Vlad.
O iubesc dar ea ma vede ca pe un frate
Scris 30 January 2008 - 07:58 PM
Vlad.
Scris 30 January 2008 - 10:12 PM
In timp se uita. NU SE MOARE DIN DRAGOSTE. Trust me! Nu as minti.
Scris 30 January 2008 - 10:16 PM
tine-te tare daca o vrei cu adevarat !
Scris 30 January 2008 - 10:16 PM
stupid_me, la Jan 30 2008, 10:16 PM, a spus:
tine-te tare daca o vrei cu adevarat !
si daca ea il vrea altfel... doar ca un bun prieten?
Scris 30 January 2008 - 10:41 PM
Scris 30 January 2008 - 10:57 PM
Scris 30 January 2008 - 11:15 PM
vladio, la Jan 30 2008, 07:58 PM, a spus:
Vlad.
Nu esti primul si nici ultimul in situatia asta. Din cate ne scrii tu aici, e clar ca mai mult decat "just friends" nu veti fi nici pe viitor! O relatie stabila normala intre un barbat si o femeie (ca sa nu zic frumoasa, ideala..) se bazeaza pe 2 piloni: atractia sexuala si increderea/prietenia. Dupa cum deja ai vazut, intre voi lipseste prima componenta. In rest, ce sa zic.. faptul ca te ia cu ea prin atatea locuri.. dar mai bine raspunde la urmatoarele intrebari: are un iubit sau nu? In astia 8 ani de zile a iubit sau nu pe cineva? Cum este vazuta de ceilalti barbati?
Scris 31 January 2008 - 12:26 AM
ActorGrabit, la Jan 30 2008, 11:15 PM, a spus:
Nu are un iubit si in astia 8 ani chiar nu a avut sau a iubit pe cineva a incercat intradevar sa aiba cateva relatii dar nu au mers inca de la prima intalnire si precizez ca nu mi-am bagat coada and stuff...pur si simplu ea mi-a povestit despre ei si eu nu am zis decat "ok faci ce vrei si cum iti este bine" spre ex anul trecut in vara s-a intalnit cu vreo 3 nici unul nu avea acel ceva nu stiu ce inseamna "acel ceva" si mai toti baietii vor sa fie cu ea ...asta e cert....ca am ai stat si noi impreuna si am mai dormit si pe la mine si intrand pe mess fara sa vreau stand in pat am vazut conversatiile ca nu aveam ce sa fac altceva care decurgeau atipic pentru unul care nu vrea mai mult decat sex de genul " vi pe la mine sa ne uitam la un film si pe urma vedem noi ce facem" sau altu " bay sunt racit nu vrei sa fi tu aspirina mea" adica lucruri de genul asta care din punctul meu de vedere asta mi-au sugerat "mai mult sex da-o draq de relatie".Si inca ceva referitor la ce scrie mai sus ca sa "luam distanta".Asta vara dupa ultima escapada la mare la costiensti acolo ne-am certat foarte rau pe un motiv banal dar eu fiid si zodia taur m-am infuriat in fine nu intru in detalii si am stat sa folosesc termenul "separati" adica nu ne-am vazut nu ne-am vorbit din august pana in octombrie cand guess what tot ea m-a cautat si ea a venit cu impacare la mine .....si i-am pus o simpla intrebare " parca ai spus ca esti suparata pe mine si nu mai vrei sa ma vezi si sa ma auzi niciodata" raspusul a fost unul la care ...na nu stiu ce sa zic : "eehhh pai la indemnul Danei ( prietena buna) am zis sa ne impacam si ca sunt eu fata buna......in fine nu am stiut decat sa zic multumesc atuci dar acuma imi ridic semne de intrebare....va multumesc tuturor care mi-ati scris pana acuma si astept in continuare noi raspusuri.
Scris 31 January 2008 - 01:55 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce pot face? Am nevoie de ajutor! | Ramonik4all | 20 | 1.294 |
|
Dragoste, interes sau imaturitate? | bydy | 61 | 5.459 |
|
Cucerire
da |