sau Inregistrare

• 51 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

intîmplãri penibile de care puteti acum rîde sunteti capabili sa le impartasiti ? Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   Vero 

• ...
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-February 05

Scris 04 July 2005 - 01:30 AM

maricaul, la Jun 29 2005, 12:54 PM, a spus:

una din prietene calca un...manechin(din plastic, expus) pe picior... iar in inghesuiala de acolo se trezeste cerandu-si scuze la ...manechin.!!! ::): [snapbacca]52270[/snapbacca]

::):

exact lucrurile astea mi sa-au intamplat si mie, printre altele... :agresiv:
cel putin faza cu manchinul, ca sa nu mai spun ca in loc sa vb cu cineva strain, am luat de mana un batranel crezand ca e un prieten, care se intamplase sa ramana putin mai in urma..

vi sa-a intamplat vreodata sa vb cu cineva, cuprinsi de o anumita fervoare, cu alte cuvinte, ca si cum ati vb cu o cunostinta veche, si in secunda urmatoare, cand vreti sa o prezentati sa realizati ca nu-i puteti articula numele, ca va sta pe limba, dar nu vi-la puteti aduce aminte pur si simplu...? sau cel putin nu inainte ca ea sa-la spuna singura, cuprinsa de indignare... da. si asta mi sa-a intamplat... :-"

...sau sa fii intr-un grup si sa vb despre ce cadou o sa cumperi unui prieten ce-si serbeaza ziua curand si sa nu realizezi ca si el se afla langa tine.. :doh:

desi nu sunt o pers "clumsy", cum sa-ar zice, am anumite gafe.. :-

cel mai penibil mi se pare sa faci comentarii vis-a-vis de o anumita pers si apoi cel care te-a ascultat in tot acest timp sa zic ceva de genu: "Mda.. e mama/unchiul/prietena cea mai buna etc." :oca:
0

#22 Utilizator offline   MORRIGAN 

• psycho bitch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Validating
  • Inregistrat: 22-June 05

Scris 04 July 2005 - 12:36 PM

eram in tabara la munte cu clasa.si colega mea, una din cele mai bune, venise numai pentru ca venea si X(cel de care ii placea bla bla love).era si ziua ei.se intalneste ea cu el pe holurile hotelului si el o invita la dansu in camera.tipa ii zice ca vine in 10 minute.
...
trec cele 10 minute, tipa bate la usa lui, el ii deschide si tipa cum credea ca tipu o chemase pentru altceva(in camera era intuneric si ea era very in love with him) sare pe el, incepe a se dezbraca , a-la saruta si cand ajunsese numa in chiloti si sutien, cineva aprinde lumina si striga " LA MULTI ANI!".moment super penibil :agresiv:
0

#23 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 09 July 2005 - 09:08 AM

oarecum penibila e faza de la ziau mea cand am facut 16 ani...
prietenul meu mi-a facut o petrecere surpriza si a colaborat cu prietenii mei
si la o zi dupa ziua mea de constantin si elena fosta prietena a fratelui meu ma roaga sa merg cu ea la petrecerea unei fete ca nu vrea sa se duca singura <vrajeala>
cand ajungem acolo lumina inchisa intram si toti incep sa tipa "la multi aniiiii!" eu derutata incep "la multi ani..la multi ani" in stanga si in dreapta ::agresiv::..si in ziua de azi rade prietenul meu de mine si de cum am reactionat atunci :">
0

#24 Utilizator offline   Crystal_C 

• ...Crystal
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-February 05

Scris 09 July 2005 - 10:34 AM

Mie mi sa-a intamplat ceva relativ recent. Eram pe la magazine, culmea erau si mama si sora mea cu mine. Ne uitam pe la vitrine. Langa noi, o femeie cu un baietel de vreo 4-5 ani. El se zgaia la niste masinute, eu la niste ceasuri swach, in aceeasi vitrina. Dupa cateva momente, baietelul ma ia de mana, si imi zice... "mama mama, hai sa-ti arat ceva" ....si ma trage repede dupa el. Ce e nasol prin depozite la noi e ca locul e stramt si multa lume... Maica-mea a ramas socata, nu stia ce se intampla.... eu eram tarata de ala printre oameni... si nu reactionam. Dupa cativa metri il smucesc de mana si atunci abia se uita si el la mine. M-a fixat, sa-a uitat in jur apoi, a vazut ca maica-sa nu e, si a inceput sa urle. Lumea se uita la mine de parca il furasem. Pe bune, imi venea sa-i pun mana la gura.

la-am luat in brate si i-am spus la ureche: "daca urli nu am cum sa o gasesc pe maica-ta". Si in timp ce mergeam, il intrebam cati ani are, cum il cheama, cum o cheama pe maica-sa...asta ca sa nu aiba timp sa boceasca. Bineinteles, am gasit-o pe maica-sa, era in magazin, si nu observase ca odrasla nu era pe langa el. Cand la-a vazut plans si in bratele mele, m-a intrebat ce e cu el..si i-am spus..."la-ati pierdut". I la-am plasat in brate si am taiat-o.

Acum e funny, dar atunci intrasem putin in panica si eu... pentru ca nu stiu ce sa fac atunci cand un copil urla. :agresiv:
0

#25 Utilizator offline   Vallentine 

• Of the Krayakin
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-June 05

Scris 09 July 2005 - 05:31 PM

pai daca tot sa-a chinuit sa-la faca.....
tin minte ca fratele meu era la scoala intr-o piesa si tot parintii din clasele de varsta noastra erau acolo
mama mea a observat ca i se patasera pantalonii(fratelui meu)si a incercat sa-la faca sa si schimbe......faza amuzanta era ca Arthur era in mijlocul scenei si toata lumea radea de el si de maMA care alerga innebunita ca sa-la faca sa se schimbe
pe.sa. nu-i momentul meu jenant ....:agresiv: :De
0

#26 Utilizator offline   Marika 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-April 05

Scris 11 July 2005 - 12:07 AM

Citeaza

cel mai penibil mi se pare sa faci comentarii vis-a-vis de o anumita pers si apoi cel care te-a ascultat in tot acest timp sa zic ceva de genu: "Mda.. e mama/unchiul/prietena cea mai buna etc." :oca:

Mi sa-a intamplat de doua ori...de atunci tin parerile doar pentru mine! 8)

Aceasta postare a fost editata de marikul: 11 July 2005 - 12:08 AM

0

#27 Utilizator offline   tahionic 

• Veriga lipsa :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 03

Scris 13 July 2005 - 07:35 PM

Eu nu retin asocierile figuri-nume, asa ca ma trezesc discutand subiecte familiare cu persoane mai putin familiare 8) Asta si aia cu buna seara/dimineata sunt la ordinea zilei, asa ca e loc de gafe in fiecare zi :band:
Ultima faza penibila ce mi-o amintesc e ca am ajuns la aeroport cu 10 minute inainte de a decola avionul. Mi-am inchipuit ca e tren si ca-la pot prinde si in ultimul minut... Si da, la-am prins :o:
0

#28 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 04 October 2005 - 09:48 AM

Vezi postareaCatalin_Pop, la Jun 27 2005, 01:45 PM, a spus:

Eh, in scoala generala am trecut pe langa o profesoara si i-am spus din tot sufletul un "Buna searaaa! " motiv pentru care ea s-a enervat la culme (m-a certat si diriginta pe vremea aia) . De ce? Pentru ca era dimineata... :tease:

Ma pierd si eu in timp dar mi s-a intamplat sa fac o gogomatza si mai mare decat atat.
La birou...suna telefonul...raspund si zic "Buna dimi...<in 3 sutimi de secunda mi-am aruncta ochii la ceas...in alte 3 am realizat ca era 12.00 si in 1 ramas am continuat pe un ton la fel de sobru>...ziua! N-am mai corectat "buna dimiziua " ci am inceput a pune intrebari pentru a trece peste moment, poate neobservat , dar oricum eu abia ma abtineam de ras, ce sa mai cred de persoana cealalta... :sorry:
0

#29 Utilizator offline   misu183 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 25-August 05

Scris 04 October 2005 - 10:11 AM

Faza la recrutare:
Intru dezbracat complet intr-o incapere cu 4 doctori:3 dame si 1 tip.
2 dintre ele erau tinere 28-29 ani.
O parte din colegii mei se simteau jenati si umblau cu mina paravan in fatza sau intorsi pe o parte.
Eu imi bagasem in cap ideea ca alea-s satule de cite p..a vazusera si chiar ma plimbam foarte degajat.
Urma sa defilezi prin fatza lor dupa care te masurau, cintareau etc.
Dupa ce faceai turul te puneai pe scaun linga una din cele 2 si iti lua tensiunea.
Cind imi vine rindul ma asez pe scaun uitindu-ma la ea de parca as fi vrut sa i-o pun acolo.
In timp ce-mi lua tensiunea tipa isi da seama de faza si ma intreaba de ce ma uit lung la ea.
Eu pus pe shotii ii raspund natural: "Aratati bine!"
M-a facut nesimtit si m-a dat in git la doctor.
Mi-au facut un pic de panarama dar pin la urma m-au lasat in pace.

-Ati auzit sa-ti cauti ochelarii prin casa vreo 5 min si sa-i ai la ochi?
Am patit-o de 2 ori pina acum.
-Alta data cu o sacosa in mina dupa ce am plecat dintr-o vizita m-am intors la om acasa spunindu-i ca am uitat-o la el.
Tre' sa-mi fac un control...

Tot in facultate prin '92.
Foame mare in camin.
Batea vintul prin buzunare.
Mincam o data in zi.
Un coleg de-al meu fumator, cu nicotina in singe, face rost de citiva banuti cit sa-si ia un pachet de Carpati.
Isi ia pachetul de tigari si vine triumfator catre camin.
Dupa citiva metri desface pachetul sa-si scoata o tigara.
Nu a observat ca tigarile erau lipite intre ele in parte de sus de la hirtia care le inchidea.
Era cam mult lipici pus acolo.
Cind a dat sa-si traga o tigara din pachet datorita faptului ca opunea rezistenta a tras un pic mai tare crezind ca sunt prea presate.
Intr-o fractiune de secunda tot calupul de tigari zboara intr-o balta care o avea prin preajma raminind in mina doar cu tigara de care a tras.
A venit in camera si ii venea sa plinga.

:tease:
0

#30 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 04 October 2005 - 11:17 AM

Eu am vandut sticle la magazin pentru un pachet de tigari...tot prin anii de glorie ai tineretii :tease: ...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 51 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Superstiţii de Rusalii
nu vă certaţi de Rusalii, că vă iau Ielele
The Unknown  0 1.088
Hot Topic (New) Atasamente Iluzie optica :) roportal  58 18.817
Replici noi Facebook rural
(de Romania)
January  7 1.479
Replici noi Cel mai fericit moment din viata. Sau chiar mai multe NASTYPRIMUL  12 3.077
Replici noi Filmele este foarte educative ! * * * * *
Chestii utile bine de stiut in viata...
Naeema  5 854