspunsul meu nu iti era adresat tie in mod special. Asta in primul rand. In al doilea rand in afara de faptul ca o faci pentru tine este si o chestiune de bun simt fata de cei din jurul tau. De ce ar trebui sa ghiceasca altii ce ai mancat (si aici iar nu e vorba de tine) la cina de aseara?
0

#8 Utilizator offline   MORRIGAN 

• psycho bitch
  • PipPipPipPip

Scris 27 June 2005 - 01:21 PM

spider, la Jun 27 2005, 02:05 PM, a spus:

raspunsul meu nu iti era adresat tie in mod special. Asta in primul rand. In al doilea rand in afara de faptul ca o faci pentru tine este si o chestiune de bun simt fata de cei din jurul tau. De ce ar trebui sa ghiceasca altii ce ai mancat (si aici iar nu e vorba de tine) la cina de aseara?
[snapbacca]51695[/snapbacca]

oca oca.am inteles.inca o data, nu ziceam nimanui sa nu se spele pe dinti.ci pur si simplu ca e foarte plictisitor sa o faci
0

#9 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 27 June 2005 - 04:50 PM

Mai, pana la urma fiecare cu parerile lui. Totul e sa nu se ajunga la un stil de viata gen "muieti sunt posmagii?" , ca atunci e grav.
0

#10 Utilizator offline   fire 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-December 04

Scris 30 June 2005 - 07:46 PM

nu mi se pare deloc plictisitor spalatul pe dinti.... ba chiar mi se pare "fun".... si pot spune ca imi dedic cel putin 10 minute ptr ingrijirea lor, dimineata, seara si de cite ori mai simt nevoia.... pe parcursul zilei....
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis